המלצות למקציף חשמלי

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
קפסיטוש פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

היי לכולם...אני חדשה אומנם בעינייני הקפה, אבל האהבה גדולה.
יש ברשותי מקציף של אספרסו קלאב ואני לא מרוצה מרמת החימום של החלב. הייתי רוצה המלצות למקציף שבאמת מחמם.
אני רואה את המקציף של סרווין וטוויסטר פרו. שינהם נראים חיצונית נורא דומים אך יש הבדל במחיר. מה הסיבה? והאם יש המלצות למקציף מחמם??

urich
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

שימי לב שבאמת מחמם גם ישרוף את החלב....

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

אחד של חברה שמוכרת בכל העולם ומקבל ביקורות טובות בכל העולם ועולה יקר. שני נמכר רק בארץ אז כנראה זה מוצר מדבקה אבל הוא גם כנראה בסדר כי אנשים בפורומים כתבו שהם מרוצים ממנו. אני קניתי סוורין גדול יותר שיהיה לכמה כוסות קפה כשאני מארח ואני מרוצה מאד. נשמע אולי מצחיק אבל הקפה יותר טעים כשהוא חם כמו שצריך. יש לקחת בחשבון שההקצפה היא לא בדיוק כמו בבית קפה. לא יודע אם זה הגדרה נכונה אבל זה משהו יותר בועתי. אולי שווה לקפוץ קודם לבית קפה שמוכר סוג כזה כדי להבין לפני שקונים

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3463
נתן תודות: 510 פעמים
קיבל תודות: 255 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

offerbk1 כתב:אחד של חברה שמוכרת בכל העולם ומקבל ביקורות טובות בכל העולם ועולה יקר. שני נמכר רק בארץ אז כנראה זה מוצר מדבקה אבל הוא גם כנראה בסדר כי אנשים בפורומים כתבו שהם מרוצים ממנו. אני קניתי סוורין גדול יותר שיהיה לכמה כוסות קפה כשאני מארח ואני מרוצה מאד. נשמע אולי מצחיק אבל הקפה יותר טעים כשהוא חם כמו שצריך. יש לקחת בחשבון שההקצפה היא לא בדיוק כמו בבית קפה. לא יודע אם זה הגדרה נכונה אבל זה משהו יותר בועתי. אולי שווה לקפוץ קודם לבית קפה שמוכר סוג כזה כדי להבין לפני שקונים
...
לגבי המקציף של אספרסו קלאב, אני מניח שמדובר בדגם Mini Milk.
כפי שכתבתי בפוסט אחר, אספרסו קלאב התחילו לדחוף לקוחות לכיוון מקציף עם קפיץ במקום מקציף קיטור בחודשים האחרונים.
מן הסתם הם רוצים להתיישר עם רוב העולם ובראשם נספרסו.
אז החליפו לנו את המכונה עם מקציף קיטור במכונה חדשה בלי קיטור + מקציף Mini Milk. יש לציין שההחלפה נעשתה בחינם במסגרת האחריות על המכונה עם הקיטור.
(זו גם הסיבה שהיה קל לשכנע אותי, אם אני לא מרוצה אני פשוט לא ממשיך איתם בסיום החבילת-קפסולות והמקציף נשאר שלי, הרי המקציף לא כבול לדגם של קפסולות)

ייתרונות: המכונות החדשות יותר אסטתיות על השיש, נוחות יותר לתפעול ולתחזוקה.
חסרונות: אכן במקציף Mini Milk לא ניתן לשלוט בעוצמת החימום וההקצפה של החלב: לטוב ולרע, יש כפתור אחד שלוחצים וכעבור 30 שניות בערך מקבלים חלב חם מוקצף (וכפתור שני שלא בדקתי נותן הקצפה בלי חימום למי שרוצה חלב קר מוקצף).

·

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”