שרשור תגובות: השקת ליין מסכי סוני 2016

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

@עופרפולק
·עופר, ברגע שאתה רואה שמוכרים טלביזיות "FullHD" בסופר במחיר של 2 תדלוקים בתחנת הדלק אתה כבר מבין ששלב הצמיחה מזמן עבר ובמקרה הטוב נכנסו לשלב הפרה החולבת.

jtk
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4895
נתן תודות: 429 פעמים
קיבל תודות: 522 פעמים

Re: X1

שרשור שלא נקרא #32 

gombi כתב:מעניין שאף מילה לא הוקדשה למעבד X1 שלהם, שבכל סקירה אחרת בעולם סוני מדגישה שזה אחד המבדלים שלהם אל מול המתחרים, ביכולת עיבוד התמונה הגבוהה שלו.
...
זה סתם שם שווקי חסר משמעות.

הסיבה העיקרית שאני רואה לעבד תמונה היא תוכן SD, במיוחד interlaced. לא יודע אם יש יתרון לסוני בתוכן SD, אבל אם כן זה לא בגלל מעבד מיוחד אלא אלגוריתם או שניים שונים.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7924
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

Sexter כתב:למה שמשהו יקנה סוני בעידן המסכים הדקים? לסוני היה יתרון עצום בימי ה CRT בזכות הטריניטרון. היום, למה שמשהו ישלם פי 2 על מוצר שניתן לקבל מחברה כמו סמסונג? שיחפשו פריירים, בעיקר ישפאר ישראל.במחיר הזה אפשר לרכוש סמסונג 4K פלוס נגן אנדרויד הכי מתקדם שיש וישאר עודף לשדרוג רסיבר ורמקולים...
...
מסכי סמסונג בארץ הם 4K, אבל לא כוללים את הטיונר הדרוש לשידורים כאלו. לעומת זאת בסוני ניתן לצפות ביורו ב-4K (סמסונג תוצרת תאילנד, סוני אירופה- יותר משוכלל). התמחור מוגזם, מסך 32״ בייבוא אישי 2,000 ש״ח, בישפאר 2,500, אבל יש אחריות.

haimme
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 386
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

אתמול התקנתי את הסוני x90c 65.
לא הספקתי לכייל. עדיין עם הגדרות יצרן רואים ערוץ 2 ו 10 בצורה טובה.
קצת פחדתי בהתחלה .אבל זה טוב. מאמין שאם כיול אני אגיע לתוצאה טובה יותר.
אני מחובר להוט שעובר דרך מרנץ 7010 ולטלויזיה. גם ההגדרות של הרסיבר עדיין לא סיימתי.
יש הגדרות מומלצות לטלויזיה הזו?.
תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”