חברים יקרים לפורום חשוב לי לשתף אתכם בחווית שירות מעולה שחוויתי עם חברת כרמל דיירקט.
בהמשך למבצע שפורסם גם פה בפורום לגבי גרילי הגז שמציעה החברה ולאחר בדיקת ביקורות החלטתי לרכוש את דגם ה GT3.
לאחר שימוש ראשוני בגריל הבחנתי כי הוא מגיע לטמפ' נמוכה יחסית ויצרתי קשר עם חברת כרמל דיירקט לקבלת שירות.
לאחר מספר בדיקות שבוצעו בגריל הגיע אליי מנכ"ל החברה עם מנהל התפעול יחד שהתגמשו לשעות הערב המתאימות עבורי עם חלקי חילוף ואף אקדח טמפ' חדיש שנרכש רק בעקבות התקלה שלי ואכן התגלה שמד הטמפ' היה לקוי והוא הוחלף בחדש.
עבודתם היתה קפדנית מאוד והם דאגו לבצע מספר בדיקות מקיפות כדי לוודא את תקינות הגריל ובנוסף היו מאוד סבלניים לשאלות שלי והראו נכונות אמיתית לעזור ולדאוג לכך שאהיה מרוצה.
לסיכום מדובר בשירות מעולה ומקצועי ומבחינתי אני יכול להמליץ בחום גם על המוצר וגם על החברה כנותנת שירות מעולה!
ישר כוח(Y)
שירות מעולה מחברת כרמל דיירקט
- kuku1000
- חבר במועדון HT

- תגובות: 751
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
כרמל דיירקט
כשמגיע, מגיע...
חשוב לפרסם כדי שנותני השרות יראו שעבודתם לא לשווא.
חשוב לפרסם כדי שנותני השרות יראו שעבודתם לא לשווא.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
שירות מעולה
הכיסוי לגריל שקנינו בערב שהיה לחברי האתר התבלה מאוד מפגעי מזג האויר במרפסת שלנו. ..
כרמל דירקט שלחו לנו כיסוי חדש במקום הישן הקרוע
תודה רבה אמיר !
כרמל דירקט שלחו לנו כיסוי חדש במקום הישן הקרוע
תודה רבה אמיר !
כל הכבוד להם
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.