שרשור תגובות: עפר לאור מתארח בערוץ 10 בתוכנית הבוקר של 'אורלי וגיא'

חדשות ועדכונים של HT Magazine
nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2044
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

ניסו להציג את קודי כאלטרנטיבה לחברות הגדולות. מעבר לכמה מאות משתמשים (פה באתר) זה לא באמת אלטרנטיבה.

תיראו איך אורלי וגיא שהם נגיד מייצגים את רוב האוכלוסיה התייחסו לזה. אין תמיכה לתקלות: אני בטוח שאף אחד פה לא רוצה להיות מהצד השני של הטלפון שאבא\אמא מתקשרים בעצבנות כאשר המכשיר נתקע\אין תרגום\או 1001 תקלות שיכולות להיווצר.

ובנוסף כמו שכתבתי עניין הספורט זה פקטור אחד החשובים מדוע זה לא באמת פתרון או אלטרנטיבה לכלל האוכלוסיה (נוציא כמה מאות אנשים - פה באתר).

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #17 

שלא לדבר שכל ה"תחקיר" הזה היה חובבני, בלשון המעטה, ואני מנחש שהיה חייב להיות מוזמן ע"י חברת יח"צ שיש לה אינטרס מאוד מאוד ברור לקדם את המילים "סטרימר" ו"קודי".... איך בכל ה"תחקיר לאלטרנטיבות של יס והוט" השאירו בחוץ את השירות הלגיטימי והחוקי היחיד שיש בישראל כבר 3 שנים ?!
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 02/12/2015 17:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1430
שם מלא: firebird
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

מרטין אתה רומז שמה שאנחנו רואים ומה שאורלי וגיא אומרים זה בעצם כתבות קנויות ופירסום סמוי?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #19 

@firebird

יש דברים שאני יודע אבל יהיה לי קשה להוכיח ולכן, מעדיף לא להיכנס להצהרות כתובות.
אני רק אגיד שאם זה "תחקיר עיתונאי", אז לכל הפחות הוא חובבני ברמה מבזה ביותר.
About.me

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1430
שם מלא: firebird
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

👍
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1924
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

MartinHSabag כתב:@firebird

יש דברים שאני יודע אבל יהיה לי קשה להוכיח ולכן, מעדיף לא להיכנס להצהרות כתובות.
אני רק אגיד שאם זה "תחקיר עיתונאי", אז לכל הפחות הוא חובבני ברמה מבזה ביותר.
...
·באמת מוזר שלא הזכירו את עידן+

הרמה הנמוכה של התכנית הזו לא חוקית. לא הייתם מצפים מהמנחים לקרוא כמה שורות על הנושא לפני הדיון באולפן?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #22 

@wallalon
·לא התכוונתי לעידן+ אלא לשירותי vod ישראליים, עם תרגום ודיבוב.
בכל מקרה המנחים לא צריכים להבין בהכל, בדיוק בשביל זה יש תחקירנים שמכינים את החומר.
About.me

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1924
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

@MartinHSabag
·שלא יבינו, רק שידעו בשני משפטים במה מדובר כדי לשאול את השאלות הנכונות, ושזה לא לגו!

בכל מקרה אני לא מבין מי רואה טלויזיה בשעות האלה, יצא לי לראות אורלי וגיא רק שמעלים בפייסבוק את השטויות שלהם:lol:

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4620
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 465 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

יש מעט מאוד (ומידי) תחקירים צרכניים בטלוויזיה שלהם יש סיבה חברתית טהורה.
כמו כן יש מעט מידי תחקירנים עיתונאיים, שיודעים לבצע עבודת תחקיר יסודית ועמוקה, ורובם לא נמצאים בתחקירי צרכנות.
בין אם הסיבה לכך כתובה בשורה הראשונה - ואז פשוט לא צריך, ובין אם הם מעדיפים נושאים חדשותיים "סקסיים" יותר כמו בתחום הביטחון, הפוליטי והמדיני, כאשר גם בתחומים אלה יש "לא מעט" כל מיני "ניגודי עניינים" ושלל אינטריגות ש"מונעים" מהתחקירנים להביא תחקיר אובייקטיבי ושקיפות של מידע, ובמקרים "קיצוניים" נגלה שלעיתונאים מסויימים מצאו בעיסוק זה מקפצה ל"שידרוג" בעיסוקו/ה של העיתונאי/ת (בדימוס) באופן "מפתיע", כאשר באופן "מפתיע" במידה שווה מסתבר שהאג'נדה המרכזית שלו/ה הופכת מחברתית לכזו של לשמר את הכיסא והמעמד.

אסייג ואומר שבאופן פרטני לגבי אורלי וגיא, אין לי מושג איפה הם עומדים מהבחינה הזו. לא בדקתי ואין לי כוונה לבדוק כי את האמון שלי במקורות מידע עיתונאיים די נמוך, ואם משהו מספיק חשוב לי להבין, אני בודק מספר מקורות שונים עם אג'נדה סותרת.
מלבד זאת כשנתיים לא צפיתי/קראתי חדשות דרך ערוצי תקשורת מקומיים או חיצוניים, כך שהחיים שלי דבש :)

ככלל אצבע הייתי לוקח כל עיתונאי עם נטייה להתלהמות, בערבון מוגבל ובודק את העובדות מאחורי הדברים שנאמרים בטון סוחט דמעות ומזועזע הפונה לרגש של הצופה.
יש לגישה העיתונאית הזו סיבה די פשוטה - כותרת מרגשת יש לה השפעה חזקה יותר מאשר עובדה יבשה.
מהצד השני, לעיתים, יש לעיתונאים נטייה שלמטרה זו ישמיטו חלקי מידע או יגזימו בתיאור אירוע מה שלעיתים עשוי לשנות מעט את התמונה.

גם אירגון ההצילום העיתונאי העולמי הבין זאת, עקב עודף תמונות שעיוותו את המציאות, בין אם למטרת ניצחון בתחרות, בין אם בכדי להגזים במסר ובין אם לשמש כפרופגנדה טהור והסתה בוטה. בתחרות הצילום העיתונאי העולמי השנה (2016) שונו "מעט" חוקי התחרות ובין שאר הדרישות יש להגיש את התמונה המתחרה עם תמונת המקור ללא שום עיבוד. מי שמעניין אותו שאר החוקים, יכול לקרוא על כך כאן . יש שם מספר קישורים לסרטים המדגימים תצורות עיבוד תמונה שנאסרות החל מתחרות זו, שאישית הופתעתי לגלות שיצאו מתחום ה"חוקי", אולם די ברור איך הם שימשו לעיוות המציאות.
מסבר שהפתיע עוד לא מעט מגישים, שכן עד כה נפסלו יותר מ20% מהתמונות שהוגשו.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”