שרשור תגובות: משתמשים בעברית באייפון? הזהרו מעדכון iOS9!
ברור שזה פיצר - אף אחד לא טען אחרת. אבל בשם אלוהים תסביר לי איך העובדה שעברית\ערבית כותבים מימין לשמאל קשורה להיפוך האייקונים בססטוס בר (זה פשוט נראה מכוער)?? או להיפוך האייקוני האפליקציות או היפוך קיצורי הדרך שאייפון נעול..
- NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
האם מישהו הצליח לצרף קובץ PDF למייל?
הצלחתי לצרף תמונות, קבצי וורד ואקסל ואפילו MP3, רק PDF זה לא מאפשר, מוזר.
הצלחתי לצרף תמונות, קבצי וורד ואקסל ואפילו MP3, רק PDF זה לא מאפשר, מוזר.
·יש פה כל מני אנשים (לא אתה) שחושבים שזה איזה מעשה ידיים של מתכנת שכוח אל באפל.nati-va כתב:ברור שזה פיצר - אף אחד לא טען אחרת. אבל בשם אלוהים תסביר לי איך העובדה שעברית\ערבית כותבים מימין לשמאל קשורה להיפוך האייקונים בססטוס בר (זה פשוט נראה מכוער)?? או להיפוך האייקוני האפליקציות או היפוך קיצורי הדרך שאייפון נעול.....
אני מבטיח לכם, חברת אפל, שבנתה את כל ההצלחה שלה סביב יצירת חווית משתמש סוחפת, משקיעה המון כסף ואנרגיה בלוקליזיה.
אני בטוח שהם הגיעו למסקנה שצריך להפוך את כל מה שהפכו, כדי לתת חווית משתמש עקבית, ואני בטוח שבעוד 3 חודשים אתה תשכח מזה ששיחרור הנעילה החליף כיוון. ובעצם מה עם קורא טביעת האצבעות?
גילוי נאות: בעלים של 6+ עם ממשק אנגלי. אין לי שום כוונה לשדרג, אין שום פיצ'ר שאני צריך, ושדרוג IOS זה הדרך לגרום לנו לקנות מכשיר חדש, כי הישן לא יסחוב.
אם לאפל היה חשוב לוקאליזציה- היינו רואים כבר סירי בעברית. הרי העתיד לפי אפל זה סירי: במחשב (מק) בנייד, ברכב, בשעון, ואפילו בטלוויזיה.nir11 כתב:·יש פה כל מני אנשים (לא אתה) שחושבים שזה איזה מעשה ידיים של מתכנת שכוח אל באפל.......
אני מבטיח לכם, חברת אפל, שבנתה את כל ההצלחה שלה סביב יצירת חווית משתמש סוחפת, משקיעה המון כסף ואנרגיה בלוקליזיה.
אני בטוח שהם הגיעו למסקנה שצריך להפוך את כל מה שהפכו, כדי לתת חווית משתמש עקבית, ואני בטוח שבעוד 3 חודשים אתה תשכח מזה ששיחרור הנעילה החליף כיוון. ובעצם מה עם קורא טביעת האצבעות?
גילוי נאות: בעלים של 6+ עם ממשק אנגלי. אין לי שום כוונה לשדרג, אין שום פיצ'ר שאני צריך, ושדרוג IOS זה הדרך לגרום לנו לקנות מכשיר חדש, כי הישן לא יסחוב....
אתה צודק בעניין שדרוג הגרסאות- אבל לא למכשיר בן שנה..למכשירים ישנים לא הייתי ממליץ לשדרג אבל ל6 פלוס שעד לפני שבוע היה ספינת הדגל- אין ממה לחשוש..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
איזה קוטרים...
כמה ימים ותתרגלו.
כמה ימים ותתרגלו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·nati-va כתב:אם לאפל היה חשוב לוקאליזציה- היינו רואים כבר סירי בעברית. הרי העתיד לפי אפל זה סירי: במחשב (מק) בנייד, ברכב, בשעון, ואפילו בטלוויזיה.......
אתה צודק בעניין שדרוג הגרסאות- אבל לא למכשיר בן שנה..למכשירים ישנים לא הייתי ממליץ לשדרג אבל ל6 פלוס שעד לפני שבוע היה ספינת הדגל- אין ממה לחשוש.....
טועה מי שחושב שלוקליזציה זה בסה"כ ליישר את הטקס בעברית לימין.
קחו כל ממשק באנגלית, תרגמו לעברית, יישרו לימין ותקבלו משהו מאד מבלבל ולא אסטטי.
אין מנוס מהיפוך כל הממשק, כולל החלקה ימינה במקום החלקה שמאלה (לפחות במסך הנעילה זה נשאר אותו דבר?).
עכשיו יהיה קל יותר למפתחים ליצור גרסאות בעברית/ערבית לאפליקציות.
קחו כל ממשק באנגלית, תרגמו לעברית, יישרו לימין ותקבלו משהו מאד מבלבל ולא אסטטי.
אין מנוס מהיפוך כל הממשק, כולל החלקה ימינה במקום החלקה שמאלה (לפחות במסך הנעילה זה נשאר אותו דבר?).
עכשיו יהיה קל יותר למפתחים ליצור גרסאות בעברית/ערבית לאפליקציות.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
שידרגתי ל 6, 4S ואייפד 2 - כולם נשארו אותו הדבר (4S עובד סבבה, אייפד 2 כמו קודם כבר זקן אבל עדיין נותן עבודה)