כמה שאלות בקשר לצלחת לווין פרטית
-
antichrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום.
אני לא בטוח שזה קשור לפורום אבל לא מצאתי משהו יותר טוב.
דיי מאסתי בייס ובהוט וחשבתי על לקנות צלחת לווין פרטית ולקלוט מאות ערוצים.
קיוותי שתוכלו לענות לי על כמה שאלות:
- התוכלו להמליץ לי על איזה חברה שמתמחית בזה ושאפשר לסמוך עליה?
- מה בערך המחיר של הוצאה כזה?
- במקרה של תקלה למי פונים?
- האם אוכל בעזרת הממיר והצלחת להתכוונן ללווינים שונים ולקלוט בכל פעם קבוצת ערוצים שונה?
תודה.
עדן
אני לא בטוח שזה קשור לפורום אבל לא מצאתי משהו יותר טוב.
דיי מאסתי בייס ובהוט וחשבתי על לקנות צלחת לווין פרטית ולקלוט מאות ערוצים.
קיוותי שתוכלו לענות לי על כמה שאלות:
- התוכלו להמליץ לי על איזה חברה שמתמחית בזה ושאפשר לסמוך עליה?
- מה בערך המחיר של הוצאה כזה?
- במקרה של תקלה למי פונים?
- האם אוכל בעזרת הממיר והצלחת להתכוונן ללווינים שונים ולקלוט בכל פעם קבוצת ערוצים שונה?
תודה.
עדן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אין לנו המלצות ספציפיות למתקינים.
העלויות מאוד משתנות לפי סוג הצלחת (PRIME VIEW, OFFSET) וכן אם היא מונעת חשמלית או לא, וסוג ה-LNB שתתקין וכמובן בממיר.
זה יכול להתחיל בכמה אלפים לא רבים והשמיים הם הגבול.
לגבי מאות ערוצים - יש אכן יכולת קליטה של מאות רבות של ערוצים. מרביתם בשפות שונות ומשונות ורוב הערוצים הטובים כלולים בחבילות סגורות. לשם כך צריך או כרטיס CAM + כרטיס חכם (שזה כבר יכול לעלות לא מעט כסף, תלוי איזו חבילה) או שאתה נכלל בחבילות שיתוף (זה כבר לא חוקי ולא ניכנס לזה).
יש ממירים רבים שמסוגלים לעבוד עם חבילות שונות. איכות התמונה יכולה לנוע מטובה לגרועה ביותר. סוגי התכנים מאוד מגוונים מסרטים כחולים, לערוצי ילדים וערוצי נישה שונים ומשונים. חשוב לבחור חבילות מעניינות, וכמובן שהדברים המעניינים בעיקר עולים כסף.
אפשר לעשות צלחת עם כמה LNB שכל אחד מכוון בעצם ללויין אחר, אלטרנטיבית - אפשר לחבר לצלחת מנוע (צלחת חשמלית) וכך כל פעם זה מתחבר ללויין אחר לפי הצורך.
העלויות מאוד משתנות לפי סוג הצלחת (PRIME VIEW, OFFSET) וכן אם היא מונעת חשמלית או לא, וסוג ה-LNB שתתקין וכמובן בממיר.
זה יכול להתחיל בכמה אלפים לא רבים והשמיים הם הגבול.
לגבי מאות ערוצים - יש אכן יכולת קליטה של מאות רבות של ערוצים. מרביתם בשפות שונות ומשונות ורוב הערוצים הטובים כלולים בחבילות סגורות. לשם כך צריך או כרטיס CAM + כרטיס חכם (שזה כבר יכול לעלות לא מעט כסף, תלוי איזו חבילה) או שאתה נכלל בחבילות שיתוף (זה כבר לא חוקי ולא ניכנס לזה).
יש ממירים רבים שמסוגלים לעבוד עם חבילות שונות. איכות התמונה יכולה לנוע מטובה לגרועה ביותר. סוגי התכנים מאוד מגוונים מסרטים כחולים, לערוצי ילדים וערוצי נישה שונים ומשונים. חשוב לבחור חבילות מעניינות, וכמובן שהדברים המעניינים בעיקר עולים כסף.
אפשר לעשות צלחת עם כמה LNB שכל אחד מכוון בעצם ללויין אחר, אלטרנטיבית - אפשר לחבר לצלחת מנוע (צלחת חשמלית) וכך כל פעם זה מתחבר ללויין אחר לפי הצורך.
-
antichrist
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
החכמתי, תודה.
אברר עוד ואולי איישם.
אברר עוד ואולי איישם.
החיבור לצלחת לווין פרטית מאד קל ולא עולה הרבה. למשל חיבור בצלחת בגודל 1 מטר ובו שלושה LNB לעמוס, הוטבירד (הוטבירד לווין אירופאי) וניילסאט עם ממיר פשוט וטוב יעלה כ 1500 שקל. ניתן לראות די הרבה ערוצים, החל מ 2 ו 10 בעמוס, המשך לערוצי MBC החופשיים עם סרטים ותוכניות איכותיים ביותר ועוד ערוצי שפות וערוצים פרוצים בהוטבירד. ערוצי מוסיקה במגוון גדול והכל באיכות דיגיטלית גבוהה.
כל האמור ללא עלות חודשית!
כמובן שיש אופציות נוספות למי שגם זה לא מספיק לו וכפי שאמר עופר, השמיים הם הגבול (תרתיי משמע)..
מי שרוצה לדעת יותר שיכנס לפורום שבחתימה שלי.
כל האמור ללא עלות חודשית!
כמובן שיש אופציות נוספות למי שגם זה לא מספיק לו וכפי שאמר עופר, השמיים הם הגבול (תרתיי משמע)..
מי שרוצה לדעת יותר שיכנס לפורום שבחתימה שלי.
יש לך שלושה LNB SINGLE או אחד שקולט משלושה לווינים?
http://www.telelavjan.co.il/he/equipment.html
אתה יכול להרחיב איזה ממיר יש לך?
http://www.telelavjan.co.il/he/equipment.html
אתה יכול להרחיב איזה ממיר יש לך?
YS