על המוות של המצלמות הדיגיטליות עבור הצרכנים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
הערוץ המצויין Tony & Chelsea Northrup דן בנושא של ירידת המכירות של מצלמות דיגיטליות לשוק הצרכני במקביל להתקדמות הטכנולוגית של מצלמות בטלפונים, הכל מלווה בנתונים מהארגון היפני CIPA אשר עוקב אחר נתוני המכירות של כל החברות הגדולות. בנוסף, הסבר כיצד יצרני האפליקציות מונעות ודוחות שימוש במצלמות יעודיות ומה אפשר לעשות על מנת להרים את התחום - טעינה דרך USB, תדירות עדכוני קושחה גבוהה יותר ודרך OTA, אפשרות לתוכנה מצד שלישי, מסכי מגע ועוד.
שוק ה- Pro ימשיך להתקיים, אבל הוא עדיין מצטמצם משנה לשנה לפי הדוח שפורסם בתחילת ספטמבר.
שוק ה- Pro ימשיך להתקיים, אבל הוא עדיין מצטמצם משנה לשנה לפי הדוח שפורסם בתחילת ספטמבר.
מסכים כמעט עם כל מילה .... וחבל.
אני מסכים שהכי נגיש זה המצלמה של הסלולארי אבל מה לעשות שהיא לא מסוגלת לצלם במהירות ובאיכות כמו המצלמות המקצועיות .
יש לי DSLR בבית שיושבת וצוברת אבק כיוון שלא נח לקחת אותה לכל מקום עקב המשקל והגודל הפיזי שלה .
מצלמות ה- P&S כבר מזמן "חטפו בראש" מהסלולארי וכל יום שעובר גם המקצועיות מעט נפגעות .
אני מסכים שהכי נגיש זה המצלמה של הסלולארי אבל מה לעשות שהיא לא מסוגלת לצלם במהירות ובאיכות כמו המצלמות המקצועיות .
יש לי DSLR בבית שיושבת וצוברת אבק כיוון שלא נח לקחת אותה לכל מקום עקב המשקל והגודל הפיזי שלה .
מצלמות ה- P&S כבר מזמן "חטפו בראש" מהסלולארי וכל יום שעובר גם המקצועיות מעט נפגעות .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
יש יתרונות ברורים לDSLR.
אבל גם כשאנחנו בבית, הזמן לרוץ להוציא ולצלם הוא גדול בהשוואה לשליפת הטלפון מהכיס.
שלא לדבר על זה שלא לכולם יש DSLR שמצלם וידאו.
אבל גם כשאנחנו בבית, הזמן לרוץ להוציא ולצלם הוא גדול בהשוואה לשליפת הטלפון מהכיס.
שלא לדבר על זה שלא לכולם יש DSLR שמצלם וידאו.