שלום לחברי הפורום.
אני מתעניין בגריל גז לשימוש ביתי.
מהבדיקות הקצרות שערכתי מצאתי שניים שמאוד משכו את תשומת לבי כאמור מדובר בscab x5 וב weber q3200 כמובן שאיני מבין דבר אך מבחינת פרודוקטיביות נראה על פניו שהסקאב יותר שימושי ועתיר גימיקים שגברים אוהבים. אך אינו בליגה של הגדולים שמסתכמת כנראה בוובר, נפוליאון וגראנד הול.
רציתי לשמוע את דעתכם בעניין מנומקת עד כמה שניתן מה עדיף לרכוש. מחד הסקאב מאוד מפתה אך אינו כל כך מוכר וישנו את הוובר שמעוצב להפליא.
תודה רבה מראש.
ערן.
גריל גז --- Scab X5 / Weber Q3200
-
EranHarush
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
אין לי נסיון ספציפי ,עם שני הדגמים שציינת ,אבל היו לי בעבר מספר גרילים של חברות שונות (כל מיני כאלו שמוכרים בחנויות לריהוט גן למשל ובמקומות אחרים...) כולם היו יפים ומרשימים חיצונית אבל היו על הפנים מבחינת ביצועים. מבערים לא מנירוסטה, פיזור חום לא אחיד , מכסה גריל קל (מבחינת משקל) ובכלל איכות חומרים ירודה.
לאחרונה רכשתי דגם של וובר ( לא את ה 3200 , דגם גדול יותר) . אומנם יקר יותר מכל האחרים שהיו לי אבל אין בכלל מה להשוות. מנגל ליגה לאומית. בנוי לתלפיות אתה מרגיש שאתה עומד מול מוצר איכותי.
יש לי חברים עם ה 3200 והם מאוד מרוצים. אתה צריך לקחת בחשבון שבוובר שיטת הצליה היא במכסה סגור ולכן אתה לא צריך להבהל מה BTU "הנמוך" יחסית למנגלים אחרים שיש בשוק.
המלצה שלי, לך על הוובר.
בהצלחה
לאחרונה רכשתי דגם של וובר ( לא את ה 3200 , דגם גדול יותר) . אומנם יקר יותר מכל האחרים שהיו לי אבל אין בכלל מה להשוות. מנגל ליגה לאומית. בנוי לתלפיות אתה מרגיש שאתה עומד מול מוצר איכותי.
יש לי חברים עם ה 3200 והם מאוד מרוצים. אתה צריך לקחת בחשבון שבוובר שיטת הצליה היא במכסה סגור ולכן אתה לא צריך להבהל מה BTU "הנמוך" יחסית למנגלים אחרים שיש בשוק.
המלצה שלי, לך על הוובר.
בהצלחה
חבר, אתה משווה מוצר מדבקה אגב לא רע, אבל של חברה ישראלית שיושבת באבן ספיר, מייצגת חברה איטלקית בשם סקאב שמייצרת ריהוט גינה, ואת המדבקה הם מדביקים גם על מנגלים שהם מייצרים בסין...
למפלצת אמריקאית שנמכרת ומוכרת בכל העולם, ה"קוקה קולה" של הגרילים... אבל בדגם כניסה עם עוצמה שדורשת בישול עם מכסה סגור, במחיר מופרז מידי .
המסקנה : תלוי בצרכים שלך, הייתי בודק מול כרמל דיירקט... לגבי גרנד הול
למפלצת אמריקאית שנמכרת ומוכרת בכל העולם, ה"קוקה קולה" של הגרילים... אבל בדגם כניסה עם עוצמה שדורשת בישול עם מכסה סגור, במחיר מופרז מידי .
המסקנה : תלוי בצרכים שלך, הייתי בודק מול כרמל דיירקט... לגבי גרנד הול
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·Mad-Dog כתב:חבר, אתה משווה מוצר מדבקה אגב לא רע, אבל של חברה ישראלית שיושבת באבן ספיר, מייצגת חברה איטלקית בשם סקאב שמייצרת ריהוט גינה, ואת המדבקה הם מדביקים גם על מנגלים שהם מייצרים בסין...
המסקנה : תלוי בצרכים שלך, הייתי בודק מול כרמל דיירקט... לגבי גרנד הול...
בוובר ההמלצה החד משמעית היא צליה עם מכסה סגור , ללא קשר לדגם.