שרשור תגובות: HT Deals - מבצע על מחשב זעיר CuBoxTV לחברי האתר!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
GabiSurujon
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #46 

איך מתקינים תוסף עברית על CuBoxTV

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5196
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 1440 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

אין קשר ל- CuboxTV, מותקנת עליו התוכנה Kodi, וכדי להגדיר תוספים בעברית ב-Kodi יש לך בפורום עשרות מדריכים.
אתה יכול להתחיל ב"התחל כאן" שבחתימתי

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1910
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 256 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

עד כה נמנעתי מלהתייחס בפורום על השירות של SOLID RUN אבל...

רכשתי את הקוביה דגם פרו ב 22.03.15 ובזמן שביצעתי את ההזמנה סטטוס המוצר היה In Stock

כרטיס האשראי שלי חויב, הכסף ירד מהבנק. המתנתי בסבלנות לקבלת הודעה שהמוצר בדרכו אליי אבל שום דבר - לא הודעה ולא כלום.

פניתי לשירות הלקוחות כשבוע לאחר מכן וקיבלתי תשובה כי המוצר אינו במלאי (למרות שבזמן ההזמנה שלי הוא הופיע כזמין במלאי) וכי צפי ההגעה הוא שלושה שבועות ואם אני מעוניין יש את הדגם TV והם מוכנים לשלוח לי אותו ואקבל זיכוי על ההפרש. מרגיז אבל מה לעשות, זה מה יש החלטתי שאני ממתין בסבלנות.

בסוף שבוע שעבר ראיתי לשמחתי שהסטטוס של זמינות המוצר השתנה שוב ל- In Stock ופניתי שוב לחברה במייל נוסף. קיבלתי תשובה כי המוצר אכן חזר למלאי וכי במהלך השבוע הנוכחי המוצר יישלח אליי ואקבל מספר מעקב.

עד לרגע זה לא מספר ולא מעקב. מאכזב. (n)

הייתי מצפה לשירות מקצועי ומהיר הרבה יותר.

חג שמח לכולם

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1674
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

shiki כתב:עד כה נמנעתי מלהתייחס בפורום על השירות של SOLID RUN אבל...

רכשתי את הקוביה דגם פרו ב 22.03.15 ובזמן שביצעתי את ההזמנה סטטוס המוצר היה In Stock

כרטיס האשראי שלי חויב, הכסף ירד מהבנק. המתנתי בסבלנות לקבלת הודעה שהמוצר בדרכו אליי אבל שום דבר - לא הודעה ולא כלום.

פניתי לשירות הלקוחות כשבוע לאחר מכן וקיבלתי תשובה כי המוצר אינו במלאי (למרות שבזמן ההזמנה שלי הוא הופיע כזמין במלאי) וכי צפי ההגעה הוא שלושה שבועות ואם אני מעוניין יש את הדגם TV והם מוכנים לשלוח לי אותו ואקבל זיכוי על ההפרש. מרגיז אבל מה לעשות, זה מה יש החלטתי שאני ממתין בסבלנות.

בסוף שבוע שעבר ראיתי לשמחתי שהסטטוס של זמינות המוצר השתנה שוב ל- In Stock ופניתי שוב לחברה במייל נוסף. קיבלתי תשובה כי המוצר אכן חזר למלאי וכי במהלך השבוע הנוכחי המוצר יישלח אליי ואקבל מספר מעקב.

חג שמח לכולם
...
תבטל את העסקה
ותקנה רסברי 2 יותר זול ויותר אמין

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

shiki כתב:עד כה נמנעתי מלהתייחס בפורום על השירות של SOLID RUN אבל...

חג שמח לכולם
...
·

אל תדאג, יש פה מספיק אינטרסנטים שיסבירו לך שהחברה בעצם בסדר גמור, השתפרה, והבעיה כנראה אצלך, תוך יום-יומיים תקבל טלפון מהמנכ"ל או ממישהו משם, ו"אוטוטו" החבילה אצלך...

