RGB והממיר החדש YES MAX 2

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

ChenGanir כתב:
adsagi כתב:
carmonle כתב:
gameboy כתב:עופר,
האם במקרה ביררת וידוע לך מה המדיניות של YES בנוגע לדמי השימוש 15 ש"ח לחודש של המנויים הותיקים?
האם יש איזושהי כוונה לפצות אותנו על כך?
תודה.
...
לייס יש מבצע לבעלי יס מקס שנרכש לפני 5/2/2007

המבצע הוא רכישת מכשיר חדש ב-499 ש"ח ב-10 תשל' + 99 ש"ח התקנה. בנוסף פטור מדמי השימוש החודשיים למכשיר השני. אולם כאשר קיבלתי את הניירות לחתימה, ההתחייבות לפטור היא רק לשנה ולא לתמיד כמכשיר מקס שני.

ערן
...
אחלה מבצע. שילמת 2500 ש"ח על מקס. הוסף עוד 600 ש"ח ותמורת 3100 ש"ח תקבל את מה שהיום ניתן לקבל תמורת 900 ש"ח. רק קצת פחות טוב (אין את הפטור לשלוש שנים).
גם אני שמעתי מהם משהו דומה היום. נראה לי שאני אבדוק אם יש איזה מבצע טוב בהוט.
...
תסלחו לי, אבל אני באמת לא מבין אתכם. על מה התלונה בדיוק ? רכשת מוצר בתנאים מסוימים, נכון ? עכשיו YES יוצאת במבצע חדש על מוצר משודרג - למה אתה מייד חושב שמגיע לך משהו מיוחד ? הם חייבים משהו למישהו ? הם מתנהלים כמו שכל חברה מסחרית מתנהלת - מוציאה מוצרים חדשים ומפתה לקוחות לרכוש אותם בכל מיני תנאים.

קח לדוגמא טלויזיה - אני לא ראיתי אף אחד מתרעם על סוני או טושיבה או כל חברה אחרת על כך ששנתים אחרי שמישהו קנה מוצר, אותה חברה הוציאה משהו חדש וטוב יותר, ועל כן היא מחויבת לתת את המוצר החדש במחיר מוזל ללקוחות קיימים. זה הרי אבסורד ! זה אפילו לא קיים בשוק המטורף ביותר היום - המחשבים. ברגע שיצאת מחנות המחשבים יש כבר על המדף מוצר טוב יותר - האם תחזור חזרה ותתעקש שייתנו לך אותו במחיר מיוחד רק כי כבר קנית אצלם משהו ?

אתם באמת חייבים לרדת מהעץ הזה כבר. זה לא לעיניין.

ולגבי ה"איום" כביכול לעבור להוט - אף אחד לא מתרגש מזה היום. זו בעיה, אבל זה מה יש. לקוחות עוברים מיס להוט והפוףך כל יום כל שעה, וזה לא מזיז להוט ולא ליס. נסה לאיים עליהם שתעבור. לרוב תקבל תגובה פושרת וצוננת מהמוקדנית שתגיד לך - לך על זה :lol:

יום טוב.
...
באופן כללי אתה צודק. אבל אני חושב שיס חייבת הרבה מאד ללקוחות הראשונים של המקס ששימשו למעשה כבודקי בטא למוצר שלא היה מוכן לצאת לשוק, ועוד שילמו ליס הרבה כסף על כך. מה רע בלצ'פר לקוחות ותיקים? ולעבור להוט זה לא איום. אם אני מקבל דיל טוב מהוט, למה לא לעבור? כמו שאנשים עוברים בין ספקי אינטרנט או בין ספקי טלפוניה.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1224
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

oferlaor כתב:chenganir,

השאלה היא לא לגבי המחיר, תמיד יהיו אנשים שרוכשים מכשיר ב-X כסף ומתרגזים כשהמחיר יורד יום/שבוע/חודש/שנה אחרי שרכשו.

