שרשור תגובות: רסיבר Denon X3300W עם 4K, ATMOS ו-DTS:X
בעקבות הביקורת האוהדת של הרסיבר, קניתי דרך אמזון גרמניה את הרסיבר האמור , ועובד אצלי כחודשים
יש לי 2 בעיות
א. מדי זמן מסיים לא קבוע מקבל ניתוק תמונה ,סאונד ( כאילו ממסר מתנתק) ללא כל שינוי בחיווי בפנל של הרסיבר ואחרי שניות מועטות
חוזר לתפקוד מלא וחוזר חלילה לאחר זמן מסויים
ב הטלויזיה שברשותי פנסוניק 65 עם כניסה(IN) HDMI ARC שמחובר לרסיבר HDMI OUT MONITOR (ARC)
כשאני מעוניין מהסמרטפון לשלוח סרט ברשת לטלויזיה אני שומע את הסאונד דרך הטלויזיה כשברקע עדיין שומעים את שידורי YES שבזמן ששלחתי את השידור . הערוץ עבד
דעתכם?
תודה
·
יש לי 2 בעיות
א. מדי זמן מסיים לא קבוע מקבל ניתוק תמונה ,סאונד ( כאילו ממסר מתנתק) ללא כל שינוי בחיווי בפנל של הרסיבר ואחרי שניות מועטות
ב הטלויזיה שברשותי פנסוניק 65 עם כניסה(IN) HDMI ARC שמחובר לרסיבר HDMI OUT MONITOR (ARC)
כשאני מעוניין מהסמרטפון לשלוח סרט ברשת לטלויזיה אני שומע את הסאונד דרך הטלויזיה כשברקע עדיין שומעים את שידורי YES שבזמן ששלחתי את השידור . הערוץ עבד
דעתכם?
תודה
·
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·קודם כל, לא צריך לפרסם בכל מקום, פותחים שרשור במקום המתאים, מספקים פרטים וממתינים...dov12 כתב:בעקבות הביקורת האוהדת של הרסיבר, קניתי דרך אמזון גרמניה את הרסיבר האמור , ועובד אצלי כחודשים
יש לי 2 בעיות
דעתכם?
תודה
·...
תחליף כבל HDMI, לאחד שהו סטנדרטי.
לגבי שליחה, אתה צריך לבדוק במדריך למשתמש, נשמע בוא שימוש לא נכון.