עזרה דחופה,,,המלצה על גריל לפני רכישה
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
אני רק יכול להניח, שפשוט אין המלצה אישית עליו.
זה כמובן לא אומר כלום, אבל הפורום פה לרוב עובד ע״פ המלצות בכתב מניוסיון אישי (בכל התחומים לדעתי)
אגב, הוא טיפה יותר יקר מהגרנדהול, לפחות במחיר קופון מול המחיר המוצג באתר היחיד שמצאתי את הChar-Broil.
אגב2, אני מבין שזה דגם ישן שהוחלף כבר, משיטוט קצר מדובר בדגם 463270512, על פי הספרות בסוף אפשר לראות את שנתון הדגם - 2012.
הוחלף ע״י 463251713
זה לא אומר כלום, אבל חשוב לציין
זה כמובן לא אומר כלום, אבל הפורום פה לרוב עובד ע״פ המלצות בכתב מניוסיון אישי (בכל התחומים לדעתי)
אגב, הוא טיפה יותר יקר מהגרנדהול, לפחות במחיר קופון מול המחיר המוצג באתר היחיד שמצאתי את הChar-Broil.
אגב2, אני מבין שזה דגם ישן שהוחלף כבר, משיטוט קצר מדובר בדגם 463270512, על פי הספרות בסוף אפשר לראות את שנתון הדגם - 2012.
הוחלף ע״י 463251713
זה לא אומר כלום, אבל חשוב לציין
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
בארה"ב, בירת הברביקיו הוא מאוד מומלץ והטכנולוגיה שהוא משתמש בה שייל לגרילים של 10k בגראנד הול,,,, אני מדבר על טכנולוגיית האינפרא כמובן.Chura כתב:אני רק יכול להניח, שפשוט אין המלצה אישית עליו.
הוחלף ע״י 463251713
זה לא אומר כלום, אבל חשוב לציין...
בברכה, אורי
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4770
- נתן תודות: 163 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
אינפרארד אכן טכנולוגיה מעניינת, לצערי לי אישית אין התנסות איתה.
האמת חיפשתי טיפה ביקורות ולא מצאתי במיוחד.
אבל מדובר ביצרן דיי נפוץ וגדול, נשמע לי כמו עסקה משתלמת.
אבל מדובר ביצרן דיי נפוץ וגדול, נשמע לי כמו עסקה משתלמת.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 370
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מצאתי ב2700 באילת,,,, אני ארכוש אותו שם שבוע הבאChura כתב:אינפרארד אכן טכנולוגיה מעניינת, לצערי לי אישית אין התנסות איתה.
אבל מדובר ביצרן דיי נפוץ וגדול, נשמע לי כמו עסקה משתלמת....