מחפש תוכנה חינמית לשינוי רזולוציה של MP4 או MKV
שלום,
הבעיה שלי היא כזו:
יש לי סרטי ווידאו משפחתיים באיכות HD, חלק בפורמט MP4 וחלק בפורמט MKV.
אני רוצה להוסיף דף אחד של מצגת באורך 5 שניות בתחילת כל סרט.
בעבר עשיתי את זה עם Wondershare אבל החיסרון שלה שהיא מבצעת encoding לסרטים (אם כי, שומרת על איכות HD טובה).
יצרתי דף מצגת ב PowerPoint שאפילו מאפשר לשמור את המצגת כסרטון MP4 וניסיתי לחבר אותו עם הוידאו הראשי עם תוכנות שלא עושות encoding כמו Avidemux או tsMuxer.
הבעיה היא שכשאני מנסה לחבר את הסרטון של 5 שניות לסרט המקורי (למשל ב Avidemux) אני מקבל הודעת שגיאה שהסרטים ברוחב וגובה שונים ולכן התוכנה לא תוכל לחבר אותם.
יש איזו תוכנה חינמית שאוכל לשנות את הדף הפותח (של 5 שניות) למידות של הסרט הראשי ?
את הסרט הראשי כמובן אני לא מעוניין לשנות.
תודה למשיבים
יש לי סרטי ווידאו משפחתיים באיכות HD, חלק בפורמט MP4 וחלק בפורמט MKV.
אני רוצה להוסיף דף אחד של מצגת באורך 5 שניות בתחילת כל סרט.
בעבר עשיתי את זה עם Wondershare אבל החיסרון שלה שהיא מבצעת encoding לסרטים (אם כי, שומרת על איכות HD טובה).
יצרתי דף מצגת ב PowerPoint שאפילו מאפשר לשמור את המצגת כסרטון MP4 וניסיתי לחבר אותו עם הוידאו הראשי עם תוכנות שלא עושות encoding כמו Avidemux או tsMuxer.
הבעיה היא שכשאני מנסה לחבר את הסרטון של 5 שניות לסרט המקורי (למשל ב Avidemux) אני מקבל הודעת שגיאה שהסרטים ברוחב וגובה שונים ולכן התוכנה לא תוכל לחבר אותם.
יש איזו תוכנה חינמית שאוכל לשנות את הדף הפותח (של 5 שניות) למידות של הסרט הראשי ?
את הסרט הראשי כמובן אני לא מעוניין לשנות.
תודה למשיבים
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
יוצר הסרטים של win
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
נדמה לי שזה לא חלק מ Windows 10 ובגלל זה לא מותקן אצלי.mp3lll כתב:יוצר הסרטים של win...
שווה את המאמץ לדעתך ?
הספקתי בעורכי ווידאו קלי משקל עד היום עם דגש על מינימום encoding,
אתה מכיר משהו פשוט שמשנה רזולוציה של ווידאו קיים ?