בשבוע הבא מתקינים לי Tv n GO (סטרימר חינמי בתמורה לפרסומות)
חברת Tv n Go מריצה פיילוט בימים אלה ברעננה..
לפני יומיים כשחזרתי מצבא במקרה נתקלתי בכתבה שמדברת על הסטרימר TV n GO וסיפרו שהחברה מריצה פיילוט ברעננה.. נכנסתי לאתר ונרשמתי לפיילוט..
כעבור יום התקשרו אליי.. ותיאמו איתי פגישה ליום ראשון בבוקר...
יש מישהו שכבר התקינו לו את זה שיכול לספר עד כמה העניין שווה באמת משהו?
למי שלא יודע מה זה.. יש כתבה באתר של עפר לאור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=283
סטרימר פשוט בתמורה לפרסומות.. מה שמעניין אותי אם זה יעשה הנחתה לשידורים של YES בפלזמת PHD8..
על פי התמונות יש במכשיר חיבור DVI.. אז אולי יש מצב שזה לא יעשה הנחתה...
לפני יומיים כשחזרתי מצבא במקרה נתקלתי בכתבה שמדברת על הסטרימר TV n GO וסיפרו שהחברה מריצה פיילוט ברעננה.. נכנסתי לאתר ונרשמתי לפיילוט..
כעבור יום התקשרו אליי.. ותיאמו איתי פגישה ליום ראשון בבוקר...
יש מישהו שכבר התקינו לו את זה שיכול לספר עד כמה העניין שווה באמת משהו?
למי שלא יודע מה זה.. יש כתבה באתר של עפר לאור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=283
סטרימר פשוט בתמורה לפרסומות.. מה שמעניין אותי אם זה יעשה הנחתה לשידורים של YES בפלזמת PHD8..
על פי התמונות יש במכשיר חיבור DVI.. אז אולי יש מצב שזה לא יעשה הנחתה...
נערך לאחרונה על ידי avizov2 ב 17/11/2006 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ראיתי את המכשיר המעודכן בתערוכת TELECOM, והוא נראה ממש יפה. יש לו UI יפה ונקי, שיפורים דרמטיים מהמכשירים הראשונים שראיתי בזמנו.
התוכנה מבוססת WINDOWS XP EMBEDDED והוידאו נראה לא רע עליה. זה עדיין מתאים יותר למסכים קטנים מאשר לגדולים, אבל בכ"ז.
השאלה הגדולה היא איזה תוכן יעודי אתה מקבל עם החבילה, על זה בעצם זה יפול או יקום.
התוכנה מבוססת WINDOWS XP EMBEDDED והוידאו נראה לא רע עליה. זה עדיין מתאים יותר למסכים קטנים מאשר לגדולים, אבל בכ"ז.
השאלה הגדולה היא איזה תוכן יעודי אתה מקבל עם החבילה, על זה בעצם זה יפול או יקום.
- oferlaor
- מנהל

stinki,
הפרסומות ממוקדות מקום (כלומר, תקבל מבצעים על הפיצה שברחוב ממול), וענייניות יותר (בעל כלב יקבל הצעות לגבי אוכל לכלבים).
היתרון הנוסף הוא תכנים יעודיים שמקבלים מהאינטרנט (במקור מ-012FUN שנסגר מאז) וכן יכולת לעשות STREAMING של תכנים כמו DIVX ו-XVID ממחשב אחר.
אני חושב שגם האינטרנט מסופק לזה (ולך) בחינם או בהנחה.
הפרסומות ממוקדות מקום (כלומר, תקבל מבצעים על הפיצה שברחוב ממול), וענייניות יותר (בעל כלב יקבל הצעות לגבי אוכל לכלבים).
היתרון הנוסף הוא תכנים יעודיים שמקבלים מהאינטרנט (במקור מ-012FUN שנסגר מאז) וכן יכולת לעשות STREAMING של תכנים כמו DIVX ו-XVID ממחשב אחר.
אני חושב שגם האינטרנט מסופק לזה (ולך) בחינם או בהנחה.
- oferlaor
- מנהל

עדכון
התקינו לי את המכשיר בבית.. זה ממש Windows XP... עם מערכת שהחברה פיתחה...
STREAMING אלחוטי זה לא עושה.. אבל יכול להיות מכשיר כזה שאני לא יודע עליו...
בכל מקרה.. המתקין היה אצלי כמה שעות והייתה בעיה כשהמכשיר מחובר עם DVI הרזולוציה המקסימלית שהמכשיר נותן (בהגדרות רזולוציה של הWIndows XP) זה 640X480 שהפלזמה שלי PHD8 הרזולוציה היא 1024X768..
וזה עושה כל מני בעיות התמונה הפנימית של YES מוגדלת יותר מדיי.. ולא רואים חלקים..
בסוף הוא התקין את זה בS.VIDEO ולא ראו משהו.. בנתיים החזרתי את זה ל DVI כי אני לא רוצה הנחתה בשידורי YES..
למי שתוהה.. יש במכשיר יציאות וידאו :
DVI
S.VIDEO
RCA VIDEO
Compennet RGB
ונוסף לכך יציאות קול דיגיטליות אופטית וקוסיאלית...
(שכרגע אין תמיכה ב5.1 בגלל שהמקודד של AC3 לא ניתן בחינם באינטרנט)
יש תמיכה בכתוביות בעברית.. (התמיכה באה במקודד של Divx/Xvid אך הן מוצוגות כברירת מחדל באופן קטן מאד.. זה המקודד המקורי של XVid)
התקינו לי את המכשיר בבית.. זה ממש Windows XP... עם מערכת שהחברה פיתחה...
