התקשרתי להוט בקשר לממיר דוקסיס והם רוצים תמורתו 100 שקל
האם קיימת אפשרות לאיסוף עצמי (ללא טכנאי )yoavf כתב:החיוב הוא לא על הממיר - אלא על ביקור הטכנאי. אני האמת די מבין - וזה נראה לי הגיוני: אם הכל תקין, אין סיבה לשלוח טכנאי. אם יש בעיה אמיתית - הם גם ככה שולחים טכנאי ללא חיוב....
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מאד מוזר!
לי היה ממיר תקין, ביקשתי החלפה לדוקסיס, אמרו שאולי אין במלאי, ונראה, ולא מבטיחים. התעקשתי ולמחרת היה לי ממיר דוקסיס, כמובן בלי שקל של תוספת. למה מה קרה? אנחנו לא משלמים מספיק גם ככה?!?
לי היה ממיר תקין, ביקשתי החלפה לדוקסיס, אמרו שאולי אין במלאי, ונראה, ולא מבטיחים. התעקשתי ולמחרת היה לי ממיר דוקסיס, כמובן בלי שקל של תוספת. למה מה קרה? אנחנו לא משלמים מספיק גם ככה?!?
Silence speaks louder than words
העניין הוא שאין נהלים אחידים בדברים האלה. לא בין האזורים השונים (מתב תבל וערז) ולפעמים לא בין מוקדי שרות שונים באותו אזור.MetalliJoe כתב:מאד מוזר!
לי היה ממיר תקין, ביקשתי החלפה לדוקסיס, אמרו שאולי אין במלאי, ונראה, ולא מבטיחים. התעקשתי ולמחרת היה לי ממיר דוקסיס, כמובן בלי שקל של תוספת. למה מה קרה? אנחנו לא משלמים מספיק גם ככה?!?...
זה מסוג הדברים שכאשר אין מדיניות ברורה מאוד קשה לאכוף על הנציגים - ואז כל אחד עושה מה שהוא רוצה...
ואייל - לגבי העניין של ההתקנה עצמית - זה מן הסתם משהו שהם לא יעשו. הממיר הוא עדיין רכוש של הוט, ולא משהו שעובר אליך. חוץ מזה שצריך גם לבצע קישור בין הכרטיס לממיר - משהו שגם אם תרצה לא תוכל לעשות.
חוץ מזה, הרי אין חברה בעולם שנותנת דגם חדש של מוצר ישן בחינם ללא חיוב, פשוט כי הלקוח מבקש. אם יש סיבה טובה (תקלות וכו') , אז זה נעשה.
כמו כל דבר (ולפעמים אני מרגיש שאני חוזר על עצמי עם זה) אני הייתי הולך על המודל של FREE בצרפת.
הם כמעט כל שנה-שנתיים מוצאים גרסא חדשה של הממיר-מודם-ראוטר שלהם. לקוחות ותיקים מואד מקבלים שדרוג בחינם או בעלות לפי הותק שלהם (יש כמה דרגות).
ברגע ששידרגת - הוותק שלך מתאפס, ויחד עם זה ההתחייבות לחברה.
בהוט זה קצת שונה - זה לא שהמכשיר החדש נותן פונקציות אחרות. זה אותו מכשיר, עם מעט שדרוגים (מהירות, RGB, דוקסיס)
הנושא בעייתי, ואני לא חושב שיש לו פתרון קסם.
אבל כמו שכולם אומרים - כשצועקים אז כנראה שגם מקבלים
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יואב, אני לא הולך פה לקנות מוצר חדש יותר ודורש אותו בחינם תמורת מוצר ישן שקניתי. כמו שאמרת בעצמך, זה מוצר ששייך עדיין לחברה, ואני רק משכיר אותו. ברגע שהחברה מביאה דגמים חדשים יותר, שגם הם מושכרים ללקוחות שמשלמים בדיוק כמוני, זכותי לקבל אותו בלי שום תוספת תשלום. הרי אני משלם על התכנים שאני מקבל, ולא על הממיר, וברגע שהממיר הוא לא האופטימלי שיש בחברה, זכותי לדרוש את הממיר שנותן לי את התוצאה האופטימלית.yoavf כתב: חוץ מזה, הרי אין חברה בעולם שנותנת דגם חדש של מוצר ישן בחינם ללא חיוב, פשוט כי הלקוח מבקש. אם יש סיבה טובה (תקלות וכו') , אז זה נעשה....
אני, למשל, ביקשתי ממיר שיש לו יציאת SCART, ויציאת SPDIF. לקוח שמבקש לחבר את הממיר שלו לטלויזיה ולרסיבר בחיבורים דיגיטאליים צריך חיבורים כאלה, גם אם לדעתם של עובדי מחלקת שירות הלקוחות של HOT זה רק מותרות, ולדעתם אני יכול להסתפק בממיר פשוט יותר. זה שהם חושבים כך זה יופי להם, אבל אותי זה לא מעניין. אני משלם ממיטב כספי תמורת התוצאה הטובה ביותר ש-HOT מסוגלת לספק, נכון? אז למה שאני אסתפק בתוצאה נחותה יותר?
אני ממש לא חושב שצריך להגיע למצב של לצעוק ולאיים כאן, אבל כמו בכל דבר בשירות לקוחות, כנראה שאין מנוס.
Silence speaks louder than words
יש הגיון מאחורי ההחלטה של HOT. המוקד מוצף בפניות של החלפות ממירים לדוקסיס כאשר רוב האנשים לא מבינים מה זה ממיר דוקסיס (הם נוטים לחשוב שמדובר בחברה). החלפה לדוקסיס תתבצע ללא חיוב כאשר יש הצדקה אמיתית לכך, כמו תמיכת SVIDEO וכולי. חוץ מזה, יש לו יתרון בערוץ חזור בעל פס רחב יותר וזהו! הערוצים אותם ערוצים, התכנים זהים והשלט זהה.
לא צריך צעקות ויש מנוס: תמצא צידוק ריאלי להחלפה ומייד יתאמו לך ללא חיוב, ולא רק בגלל ששמעת שיש ממיר X או ממיר Y.
לא צריך צעקות ויש מנוס: תמצא צידוק ריאלי להחלפה ומייד יתאמו לך ללא חיוב, ולא רק בגלל ששמעת שיש ממיר X או ממיר Y.
The Black Wax