חוות דעת נוספות למודעות מכירת פטפונים יד 2
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
@gamla77
ייתכן שהרצועה שבתמונה שייכת לדגם אחר ונועדה רק לאילוסטרציה. נראה לי שזה מוכר שמציע הרבה רצועות לפטיפונים, ויש מוכרים רבים שבמקרים כאלה שמים תמונה אחת לכל הוריאנטים של המוצר. אם המוכר עושה רושם אמין אפשר להניח שתקבל רצועה מתאימה.
ייתכן שהרצועה שבתמונה שייכת לדגם אחר ונועדה רק לאילוסטרציה. נראה לי שזה מוכר שמציע הרבה רצועות לפטיפונים, ויש מוכרים רבים שבמקרים כאלה שמים תמונה אחת לכל הוריאנטים של המוצר. אם המוכר עושה רושם אמין אפשר להניח שתקבל רצועה מתאימה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
היה פה משתמש עם יידע מדהים ומעשיר על פטיפונים, קראתי את השרשורים על ההתלבטויות בקשר לצורת ההתבטאות שלו ובסוף להוצאתו מהפורום. יש מצב שמישהו יעשה חושבים ויחזיר אותו, הפורום הזה היה אנציקלופדיה מהלכת לפטיפונים. בטוח שיש בו רצון לשתף בידע ומה שצריך זה קצת ריסון. אין איזה שביל אמצע, זה חייב להיות שחור לבן? חבל
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
·razorback כתב:היה פה משתמש עם יידע מדהים ומעשיר על פטיפונים, קראתי את השרשורים על ההתלבטויות בקשר לצורת ההתבטאות שלו ובסוף להוצאתו מהפורום. יש מצב שמישהו יעשה חושבים ויחזיר אותו, הפורום הזה היה אנציקלופדיה מהלכת לפטיפונים. בטוח שיש בו רצון לשתף בידע ומה שצריך זה קצת ריסון. אין איזה שביל אמצע, זה חייב להיות שחור לבן? חבל...
די מוזר שאתה חבר ארבעה חודשים באתר עם 2 הודעות בלבד וכבר מתגעגע ל tnsilver ....... אולי אתה מכיר אותו אישית??
אישית, אני מאוד מתגעגע אליו ואל הידע האין סופי שלו
באמת חבל שהתרומה שלו לטוב או לרע לאתר נגדעה (לטעמי היה בו הרבה יותר טוב מאשר רע)
thorens td 145
כל מי שמקיש thorens ומחפש בעברית נשאב לפורום הזה.
ולשאלה..... יש מודעה על thorens td 145 עם זרוע tp16mk וראש m75 ed
מחיר מבוקש 1600 ש'ח.
הייתי שמח לקבל חוות דעת,
ואם כבר שאלה נוספת, אני מבין את החשיבות של שעות שימוש במחט, אבל למה גם במודעות על ראשים לפטיפון מציינים שהראש כמעט לא עבד וכד'... האם לראש יש בלאי?
ולשאלה..... יש מודעה על thorens td 145 עם זרוע tp16mk וראש m75 ed
מחיר מבוקש 1600 ש'ח.
הייתי שמח לקבל חוות דעת,
ואם כבר שאלה נוספת, אני מבין את החשיבות של שעות שימוש במחט, אבל למה גם במודעות על ראשים לפטיפון מציינים שהראש כמעט לא עבד וכד'... האם לראש יש בלאי?
לגבי סילבר טומי, אם אני זוכר נכון, אחרי כמה השעיות ואזהרות, הוא סרב לחזור (?) עבר לפורום אחר וגם משב נעלם...
145הנו דגם כמעט זהה ל 160 המהולל של טורנס, כמעט, כי יש שם תוספת מעצבנת שנוטה לצאת מכיוון ולגרום צרות צרורות, כדאי לבדוק שהתוספת, שאמורה בסוף התקליט להקפיץ את הזרוע ולכבות את המנוע, לא עושה בעיות ועושה את פעולתה באמצע התקליט, או בתחילתו.
הראש של SHURE שמורכב עליו הוא סוג של בסדר ויש לקחת בחשבון את הבעיתיות של שור והמחטים שלהם ע'ע.
לגבי המחיר... אני לא כל כך מעודכן בשוק, אבל לפי מה שאני זוכר זה מחיר מלא מאוד ל160 מכוון ומשופץ, חיווט, רצועה חדשה ומתאימה, לוודא שאין כל מיני זימזומים והמממממים בווליומים גבוהים וכשהמנוע נכנס לעבודה, מנגנון הורדה ולא נפילה, יש מכסה אבק? מנוע לא מתקתק, משקולות תקינות לזרוע. מנגנון אנטיסקייט קיים ומתפקד נכון! מנגנון משקל עקיבה מתפקד, מחט חדשה, או כזאת ''שכמעט לא עבדה''
איך בדיוק אני אמור לבדוק כמה זה כמעט?! מה שעונה אולי לשאלתך האחרונה
145הנו דגם כמעט זהה ל 160 המהולל של טורנס, כמעט, כי יש שם תוספת מעצבנת שנוטה לצאת מכיוון ולגרום צרות צרורות, כדאי לבדוק שהתוספת, שאמורה בסוף התקליט להקפיץ את הזרוע ולכבות את המנוע, לא עושה בעיות ועושה את פעולתה באמצע התקליט, או בתחילתו.
הראש של SHURE שמורכב עליו הוא סוג של בסדר ויש לקחת בחשבון את הבעיתיות של שור והמחטים שלהם ע'ע.
לגבי המחיר... אני לא כל כך מעודכן בשוק, אבל לפי מה שאני זוכר זה מחיר מלא מאוד ל160 מכוון ומשופץ, חיווט, רצועה חדשה ומתאימה, לוודא שאין כל מיני זימזומים והמממממים בווליומים גבוהים וכשהמנוע נכנס לעבודה, מנגנון הורדה ולא נפילה, יש מכסה אבק? מנוע לא מתקתק, משקולות תקינות לזרוע. מנגנון אנטיסקייט קיים ומתפקד נכון! מנגנון משקל עקיבה מתפקד, מחט חדשה, או כזאת ''שכמעט לא עבדה''
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
כרגע באמזון הדגם Audio-Technica AT-LP120-USB מקבל 82 % 5 כוכבים שזה נתון מצויין לגמרי ,טוב יותר מפטיפונים יקרים יותר של rega ו project.
בעקבות הביקורות רכשתי בארץ חדש ,מאוד מרוצה ,פטיפון ראשון שלי
בעקבות הביקורות רכשתי בארץ חדש ,מאוד מרוצה ,פטיפון ראשון שלי