No NO NO - ל Yes
-
sam22
- חבר במועדון HT

- תגובות: 20360
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כמה הם יכולים לעצבן!!!!
עקרות בית... עלתה היום - פורמט 4:3
מיד רצתי לראות מה אישתי רואה באדיבות ניוז.
מסך רחב
שלא נאמר DD.
ואני לא מדבר על הרזולוציה
למה?!!!
למה להעלות סידרה חדשה בפורמט לא מלא?
ואנחנו מצפים מהם לHD
בושה!
עקרות בית... עלתה היום - פורמט 4:3
מיד רצתי לראות מה אישתי רואה באדיבות ניוז.
מסך רחב
שלא נאמר DD.
ואני לא מדבר על הרזולוציה
למה?!!!
למה להעלות סידרה חדשה בפורמט לא מלא?
ואנחנו מצפים מהם לHD
בושה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ממה שאני יודע, הפרוצדורה היא כזו:
1. יש טופס הזמנה לסדרה. שם מציינים בדיוק את הפורמט שרוצים (מסך רחב, אודיו, סוג הקלטת, PAL או NTSC וכו')
2. הם מזמינים הכל עם מסך רחב
3. חברת ההפקה שולחת קלטות.
עכשיו הבעיה היא שלא תמיד הם מספקים את מה שהתבקש, כלומר, הם לעיתים פשוט שולחים מסך מלא. אין לי מושג מה ההגיון ולמה לא שולחים את הקלטות הללו חזרה... הרי באנגליה כל שידורי ה-SDTV (וגם הם PAL) משודרים במסך רחב, אז ממש לא ברור.
מצד שני, יס לא יכולים לשדר תוכן שאין לה... מאוד יתכן שהמקור הוא OPEN MATT, ולכן גם WIDE וגם FULL הם פורמטים תקינים.
לגבי 5.1, זה קטע שאני ממש לא מבין. שידורים כאלה כבר משודרים בחו"ל מזמן. אני לא מבין מדוע סדרות כאלה לא יכולות להיות משודרות ב-5.1 גם בארץ.
1. יש טופס הזמנה לסדרה. שם מציינים בדיוק את הפורמט שרוצים (מסך רחב, אודיו, סוג הקלטת, PAL או NTSC וכו')
עכשיו הבעיה היא שלא תמיד הם מספקים את מה שהתבקש, כלומר, הם לעיתים פשוט שולחים מסך מלא. אין לי מושג מה ההגיון ולמה לא שולחים את הקלטות הללו חזרה... הרי באנגליה כל שידורי ה-SDTV (וגם הם PAL) משודרים במסך רחב, אז ממש לא ברור.
מצד שני, יס לא יכולים לשדר תוכן שאין לה... מאוד יתכן שהמקור הוא OPEN MATT, ולכן גם WIDE וגם FULL הם פורמטים תקינים.
לגבי 5.1, זה קטע שאני ממש לא מבין. שידורים כאלה כבר משודרים בחו"ל מזמן. אני לא מבין מדוע סדרות כאלה לא יכולות להיות משודרות ב-5.1 גם בארץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
הכל מועבר בקלטות BETAMAX כיום בתחום ה-BROADCASTING.
יש אפילו כמה סוגים, באיכות SVIDEO, וכן קלטות דיגיטליות.
ערוץ 10, יס והוט בד"כ עובדים עם קלטות בטא דיגיטליות. ערוצים 1 + 2 עובדים עם קלטות אנלוגיות עדיין.
יש אפילו כמה סוגים, באיכות SVIDEO, וכן קלטות דיגיטליות.
ערוץ 10, יס והוט בד"כ עובדים עם קלטות בטא דיגיטליות. ערוצים 1 + 2 עובדים עם קלטות אנלוגיות עדיין.
גם אני חשבתי על זה.. ממש מעצבן.. הרי יש את הטכנולוגיה ויש הכל אז למה??oferlaor כתב:ממה שאני יודע, הפרוצדורה היא כזו:
לגבי 5.1, זה קטע שאני ממש לא מבין. שידורים כאלה כבר משודרים בחו"ל מזמן. אני לא מבין מדוע סדרות כאלה לא יכולות להיות משודרות ב-5.1 גם בארץ....
אני נאלץ להוריד סדרות בHD בשביל 5.1 ערוצים (עדיין לא השתדרגתי ואני עם CRT אבל הקבצים שמקודדים DIVX הם רק עם שני ערוצים)
TiGeRGuY
כתב:
גם אני חשבתי על זה.. ממש מעצבן.. הרי יש את הטכנולוגיה ויש הכל אז למה??
אני נאלץ להוריד סדרות בHD בשביל 5.1 ערוצים (עדיין לא השתדרגתי ואני עם CRT אבל הקבצים שמקודדים DIVX הם רק עם שני ערוצים)[/quote]
סוף ציטוט
גם אני עם טלויזיה CRT אבל איכותית ביותר - והאמן לי לא מצטער , וטוב לי במצב הנוכחי.
מדוע אתה טוען שקבצי DIVX הם רק שני ערוצים ???
בהחלט לא נכון - לי יש עשרות סרטים 5.1 ב DIVX - כולל הסרטים האחרונים שרק עכשיו התחילו להציג אצלינו בקולנוע.- תעשה חיפוש בטורנטים ותמצא המון 5.1
שומעים ורואים מעולה - אמנם לא תמיד ברמה של DVDRIP - שגם מהם יש לי עשרות סרטים - אך בהחלט סביר , ביחוד שרואים ושומעים את הכל בסלון ולא על מסך המחשב.
נכון לא HD - אבל גם לזה נגיע בבוא הזמן.
כתב:
גם אני חשבתי על זה.. ממש מעצבן.. הרי יש את הטכנולוגיה ויש הכל אז למה??
אני נאלץ להוריד סדרות בHD בשביל 5.1 ערוצים (עדיין לא השתדרגתי ואני עם CRT אבל הקבצים שמקודדים DIVX הם רק עם שני ערוצים)[/quote]
סוף ציטוט
גם אני עם טלויזיה CRT אבל איכותית ביותר - והאמן לי לא מצטער , וטוב לי במצב הנוכחי.
מדוע אתה טוען שקבצי DIVX הם רק שני ערוצים ???
בהחלט לא נכון - לי יש עשרות סרטים 5.1 ב DIVX - כולל הסרטים האחרונים שרק עכשיו התחילו להציג אצלינו בקולנוע.- תעשה חיפוש בטורנטים ותמצא המון 5.1
שומעים ורואים מעולה - אמנם לא תמיד ברמה של DVDRIP - שגם מהם יש לי עשרות סרטים - אך בהחלט סביר , ביחוד שרואים ושומעים את הכל בסלון ולא על מסך המחשב.
נכון לא HD - אבל גם לזה נגיע בבוא הזמן.