נמכרו
נמכרו
-
- 20151031_060517.jpg
- (22.72 KiB) הורד 3694 פעמים
-
- 20151031_060536.jpg
- (20.4 KiB) הורד 3694 פעמים
-
- 20151031_060600.jpg
- (26.11 KiB) הורד 3694 פעמים
נערך לאחרונה על ידי amirchick ב 13/12/2015 20:29, נערך 10 פעמים בסך הכל.
היי.
אני יכול לומר לך שגם אני לא אוהב יותר מדי טריבל לכן הלכתי על הדגם הזה.
.אין להם יותר מדי טריבל דווקא הבאס שם עמוק ונשמע חד ומאוד משכנע וזאת בעצם התכונה הבולטת של הדגם הזה.
הסיבה לבס המדויק -
אך ורק בדגם הזה מבין כל סוגי רמקולי המדף של Dali ה"וופר" הינו 7 אינצים לעומת 6.5 בכל טווח רמקולי המדף שלהם.
.גם הרמקולים היקרים שלהם שיצאו לפני חודש מקו היצור ikon 2 mk2 הופר שם היה 6.5 אינץ והיו תלונות לחוסר באס בביקורות אך לא שמעתי אותם. מחירם גם היה בסביבות 5000 שקלים לכן הלכתי על זה וסמכתי על כל הביקורות המצוינות של כל הקונים בעולם ומ יריחוןwhathifi
איכות הטריבלר והבאס מאוד קשורה גם לפלאג שבין הכבל חשמל לשקע בקיר. וגם יש קשר לסוג המגבר בעצמו.
גם יש קשר לסוג הנגן דקים או הממיר שמשתמשים.
רק אתמול החלפתי פלגים של חשמל מסוג occ silver והבס כל השתנה שמראש לא הייתי צופה זאת....
אני שומע מרמקולים רצפתיים שנקנו לפני 31 שנים. וקניתי בעבר סטנדים עבורם.
לכן נשאר כבר איתם.
בשניהם שומעים מצוין.
אני יכול לומר לך שגם אני לא אוהב יותר מדי טריבל לכן הלכתי על הדגם הזה.
.אין להם יותר מדי טריבל דווקא הבאס שם עמוק ונשמע חד ומאוד משכנע וזאת בעצם התכונה הבולטת של הדגם הזה.
הסיבה לבס המדויק -
אך ורק בדגם הזה מבין כל סוגי רמקולי המדף של Dali ה"וופר" הינו 7 אינצים לעומת 6.5 בכל טווח רמקולי המדף שלהם.
.גם הרמקולים היקרים שלהם שיצאו לפני חודש מקו היצור ikon 2 mk2 הופר שם היה 6.5 אינץ והיו תלונות לחוסר באס בביקורות אך לא שמעתי אותם. מחירם גם היה בסביבות 5000 שקלים לכן הלכתי על זה וסמכתי על כל הביקורות המצוינות של כל הקונים בעולם ומ יריחוןwhathifi
איכות הטריבלר והבאס מאוד קשורה גם לפלאג שבין הכבל חשמל לשקע בקיר. וגם יש קשר לסוג המגבר בעצמו.
גם יש קשר לסוג הנגן דקים או הממיר שמשתמשים.
רק אתמול החלפתי פלגים של חשמל מסוג occ silver והבס כל השתנה שמראש לא הייתי צופה זאת....
אני שומע מרמקולים רצפתיים שנקנו לפני 31 שנים. וקניתי בעבר סטנדים עבורם.
לכן נשאר כבר איתם.
בשניהם שומעים מצוין.