זו לא הנקודה. השאלה היא האם לקוחות ישנים צריכים לשלם 15 ש"ח בחודש בעוד שחדשים פטורים. זה כבר עניין אחר לגמרי.
...
במבצעים עם התשלום החודשי הממיר נשאר של ייס גם אחרי 3 שנים. יש מחויבות להשאר לקוח של יס 3 שנים על מנת לקבל מחיר א'. אני לא רואה במבצעים אלו פטור מדמי השימוש אלא מהלך שיווקי של ייס אולי לעצור קצת עזיבת לקוחות.

מוצרי אלקטרוניקה מחירם בד"כ רק יורד ומי שרוכש ראשון משלם בד"כ מחיר גבוהה . אני רכשתי את המקס ב-1690 עם פטור לדמי שימוש ל-3 שנים (מבצע במקום עבודה).

ערן

ChenGanir פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

oferlaor כתב:chenganir,

השאלה היא לא לגבי המחיר, תמיד יהיו אנשים שרוכשים מכשיר ב-X כסף ומתרגזים כשהמחיר יורד יום/שבוע/חודש/שנה אחרי שרכשו.

זו לא הנקודה. השאלה היא האם לקוחות ישנים צריכים לשלם 15 ש"ח בחודש בעוד שחדשים פטורים. זה כבר עניין אחר לגמרי.
...
עופר שלום.

תסלח לי, אבל זה ממש לא עיניין אחר לגמרי. זה בדיוק אותו העניין. אתה מסתכל על התשלום החודשי כעל דמי שימוש, כי ככה יס בחרו לקרוא לתשלום הזה. הבעיה היא שכנראה, אולי, השערה בלבד, יס מכרו את המקס הישן במחיר X כי הם בנו על כך שאותם לקוחות ישלמו עוד Y שקלים כל חודש, ובכך יכסו את עלות המכשיר. פשוט מאד. במקום לקרוא לזה מקדמה ועוד 36 תשלומים הם קראו לזה תשלום על המכשיר ועוד דמי שימוש. עכשיו פתאום אותם לקוחות שקיבלו את המכשיר במחיר "מוזל" רוצים שיס יוותרו להם על חלק מהתשלום ? באיזה תירוץ ? רק כי יצא מבצע חדש שבחינתם "דופק" אותם ?

כל מבצע והתנאים שלו. אין מה לעשות. ככה זה בחיים. אני בטוח שכל אותם אנשים מספיק בוגרים כדי להתישב לרגע ולחשוב בהגיון שוב על הבעיה הזו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

ChenGanir,

כשמדובר על עלות מכשיר, אתה צודק. כשמדובר על עלות שירות, אז זה ממש לא הגיוני. או ששירות עולה כסף או שלא...

נגיד שבזק יכריזו שכל מי שמתחבר מעכשיו לקו טלפון יקבל את הקו ללא דמי שימוש חודשיים...

אם מדובר על פטור מעלות דמי שימוש לזמן קצוב, אז זה מגולם בתשלום ואתה צודק.

אם מדובר על פטור לכל החיים, אז לדעתי זה מגיע לכל מי שרכש את המכשיר, ללא קשר למתי או איך הם רכשו אותו...

ChenGanir פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #20 

oferlaor כתב:ChenGanir,

כשמדובר על עלות מכשיר, אתה צודק. כשמדובר על עלות שירות, אז זה ממש לא הגיוני. או ששירות עולה כסף או שלא...

נגיד שבזק יכריזו שכל מי שמתחבר מעכשיו לקו טלפון יקבל את הקו ללא דמי שימוש חודשיים...

אם מדובר על פטור מעלות דמי שימוש לזמן קצוב, אז זה מגולם בתשלום ואתה צודק.

