טכנאי מזגנים
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 300 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
עד לפני כמה שנים אבי וגם אני נהגתי להזמין דרך "מידרג".kingikra כתב:עד היום לא התאכזבתי מהאתר "מידרג"...
רק שמלפי איזה שנתיים התחלנו להבין שאנשי השירות דופקים מחירים בגלל שהם "יחידי סגולה ממידרג"...
ז"אפ דפי זהב" עובד נהדר וכך גם כל מיני אתרים אחרים כמו pro" , 144" ועוד...
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2491
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
·amitbak כתב:ענף המזגנים הוא לדעתי הענף הכי חאפרי שקיים.
עם כמעט 100 אחוז רמאים שעוסקים בתחום....
נכון, אבל אפשר יחסית בקלות לדעת מי חאפר ומי לא... אני חושב שאני אכתוב מדריך קצר כיצד לדעת שטכנאי / מתקין מזגנים הוא טוב
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
כנ"ל אלה מ-"יצאת צדיק"shaby כתב:עד לפני כמה שנים אבי וגם אני נהגתי להזמין דרך "מידרג".......
רק שמלפי איזה שנתיים התחלנו להבין שאנשי השירות דופקים מחירים בגלל שהם "יחידי סגולה ממידרג"...
ז"אפ דפי זהב" עובד נהדר וכך גם כל מיני אתרים אחרים כמו pro" , 144" ועוד......
אלקסיי גורבן - 0503080731. היה מעל ומעבר, פתר לי בעייה חריגה תוך שימוש בתושייה ויצירתיות, לקח מחיר הוגן.
אל הנ"ל הגעתי מהמקומות הראשונים ב"מדרג".
משתמש בהם להכל באופן קבוע ואף פעם לא נפלתי. לרוב אני לוקח את המקום הראשון אם זמין.
למי שציין שלוקחים מחירים גבוהים, שים לב שבתגובות (וגם בסיכום הסטטיסטי) מצויין עיניין המחירים. לפעמים כתוב שהוא גבוה. זה לשיקולך אם להזמין מישהו יקר, אבל זה לא חיסרון של שימוש ב"מדרג".
אל הנ"ל הגעתי מהמקומות הראשונים ב"מדרג".
משתמש בהם להכל באופן קבוע ואף פעם לא נפלתי. לרוב אני לוקח את המקום הראשון אם זמין.
למי שציין שלוקחים מחירים גבוהים, שים לב שבתגובות (וגם בסיכום הסטטיסטי) מצויין עיניין המחירים. לפעמים כתוב שהוא גבוה. זה לשיקולך אם להזמין מישהו יקר, אבל זה לא חיסרון של שימוש ב"מדרג".
משה