היי
החלטתי להתקין מצלמה לעסק, העניין הוא שיש לי משרד קטן מאוד, כך שאני צריך רק מצלמה אחת שתהיה מחוץ למשרד.
המצלמה תעבוד רק בלילה (כשאני לא נמצא) ולכן חשוב ראיית לילה (הרחוב די מואר בלילה).
משיטוט באינטרנט ראיתי שה-DVR והכרטיסים היעודיים מתאימים ל-4 מצלמות ויותר ככה שזה נראה לי לא רלוונטי...
לדעתכם הפתרון הכי טוב הוא מצלמת IP?
מאיפה אתם ממליצים לקנות? אין לי בעיה לרכוש דרך Ebay ויש לי את הידע הטכני להתקין את המצלמה ואת התוכנה.
האם כל מצלמות ה-IP מגיעות עם תוכנה להקלטה? יש לי במשרד מחשב נוסף שיוכל לשמש להקלטה.
תודה רבה!
ייעוץ לקניית מצלמה חיצונית
- moranm
- עוסק בתחום

- תגובות: 114
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
- יצירת קשר:
בר שלום,
אין פתרון טוב 2 הפתרונות טובים, מציעה לך לבדוק מבחינת מחיר מה יצא לך יותר משתלם יכול להיות שמצלמת אבטחה אנלוגית+מכשיר DVR STANDALONE יצא יותר משתלם על אף שמדובר במכשיר לעד 4 מצלמות אבטחה.
בעיקרון מצלמות IP אמורות להגיע עם תוכנה לניהול הקלטות.
כמו כן, במידה והינך מעוניין בפתרון אבטחה מבוסס IP לראיית לילה אתה מוזמן ליצור איתי קשר 052-2910633.
יום נעים,
מורן
אין פתרון טוב 2 הפתרונות טובים, מציעה לך לבדוק מבחינת מחיר מה יצא לך יותר משתלם יכול להיות שמצלמת אבטחה אנלוגית+מכשיר DVR STANDALONE יצא יותר משתלם על אף שמדובר במכשיר לעד 4 מצלמות אבטחה.
בעיקרון מצלמות IP אמורות להגיע עם תוכנה לניהול הקלטות.
כמו כן, במידה והינך מעוניין בפתרון אבטחה מבוסס IP לראיית לילה אתה מוזמן ליצור איתי קשר 052-2910633.
יום נעים,
מורן