אם מדובר על פטור לכל החיים, אז לדעתי זה מגיע לכל מי שרכש את המכשיר, ללא קשר למתי או איך הם רכשו אותו...
...
למיטב ידיעתי הפטור הוא לזמן מוגבל של שלוש שנים - כך לפחות נאמר לי בטלפון. כששאלתי את המוקדנית מה קורה אחרי שלוש שנים, מה מסגרת התשלום וכו' היא אמרה לי שהמקס נשאר אצלי ואני מתחיל לשלם דמי שימוש חודשיים בלבד עד שאני מחזיר את המכשיר.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4778
נתן תודות: 361 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

נראה לי שאף אחד עוד לא יודע מה יהיה עוד 3 שנים,
באחת השיחות אמרו לי שממשיכים לשלם את ה-25 ש"ח לחודש.

שימו לב שבכל הפרסומים לא מצוין שהתשלום הוא ל-3 שנים, רק שההתחייבות היא ל-3 שנים!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

ChenGanir,

הבנתי - זה די משנה את התמונה. אני אנסה לברר את זה באופן מסודר...

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 263 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

ולי אמרו שאין שום תשלום אחרי 3 שנים(אולי הייתי צריך להקליט את השיחה)
כנראה יס בעצמם לא יודעים מה יהיה.

בכל מקרה המקס צריך להגיע ביום ראשון :) .

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #24 

משיחה שעשיתי היום עולה שעדיין קיימים מסלולי פקדון עם דמי שימוש, אז לא נראה לי שיבטלו ללקוחות הקיימים.
אבל זאת רק הערכה שלי.
לי אמרו שאחרי 3 שנים משלמים 14.9 במסלולי ה-24.9/29.9
ובנוסף הציעלו לי את מסלולי הפקדון הבאים:
*600 ש"ח+13.9 ש"ח דמי שימוש
*750 ש"ח+9.9 ש"ח דמי שימוש.

פחת בשני המסלולים הוא שליש לשנה או חלק ממנה.

אני עדיין מתלבט באיזה מסלול לבחור ואני צריך גם לפנות את המקס שלי לפני שאני מחליף אותו...

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #25 

yes-man כתב:אני עדיין מתלבט באיזה מסלול לבחור ואני צריך גם לפנות את המקס שלי לפני שאני מחליף אותו...
...
אמרו לך שאתה יכול להחליף את המקס הישן? לי אמרו שאי אפשר. שאני רק יכול לקנות חדש במחיר מוזל.

ChenGanir פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #26 

olorin כתב:ולי אמרו שאין שום תשלום אחרי 3 שנים(אולי הייתי צריך להקליט את השיחה)
כנראה יס בעצמם לא יודעים מה יהיה.

בכל מקרה המקס צריך להגיע ביום ראשון :) .
...
שלי הגיע היום בדואר שליחים. קצת משונה ששולחים את המקס שמגיע מיס, עם שליח, כמה ימים לפני שהטכנאי מגיע (יום ראשון בבוקר). מוזר.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 263 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שרשור שלא נקרא #27 

ChenGanir כתב:שלי הגיע היום בדואר שליחים. קצת משונה ששולחים את המקס שמגיע מיס, עם שליח, כמה ימים לפני שהטכנאי מגיע (יום ראשון בבוקר). מוזר.
...
גם לי אמרו שהוא יגיע בדואר שליחים אבל הוא לא הגיע :מבולבל:
אז כשהתקשרתי אמרו לי שהמכשיר יגיע עם הטכנאי(ראשון בערב) ושהם מצטערים שלא עודכנתי בנושא.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שרשור שלא נקרא #28 

adsagi,
המקס שלי בפקדון של 3300 ש"ח.
כלומר שאם אני לוקח את מסלול הפקדון 600 ש"ח, אני בעצם מקבל מקס חדש ומקבל בחזרה בערך 2000 ש"ח(אחרי פחת)

ChenGanir פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עדכון - המקס הותקן הבוקר.

שרשור שלא נקרא #29 

ואפתח בבשורה - על פי מה שנאמר לי הבוקר על ידי מנהל איזור של יס, ערוצים 2 ו 10 כבר נתמכים במקס בכל מה שקשור לסדרות. נבדק חדשות, וייבדקו עוד תוכניות בהמשך.

