שאלות לגבי החלפת יס מקס ע"י שרות הטכני של יס
טכנאי של יס היה אצלי בבית וקבע שבקשר לבעיה של קטיעות בסאונד של ההקלטות יש להחליף לי את המכשיר. מחר באים להחליף.
למי שכבר החליפו לו, אולי יכול לשתף אותי:
יש ממה לחשוש בהחלפה?
האם המכשיר שיביאו יהיה חדש מהקופסה או מכשיר שהוחזר ע"י לקוח אחר?
האם אני יכול להיות רגוע שהמכשיר בדוק במעבדה של יס או שאני צפוי להתחיל דף חדש כולל אפשרות שהבעיה שבגללה החליפו לי, תהיה שם?
למי שכבר החליפו לו, אולי יכול לשתף אותי:
יש ממה לחשוש בהחלפה?
האם המכשיר שיביאו יהיה חדש מהקופסה או מכשיר שהוחזר ע"י לקוח אחר?
האם אני יכול להיות רגוע שהמכשיר בדוק במעבדה של יס או שאני צפוי להתחיל דף חדש כולל אפשרות שהבעיה שבגללה החליפו לי, תהיה שם?
לי החליפו את המכשיר והמכשיר החלופי נראה בסדר.
אני לא בטוח שהוא חדש לחלוטין למרות שבשירות הלקוחות אמרו לי ש"כרגע יש לנו מחסור והמכשירים מגיעים באונייה עוד שבוע" (ואכן חיכיתי את השבוע).
מצד שני הוא לא בא בקופסה המקורית הצבעונית. אגב, אצלי המכשיר בפיקדון אני לא יודע עם זה משנה.
מה שהדאיג אותי זה שהטכנאי זרק את הקופסה על הספה (מה שאני לא הייתי עושה עם ציוד שכולל דיסק).
כמובן שהבעיות שהבטיחו לי שייפתרו עם המכשיר החדש לא נפתרו...
גנאדי
אני לא בטוח שהוא חדש לחלוטין למרות שבשירות הלקוחות אמרו לי ש"כרגע יש לנו מחסור והמכשירים מגיעים באונייה עוד שבוע" (ואכן חיכיתי את השבוע).
מצד שני הוא לא בא בקופסה המקורית הצבעונית. אגב, אצלי המכשיר בפיקדון אני לא יודע עם זה משנה.
מה שהדאיג אותי זה שהטכנאי זרק את הקופסה על הספה (מה שאני לא הייתי עושה עם ציוד שכולל דיסק).
כמובן שהבעיות שהבטיחו לי שייפתרו עם המכשיר החדש לא נפתרו...
גנאדי
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
הקיטוע הוא לא בעיה אצלך
הקלות הבלתי נסבלת שלהם בהחלפה ממש מרתיחה
יש לי נסיון במקס מיומו הראשון - כמעט
ותמיד הוצטה מהחשמל ואחר כך החלפה
אל תחליף!!!
ואם כן
דרוש מהם גיבוי של הקיים
הם יכולים לעשות את זה במעבדה שלהם
כבר שמעתי על בעלי קשרים שנהנו מהשרות
בהצלחה
אל תחליף!!!
ואם כן
דרוש מהם גיבוי של הקיים
הם יכולים לעשות את זה במעבדה שלהם
כבר שמעתי על בעלי קשרים שנהנו מהשרות
בהצלחה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
Re: הקיטוע הוא לא בעיה אצלך
אבל לפחות אתה מרגיש שמטפלים בךsam22 כתב:הקלות הבלתי נסבלת שלהם בהחלפה ממש מרתיחה
בהצלחה...
- sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה נכוןoferlaor כתב:אם יש בעיה בדיסק, דווקא גיבוי והעברת התוכן לא תמיד רעיון טוב....
רק שבדרך כלל הבעיות לא בדיסקים
זה מין פיתרון טיפולי שהם אוהבים
ובדרך כלל זה בעיות גורפות
אז החלפת הדיסק היא כמו כוסות רוח למת
נראה לי שלא אבקש גיבוי. אני לא יודע כמה, מתוך ההקלטות שעוד לא ראיתי, הוקלטו עם הקטיעות בסאונד.
כן מטריד אותי מה שאתם אומרים לגבי זה שמחליפים מבלי לדעת עם הבעיה בחומרה ובתדירות גבוהה
כי אם זה המצב, קשה לי לאמין שאקבל מכשיר חדש, ויותר סביר שיביאו את המכשיר הקודם של SAM22
כן מטריד אותי מה שאתם אומרים לגבי זה שמחליפים מבלי לדעת עם הבעיה בחומרה ובתדירות גבוהה
כי אם זה המצב, קשה לי לאמין שאקבל מכשיר חדש, ויותר סביר שיביאו את המכשיר הקודם של SAM22