STREAMING אלחוטי זה לא עושה.. אבל יכול להיות מכשיר כזה שאני לא יודע עליו...
בכל מקרה.. המתקין היה אצלי כמה שעות והייתה בעיה כשהמכשיר מחובר עם DVI הרזולוציה המקסימלית שהמכשיר נותן (בהגדרות רזולוציה של הWIndows XP) זה 640X480 שהפלזמה שלי PHD8 הרזולוציה היא 1024X768..
וזה עושה כל מני בעיות התמונה הפנימית של YES מוגדלת יותר מדיי.. ולא רואים חלקים..
בסוף הוא התקין את זה בS.VIDEO ולא ראו משהו.. בנתיים החזרתי את זה ל DVI כי אני לא רוצה הנחתה בשידורי YES..
למי שתוהה.. יש במכשיר יציאות וידאו :
DVI
S.VIDEO
RCA VIDEO
Compennet RGB
ונוסף לכך יציאות קול דיגיטליות אופטית וקוסיאלית...
(שכרגע אין תמיכה ב5.1 בגלל שהמקודד של AC3 לא ניתן בחינם באינטרנט)
יש תמיכה בכתוביות בעברית.. (התמיכה באה במקודד של Divx/Xvid אך הן מוצוגות כברירת מחדל באופן קטן מאד.. זה המקודד המקורי של XVid)
ועוד שני נקודות לציון:
1) ה TV n Go הוא ממש מחשב ברשת.. רואים אותו בשאר המחשבים כמחשב שמחובר לרשת...
למעשה לחברה המפתחת גישה לכל תקיות השיתוף שלך במחשבים ברשת.. (ובמקרה שלי כל הכוננים כולל C של כל המחשבים.. ).. קצת מפחיד לא?
2) מצד אחד כל התכנים במכשיר והגלישה באתרי אינטרנט לא יהיו נוחים על מסכים קטנים.. בשל החדות הנוראית לטקסטים במסכים אלה.. ומצד שני במסכים גדולים, על אף שהמכשיר מחובר בDVI לפלזמה (DVI ל HDMI) יש הנחתה נוראית של השידור של yes שעובר דרך המכשיר שלהם...
הרעיון של החברה טוב.. אבל עדיין לא בשל לדעתי... (טוב נו.. הם בשלבי הפיילוט הראשונים כרגע), בכל מקרה המכשיר טחון בבאגים למינהם.. כסטרימר וידאו רגיל ושמיעת מוזיקה.. המכשיר ממלא טוב את המטרה
עדכון נוסף: תקראו לי האקר.. או תקראו לי פריק מחשבים.. ממש לא משנה.. ניסיתי לראות אם אני יכול להיכנס לכל האפשרויות של הווינדוס... תוך 5 דקות בלבד.. הצלחתי להגיע ממש לשיטה מלאה על המערכת... כמו מחשב נוסף בבית..
אין חיבור למקלדת.. אבל הם שחכו לחסום את הUSB במכשיר לעכברים...
ומשם הדרך מאד פשוטה...
בעמוד באינטרנט -> לוחצים כפתור ימני -> פתיחת עמוד בחלון חדש..
ואז נפתח עמוד אינטרנט עם שורת כתובת..
ואז פשוט מעתיקים תווים עד שרושמים בשורה c:\
ויש לכם כעת אפשרות מלאה על המכשיר.. כולל התקנת קודקים AC3 וVobSub...
1) ה TV n Go הוא ממש מחשב ברשת.. רואים אותו בשאר המחשבים כמחשב שמחובר לרשת...
למעשה לחברה המפתחת גישה לכל תקיות השיתוף שלך במחשבים ברשת.. (ובמקרה שלי כל הכוננים כולל C של כל המחשבים.. ).. קצת מפחיד לא?
2) מצד אחד כל התכנים במכשיר והגלישה באתרי אינטרנט לא יהיו נוחים על מסכים קטנים.. בשל החדות הנוראית לטקסטים במסכים אלה.. ומצד שני במסכים גדולים, על אף שהמכשיר מחובר בDVI לפלזמה (DVI ל HDMI) יש הנחתה נוראית של השידור של yes שעובר דרך המכשיר שלהם...
הרעיון של החברה טוב.. אבל עדיין לא בשל לדעתי... (טוב נו.. הם בשלבי הפיילוט הראשונים כרגע), בכל מקרה המכשיר טחון בבאגים למינהם.. כסטרימר וידאו רגיל ושמיעת מוזיקה.. המכשיר ממלא טוב את המטרה
עדכון נוסף: תקראו לי האקר.. או תקראו לי פריק מחשבים.. ממש לא משנה.. ניסיתי לראות אם אני יכול להיכנס לכל האפשרויות של הווינדוס... תוך 5 דקות בלבד.. הצלחתי להגיע ממש לשיטה מלאה על המערכת... כמו מחשב נוסף בבית..
אין חיבור למקלדת.. אבל הם שחכו לחסום את הUSB במכשיר לעכברים...
ומשם הדרך מאד פשוטה...
בעמוד באינטרנט -> לוחצים כפתור ימני -> פתיחת עמוד בחלון חדש..
ואז נפתח עמוד אינטרנט עם שורת כתובת..
ואז פשוט מעתיקים תווים עד שרושמים בשורה c:\
ויש לכם כעת אפשרות מלאה על המכשיר.. כולל התקנת קודקים AC3 וVobSub...