מכיילים מקצועיים בארץ
ממה שיצא לבדוק, בחו"ל מדובר במקצוע של ממש, עם ציוד מיוחד וידע טכני מחייב.
האם גם בארץ קיימים להם מכיילים מקצועיים או שרובם ככולם חאפרים?
אני שואל עבור הB6.
עברתי על המון מדריכים, ולמרות שאני מרוצה מאוד מאיכות התמונה, עדיין בוערת בי התחושה שבאמצעות מכייל מקצועי ניתן להוציא מהטלויזיה המדהימה הזאת עוד קצת.
אני שואל עבור הB6.
עברתי על המון מדריכים, ולמרות שאני מרוצה מאוד מאיכות התמונה, עדיין בוערת בי התחושה שבאמצעות מכייל מקצועי ניתן להוציא מהטלויזיה המדהימה הזאת עוד קצת.
למיטב ידיעתי עופר ממנהלי האתר הוא מכייל מקצועי עם ציוד מדידה מקצועי ואני יודע על מקומות שהוא כייל עבורם מסכיםcitizen_x כתב:ממה שיצא לבדוק, בחו"ל מדובר במקצוע של ממש, עם ציוד מיוחד וידע טכני מחייב.
אני שואל עבור הB6.
עברתי על המון מדריכים, ולמרות שאני מרוצה מאוד מאיכות התמונה, עדיין בוערת בי התחושה שבאמצעות מכייל מקצועי ניתן להוציא מהטלויזיה המדהימה הזאת עוד קצת....
האם הוא עושה כיולים פרטיים? כמה זה עולה?
על אלו אני לא יודע לענות
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
יש כאן בחור באתר שהיה אצלי אחרי שרכשתי מסך oled ולא הצלחתי להגיע לתמונה ממש מושלמת,אחרי כמה כיולים והסברים הגעתי לתמונה מושלמת .
לבחור קוראים שחר ובטוח שהיתי מוכן לשלם על שרות כזה פעם בשנה.
אני לא יגיד מה השם משתמש שלו באתר כי הוא ביקש שלו יתרידו אותו כי בטוח הרבה יבקשו את עזרתו .
לבחור קוראים שחר ובטוח שהיתי מוכן לשלם על שרות כזה פעם בשנה.
אני לא יגיד מה השם משתמש שלו באתר כי הוא ביקש שלו יתרידו אותו כי בטוח הרבה יבקשו את עזרתו .
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8629
- נתן תודות: 1401 פעמים
- קיבל תודות: 335 פעמים
שלום,
לדעתי, לפני שהולכים להוציא כסף על מכייל מקצועי, כדאי לנסות כיולים של משתמשים מרחבי הרשת.
נכון, תנאי הסביבה שונים ממשתמש למשתמש, ולא בהכרח כיול שיצא מוצלח עבור פלוני, יהיה כך גם אצל האחר.
אצלי זה עבד מצויין עם מסך סמסונג F6400
בדקתי מספר אופציות, עד אשר מצאתי את זאת שנראתה בעיניי אידאלית ביותר.
אחר כך אם התוצאות עדיין אינן משביעות רצון, אפשר תמיד לחפש מכייל מקצועי, אם הכיס מאפשר זאת כמובן...
לדעתי, לפני שהולכים להוציא כסף על מכייל מקצועי, כדאי לנסות כיולים של משתמשים מרחבי הרשת.
נכון, תנאי הסביבה שונים ממשתמש למשתמש, ולא בהכרח כיול שיצא מוצלח עבור פלוני, יהיה כך גם אצל האחר.
אצלי זה עבד מצויין עם מסך סמסונג F6400
בדקתי מספר אופציות, עד אשר מצאתי את זאת שנראתה בעיניי אידאלית ביותר.
אחר כך אם התוצאות עדיין אינן משביעות רצון, אפשר תמיד לחפש מכייל מקצועי, אם הכיס מאפשר זאת כמובן...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·אתקן אותך - אני לא מכייל מקצועי ופרט לכמה חברים שבזמנו לחצו אותי לפינה (לפני לא מעט שנים), אני לא מכייל לאף גוף או אדם מסכים או מקרנים.bixente כתב:
למיטב ידיעתי עופר ממנהלי האתר הוא מכייל מקצועי עם ציוד מדידה מקצועי ואני יודע על מקומות שהוא כייל עבורם מסכים......
האם הוא עושה כיולים פרטיים? כמה זה עולה?
על אלו אני לא יודע לענות...
הציוד אכן מקצועי אך משמש למדידות שאני עושה עבור האתר. למרות שאני יודע את המקצוע היטב, אין לי עניין או זמן בכך כל מי שפונה אלי מקבל הפניה לאתר ISF אשר כולל להבנתי לפחות שני מכיילים בישראל.