המקס שלי ואני - האם יהיה לנו סוף הוליוודי?
כתבתי כאן לפני כשבועיים שפשוט נמאס לי מהתקלות, מהשירות הגרוע ושאני מתנתק.
אז הנה עדכון: כמה ימים אחרי הפוסט, כנראה נפל עלי מצב רוח מרומם במיוחד (אחרי שנגמרו לי הבחינות באוניברסיטה) והתקשרתי לדבר איתם שוב. אז במקום התנתקות השארתי את המכשיר ושלחתי להם מכתב די ארוך ומפורט בתקווה שהפעם יגיע לבן אדם הנכון.
לפני כמה ימים קיבלתי מכתב תשובה ממחלקת פניות הציבור ובו מעבר לפרסומת העצמית הרגילה והבעת הצער על התקלות, יש הבטחה לפיצוי מסוים ומעין הבטחה שהגרסה החדשה תתקן את התקלות שיש לי. נראה שהפעם הם התכוונו לזה באמת כי זה מופיע ברשימה עם עוד שתי תקלות שלא היו אצלי.
(אני מניח שמדובר על 257 שעדיין לא ירדה אליי ולכן עדיין לא ברור גורל התקלות שלי.)
אז לסיכום: כנראה שבכל זאת יש עם מי לדבר, רק שקשה מאוד להגיע לדבר איתו.
עדיין לא פגה התקווה מהעולם, רק נקווה שלא נצטרך כל כך הרבה ממנה.
ואת "כל הכבוד ליס" אני אשמור לעוד חודש.
אז הנה עדכון: כמה ימים אחרי הפוסט, כנראה נפל עלי מצב רוח מרומם במיוחד (אחרי שנגמרו לי הבחינות באוניברסיטה) והתקשרתי לדבר איתם שוב. אז במקום התנתקות השארתי את המכשיר ושלחתי להם מכתב די ארוך ומפורט בתקווה שהפעם יגיע לבן אדם הנכון.
לפני כמה ימים קיבלתי מכתב תשובה ממחלקת פניות הציבור ובו מעבר לפרסומת העצמית הרגילה והבעת הצער על התקלות, יש הבטחה לפיצוי מסוים ומעין הבטחה שהגרסה החדשה תתקן את התקלות שיש לי. נראה שהפעם הם התכוונו לזה באמת כי זה מופיע ברשימה עם עוד שתי תקלות שלא היו אצלי.
(אני מניח שמדובר על 257 שעדיין לא ירדה אליי ולכן עדיין לא ברור גורל התקלות שלי.)
אז לסיכום: כנראה שבכל זאת יש עם מי לדבר, רק שקשה מאוד להגיע לדבר איתו.
עדיין לא פגה התקווה מהעולם, רק נקווה שלא נצטרך כל כך הרבה ממנה.
ואת "כל הכבוד ליס" אני אשמור לעוד חודש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הגרסה, 257, זה רק ליס מקס2?
האם 257 מיועדת רק למקס-2?
אצלי ,בממיר הישן ,עדיין רואה את 254.
או שאולי YES יכולה לבצע עדכון סלקטיבי, רק לממירים עם בעיות?
אצלי ,בממיר הישן ,עדיין רואה את 254.
או שאולי YES יכולה לבצע עדכון סלקטיבי, רק לממירים עם בעיות?