ולסיפור עצמו -
הבוקר הגיע טכנאי להתקין את המקס בביתי. מסתבר שזו היתה ההתקנה הראשונה שלהם באיזור למבצע, והטכנאי שהגיע לביתי היה "חדש" בעינינים. לאחר מספר דקות של נסיונות שלא צלחו, הוזעק טכנאי בכיר יותר. למזלי הגיע טכנאי בכיר יותר, אותו אני מכיר כבר מביקורים קודמים בביתי. ההתקנה נמשכה, אך נתקעה בשלב הורדת הגרסה מהלוין. "למרבה המזל" בדיוק כשהותקן המקס, היה שבר ענן מעל נתניה, שגרם לסופת ברקים ורעמים מטורפת שנמשכה למעלה מחצי שעה, וברד לבן לבן שכיסה את כל השכונה בה אני מתגורר. כידוע, אות הלוין אינו עובר דרך שבר ענן שכזה (כך לדברי הטכנאים), ולכן הורדת הגרסה הושלמה רק לאחר שחלף הענן.

בסופו של דבר הותקנה הגרסה, והמפענח החל לעבוד כנדרש. הדרכה קצרה, והלכו הביתה. לא לפני שהגיע לביתי גם מנהל האיזורי של יס, לפקח על ההתקנה שהתארכה כך.

בסך הכל חויה חיובית. אם השתמע מהודעתי כי הטכנאים פעלו שלא כשורה - הבנתם לא נכון. הטכנאים עשו כל שביכולתם והיו נחמדים ואדיבים ביותר. למרות שההתקנה התארכה מעבר לזמן הרצוי, זמן שאותו הייתי אמור לבלות בעבודה, האוירה היתה טובה.

בעיה ראשונה שנתקלתי בה עם המקס - הטלויזיה מחוברת ב RGB, אולם המקרן ב SVIDEO. אי אפשר להוציא מה SCART פורמט של RGB ובו זמנית SVIDEO מהיציאה היעודית לכך. אי לכך ובהתאם לזאת, יש לכוון מחדש את היציאות בכל פעם שאני צופה במקרן או בטלויזיה. קצת מעיק, ואולי צריך לשקול חזרה ל SVIDEO בטלויזיה - שם האיכות לא רעה כלל וכלל.

הרעש קצת מוזר תחילה, אולם לא משהו שאי אפשר להתרגל אליו. תוספת ברוכה לסלון שלנו הוא השעון הדיגיטלי הקטן :) לא צריך יותר להפעיל את הINFO בממיר כדי לראות מה השעה.

גם לגבי הסרטים המוזמנים יש חידוש - ניתן להקליט אותם ולצפות בהם תוך 14 יום מתאריך ההזמנה. לא צפית ? הסרט יימחק ולא תחויב. התחלת לצפות ? יש לך 72 שעות להנות ממנו כמה שתרצה. בתום 72 השעות הסרט יימחק.

כמו כן, כל סרט או תוכנית מוקלטת כולל כל השפות, התרגומים ופסי הקול שלה + מידע ה EPG הרלוונטי לתוכנית. נחמד.

ודבר אחרון - נאמר לי כשרכשתי את המקס שהממירים הישנים נשארים ברשותי. מה שנאמר לי על ידי הטכנאי הוא שאסור לו להשאיר אצלי ממיר בלי טלויזיה. מוזר קצת, אבל ניחא. במזריזות החלפתי את הממיר הישן בחדר השינה ל 3100S החביב שהיה בסלון כדי להשאירו אצלי והחזרתי את הישן (אני לא מתכוון לוותר עליו כל כך בקלות, אחרי המהומה שהייתי צריך להקים כדי לקבלו מלכתחילה).

זהו. עכשיו נתחיל להנות מהחויה. מנהל האיזור הבטיח לי שחיי עומדים להשתנות. אני מקווה שלא יותר מדי :P

יום טוב.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”