לצערי נראה שהם לא למדו כלום. (n)

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32906
נתן תודות: 779 פעמים
קיבל תודות: 2294 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

אוהד, אין כאן שום אינטרסנטים.
צא מהסרטים שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1910
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 256 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #52 

פניתי היום שוב לחברה לקבלת הבהרות מדוע לא נשלח אליי המוצר בשבוע שעבר כפי שהובטח וקיבלתי תשובה שהיו עכובים וכו' וכי צפי המשלוח נדחה שוב! וכעת הוא עד יום העצמאות.

עד פה. הם עברו את הגבול מבחינתי.

לא ייתכן שכותבים על מוצר שהוא זמין במלאי ולוקח שלושה שבועות ויותר להוציא אותו למשלוח ללקוח!
ונוסף על כך אני כל הזמן "רודף" אחריהם לקבל תשובות!
כתבתי להם בתשובה שבמידה ולא נשלח אליי ב 48 שעות הקרובות אני מבקש לבטל את ההזמנה.

שרות מתחת לכל ביקורת מבחינתי הם נכשלו ובגדול וזה לא משנה כמה מוצלח המוצר. (n)(n)(n)

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שרשור שלא נקרא #53 

היי shiki, מעל 4 חודשים ונראה שהחבר'ה שם בסוליד ראן לא למדו כלום. ככה זה חאפרים.
אתה מוזמן לשתף על ה"חוויות" שלך עם החבר'ה האלו בשרשור הייעודי לכך שנמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/vt226205.html

באופן אישי בטווח המחירים הזה יש אלטרנטיבות טובות יותר. אני ביטלתי את ההזמנות שלי מהחאפרים האלו, הזמנתי PI2 עבורי (ועבור אבא שלי PIPO X7), והמשלוחים מחו"ל הגיעו מהר, בלי תשלום נוסף, והמכשירים עובדים מצויין.

באמת, אין טעם לבזבז עוד מילים או עצבים מיותרים על החברה הזו...
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

jagheadg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1102
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

עכשיו כשיש את TAKE איפה בדיוק היתרון (גם במחיר וגם בתוכן) בקופסית הזו?

misanthrope
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #55 

שלום,

לאחר שבועיים של המתנה בקוצר רוח, 12 יום עד למשלוח ו3 ימים עד קבלתו, קיבלתי את הקוביה המיוחלת, מראה אלגנטי ומינימאלי עם openelec וקודי.

במשך שבועיים היא עבדה נהדר:
סרטים באיכות גבוהה (בלו ריי 24GB עם DTS) נראו נהדר היה אפשר לקפוץ קדימה/אחורה בלי בעיה, שלט MCE עובד מצויין (המלצה - להתקין key editor ולסדר כפתור בשלט ל context menu), תוספים שונים כמו IsraelLive ויוטיוב עבדו מצויין.

הקוביה הגיעה לטמפרטורה גבוגהה יחסית אבל זה לא הפריע לי: במנוחה בסביבות ה 50C ובעבודה 75C, תחתית הקוביה, מבחוץ הגיעה ל 32C, ו 42C מעלות בהתאמה (מדדתי עם מד חום של חדר שהצמדתי לתחתית הקוביה).

לאחר שבועיים, במהלך צפיה בסדרה באיכות 720P, הקוביה איכזבה - לאחר 15-20דק צפייה הוידאו נעצר והסאונד המשיך, לחיצות על השלט והמקלדת האלחוטית שמחוברת לא הועילו.... בשביל לצאת מהמצב הזה ניתקתי את הקוביה מהחשמל, חיברתי חזרה, והמשכתי לצפות מאותה הנק... לאחר 10-20 דק שוב אותו הסיפור.....

לאחר שיטוטים ושאלות הגדרתי באפר והגדלתי את הטיימאוט לחיבור SMB, לפי מה שכתוב ב:

http://kodi.wiki/view/HOW-TO:Modify_the_video_cache

העתקתי את מה שיש בדוגמה מספר 4.

- לצערי זה לא פתר את הבעיה והתקיעות ממשיכות.

אשמח לעזרה כדי ששוב אוכל להנות מהקוביה.

* הקוביה מחוברת לרשת ע"י כבל רשת, תשתית תקינה ומהירה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”