כשיהיה לי נקסוס 5 מתישהו אז אקנה מטען Qi עם מגנט שהתושבת תחזיק ואז הטלפון פשוט יתמגנט למטען
שרשור תגובות: תושבות רכב למכשירים הסלולריים - מה כבר אפשר לחדש?
ואפשר גם custom made
למשל להדפיס במדפסת התלת מימדית הקרובה למקום מגורך
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
iOttie הוציאו תושבת חדשה הכוללת טעינה אלחוטית למכשירים תומכים.
http://www.iottie.com/Product/ProductDetail.aspx?ProductID=1058&ProductType=321[left]Features Qi Standard Wireless Charging for Qi enabled devices like the Google Nexus 5/4, LG G2, Motorola Droid MAXX/Mini, HTC Droid DNA/8X, Nokia Lumia 920/928, and devices that require their own separate charging adapters such as the Galaxy S5/S4/S3/Note 3/ Note 2[/left]...
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
זיו, עפר, או כל מי שיש לו את ה RAM X-GRIP - על איזה אביזרים אתם ממליצים להשלמת הקיט?
ברכב הקודם השתמשתי במתקן שיושב בתוך ה- CD, אבל ברכב החדש הזוית שזה יוצר לא פרקטית וזה מסתיר את כל המסך.
ה- RAM מוצא חן בעיניי, ואני רוצה למקם אותו על השמשה משמאל להגה (כפי שזיו הדגים), אבל אני לא בטוח איזה אורך זרוע ואיזה suction cup לקחת.
המתקן מיועד לנוט 2 ולפעמים לאייפון 5, והרכב הוא יונדאי i30CW אם זה משנה משהו.
תודה
ברכב הקודם השתמשתי במתקן שיושב בתוך ה- CD, אבל ברכב החדש הזוית שזה יוצר לא פרקטית וזה מסתיר את כל המסך.
ה- RAM מוצא חן בעיניי, ואני רוצה למקם אותו על השמשה משמאל להגה (כפי שזיו הדגים), אבל אני לא בטוח איזה אורך זרוע ואיזה suction cup לקחת.
המתקן מיועד לנוט 2 ולפעמים לאייפון 5, והרכב הוא יונדאי i30CW אם זה משנה משהו.
תודה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אחד הבעיות המרכזיות של X-GRIP בקיץ זה שהפלסטיק מאוד מתחמם ומעביר את החום לטלפון המוצמד אליו. RAM MOUNTS הציגו לפני מספר חודשים גרסה חדשה של ה- X-GRIP אשר כוללת סוג מסויים של מענה לבעיה על ידי הכללת מדבקה אשר אמורה להוות מבודד של חום. השרב ששרר בימים האחרונים עזר לי לבדוק עד כמה זה עומד במבחן המציאות, לצערי, המדבקה התחממה למדי בצורה כזו שלא הרגשתי שהיא מבודדת בצורה בטוחה את החום מהפלסטיק לטלפון. לא ביצעתי מדידת חום עם ובלי המדבקה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור