המלצות סו-וויד
ה"מכשיר" שלי כבר כמעט בן חודש, ורציתי לשתף כמה דברים שיצאו מוצלחים במיוחד:
1. סטייק אנטריקוט. רצוי נתחים עבים מאוד (500-600 גרם). נתח איכותי מקצב טוב, 57 מעלות, שעתיים, צריבה מהירה בגריל רותח (מספר הפיכות כל כ-15 שניות) והתוצאה מושלמת. מבעס לאכול סטייק במסעדה (טובה ככל שתהיה) אחרי זה.
אופציה נוספת לצריבה שנותנת תוצאה מעניינת - מחבת ברזל יצוק בחום הגבוה האפשרי וחמאה.
2. חזה עוף. מדהים כמה עסיסי הדבר הזה יכול להיות.
3. סלמון. לא לשים נתח גדול מדי בשקית, זה יתפרק בניסיון להוציא. צריך לחתוך לנתחים קטנים יחסית.
הניסיונות הבאים: סינטה (נתח שקל להרוס בשיטה קונבציונלית, אבל אני מניח שיצא מעולה בסו-ויד), המבורגרים ובשר בבישול ארוך מאוד.
1. סטייק אנטריקוט. רצוי נתחים עבים מאוד (500-600 גרם). נתח איכותי מקצב טוב, 57 מעלות, שעתיים, צריבה מהירה בגריל רותח (מספר הפיכות כל כ-15 שניות) והתוצאה מושלמת. מבעס לאכול סטייק במסעדה (טובה ככל שתהיה) אחרי זה.
אופציה נוספת לצריבה שנותנת תוצאה מעניינת - מחבת ברזל יצוק בחום הגבוה האפשרי וחמאה.
2. חזה עוף. מדהים כמה עסיסי הדבר הזה יכול להיות.
3. סלמון. לא לשים נתח גדול מדי בשקית, זה יתפרק בניסיון להוציא. צריך לחתוך לנתחים קטנים יחסית.
הניסיונות הבאים: סינטה (נתח שקל להרוס בשיטה קונבציונלית, אבל אני מניח שיצא מעולה בסו-ויד), המבורגרים ובשר בבישול ארוך מאוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
- urisavor
- חבר במועדון HT

- תגובות: 907
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
@קרמריקה
אני במיוחד אוהב שייטל.
עוד מהמוצלחים: שוק טלה:
יש בטיב טעם שוק טלה מפורק וארוז בוואקום, 120ש"ח לק"ג*
אני פותח את השקית, מוסיף תערובת בצל, שום ותימין שתוגנו בשמן זית, כולל השמן. מורח את כל הנתח (אפשר גם להוציא מהרשת ולהחדיר את התערובת לתוך הקפלים), ואוטם חזרה.
30-48 שעות ב56 מע'. צריבה על הגריל או בכל שיטה אחרת.
* אפשר גם לקנות על העצם, לפרק לבד או להכין עם העצם (צריך לרפד את הקצה כך שלא ינקב את השקית). בהנאה!
אני במיוחד אוהב שייטל.
עוד מהמוצלחים: שוק טלה:
יש בטיב טעם שוק טלה מפורק וארוז בוואקום, 120ש"ח לק"ג*
אני פותח את השקית, מוסיף תערובת בצל, שום ותימין שתוגנו בשמן זית, כולל השמן. מורח את כל הנתח (אפשר גם להוציא מהרשת ולהחדיר את התערובת לתוך הקפלים), ואוטם חזרה.
30-48 שעות ב56 מע'. צריבה על הגריל או בכל שיטה אחרת.
* אפשר גם לקנות על העצם, לפרק לבד או להכין עם העצם (צריך לרפד את הקצה כך שלא ינקב את השקית). בהנאה!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים