מישהו מבין ב-DVB-C ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4370
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

מישהו התעסק עם זה?

אני כבר פעם פירסמתי את השאלה הזאת ולא זכיתי לתגובה שפתרה לי את הבעיות אז אני אשאל שוב למקרה שבשנה שעברה מאז מישהו גילה משהו.

אני מנוי של HOT. קניתי כרטיס DVB-C וחיברתי אותו. אז קודם כל אני רוצה לדעת אם יש איזה פתרון שיאפשר לי הורדה של ה-EPG משם, כי התוכנות שראיתי כאן עובדות רק עם כרטיסי DVB-S ורק של TwinHan (הכרטיס שלי הוא לא זה ולא זה).

בעיה שניה ואפילו יותר קשה - כמו שאתם בטח יודעים יש כמה ערוצים שאינם מוצפנים (ערוץ 1, ערוץ 2, ערוץ 10 ועוד כמה). אני רוצה לקלוט אותם באופן ישיר דרך כרטיס ה-DVB (כדי לחסוך את ההמרה לאנלוגי וחזרה לדיגיטלי), וכאן מתחילות הבעיות.
קודם כל בכל התוכנות שניסיתי, סריקת הערוצים לא מגלה שום ערוץ. כלום. עם זאת, יוצא דופן אחד זו תוכנת ProgDVB. גם היא לא מגלה כלום בסריקה אוטומטית אבל יש לה פונקציה של Scan Transponder, שאם אני נותן לה את התדר המדוייק היא מצליחה להראות את הערוצים שמשודרים בו. העניין הוא שאם אני מנסה לראות ערוץ פתוח, התמונה קופצת ונתקעת כל כמה שניות. קיימת תוכנה לבדיקות על סיגנל DVB בשם TSReader והיא דווקא מצליחה להראות את הוידאו בלי בעיה, אבל זאת תוכנת בדיקות וזה בלתי-אפשרי להשתמש בה לצפייה שוטפת.

למישהו יש רעיונות?

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

קודם כל, אקדים ואומר שאני לא מנוי של HOT ואין לי כרטיס DVB-C.
בקשר ל-EPG, כפי שכבר כתבתי בעבר, אני מוכן לשתף פעולה כדי להתאים את התוכנה שלי להוצאת ה-EPG באמצעות כרטיס DVB-C. להערכתי, אין פה הרבה עבודה, שכן רק הקטע של ה-TUNING שונה, כל היתר אמור להיות אותו הדבר.
לגבי הצפיה, ניסית את MYTHEATRE? חוץ מזה, האם מדובר במחשב מספיק חזק? אולי הבעיה היא דווקא בנגינת ה-MPEG שיוצא מהכרטיס?

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

mpogr,

הייתי רוצה קצת הבהרה, אתם משתמשים בכרטיס DVB-S רק כדי להציג את ה EPG של יס והצפייה בערוצים היא דרך הממיר בלכידה אנלוגית? הבנתי נכון?
נערך לאחרונה על ידי י-א ב 02/03/2007 8:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #4 

אני שמח לשמוע. תגיד לי אם אתה צריך שאני אעביר לך חומר כלשהו.
אגב, אני בעצמי מתכנת ככה שאם יש צורך שאני אעשה קידוד כלשהו בקשר לזה, ניתן (בהנחה, כמובן שיהיה לי תיעוד כלשהו לגבי הממשקים למתכנת של הכרטיס).
וכן, ניסיתי את MyTheatre. כמו כל יתר התוכנות, הוא לא מצא שום ערוץ.
אני ממש לא חושב שהבעיה היא במחשב. כרטיס ה-DVB הוא אמנם כרטיס Budget אבל המחשב הוא AMD Athlon 64 X2 4200 (במהירות 2x2.8ghz), ואני רואה בו בכיף כל סוג של סרט כולל MPEG-2 ו-MPEG-4 ככה שאין סיבה שהוא לא יתמודד עם ה-MPEG-2 שמגיע מה-DVB.

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

י-א,

כן, הבנת נכון מאוד, למעט הערוצים 2 ו-10 בהם אני גם צופה באמצעות הכרטיס הלווייני.

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #6 

בכל אופן, יש למישהו פתרונות יצירתיים לבעיות שלי?

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

אני חושב שהפתרון של mpogr הוא בדיוק מה שאת המחפש
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

NegativeIQ פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #8 

אני התכוונתי לבעיה של הערוצים הקופצים ב-ProgDVB והעובדה ששום תוכנה אחרת לא מצליחה למצוא שום ערוץ.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”