שרשור תגובות: BOSE QC35 - מה קרה לכל הרעש?
@Nir1
·
אתה מדבר מנסיון? כי שמעתי את הסינון רעשים של ה35 וה 1000x ולטעמי הסינון של הסוני יותר טוב. מבחינתי הייתרון של ה35 זה שהן יותר קלות ולא צריך כאבל בשביל סינון רעשים בלי מוסיקה (לדעתי זה ייתרון גדול ועד עכשיו לא ברור לי איך סוני לא חשבו על לאפשר את זה...). את הסאונד של ה35 לא שמעתי אבל ברוב הביקורות כמו שגם פה נכתב הרוב אומר שהסוני מובילות.
·
אתה מדבר מנסיון? כי שמעתי את הסינון רעשים של ה35 וה 1000x ולטעמי הסינון של הסוני יותר טוב. מבחינתי הייתרון של ה35 זה שהן יותר קלות ולא צריך כאבל בשביל סינון רעשים בלי מוסיקה (לדעתי זה ייתרון גדול ועד עכשיו לא ברור לי איך סוני לא חשבו על לאפשר את זה...). את הסאונד של ה35 לא שמעתי אבל ברוב הביקורות כמו שגם פה נכתב הרוב אומר שהסוני מובילות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
- שושו_השועל
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אחרי חודשיים עם ה QC35, אני יכול להגיד שהן בוודאות אחת הרכישות היותר טובות שלי. הן נשמעות מעולה גם במצב אלחוטי וגם במצב חוטי, נוחות בטירוף. הדרך לעבודה הופכת לאוטופיה, לא שומעים את הרכבים בכביש, את הצפירות, כלום.
לא הכל מושלם:
- בהחלט יש את התחושה של שהייה מתחת למים כשאין מוזיקה ברקע, אני התרגלתי לזה אחרי כמה ימים, אבל ב-99 אחוז מהמקרים אני עם מוזיקה.
- כשיש רוחות ברחוב המנגנון סינון רעשים משתגע.
כשרכשתי אותן בבסט ביי הסוכן של סוני התעלק עליי והפציר בי לקחת את הסוני המקבילות, אבל הן היו סולד-אאוט
לא הכל מושלם:
- בהחלט יש את התחושה של שהייה מתחת למים כשאין מוזיקה ברקע, אני התרגלתי לזה אחרי כמה ימים, אבל ב-99 אחוז מהמקרים אני עם מוזיקה.
- כשיש רוחות ברחוב המנגנון סינון רעשים משתגע.
כשרכשתי אותן בבסט ביי הסוכן של סוני התעלק עליי והפציר בי לקחת את הסוני המקבילות, אבל הן היו סולד-אאוט
·בכל הסקירות שראיתי לאחרונה אומרים שהסינון רעשים בדגם האחרון של סוני הוא הכי מוצלח, הmdr1000xNir1 כתב:כן. הסינון האקטיבי של בוס הכי טוב לדעתי. אבל אין מה להשוות לסאונד של סוני ומבחינתי הסאונד זה הדבר הכי חשוב. בגלל זה אני לא שומע מוסיקה באופן אלחוטי....