זה לא אותו דבר כי אתה לא יכול לספק לו רשת מהפורט Ethernet ולהשתמש בו כמפיץ. בכל מקרה ההגבלה תוכנתית בלבד.
לי יש את הre450 והתאמתי לו openwrt כך שאני יוכל לעשות את זה. שלחתי אפילו פאצ'ים לopenwrt לזה אבל עדיין לא דאגתי שהם יכנסו (צריכים קצת שינויים). הre355 אמור להיות ממש דומה.
עריכה: בדקתי וראיתי שהכניסו את הקוד שלי לlede project (המחליף של openwrt מסתבר) לפני חודש. אז הre450 נתמך עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי EyeKey ב 16/02/2017 16:47, נערך 2 פעמים בסך הכל.
200 ש"ח למגדיל טווח איכותי עם 3 אנטנות וחוות דעת לא רעות בגוגל, מציאה אמיתית!
לא בטוח שזה יפתור לי את הבעיה בבית: הילדים הגדולים יושבים בקומת גג בקו אנכי מעל החדר עם הנתב כשהקיר הוא חיצוני ולכן אין מיקום אופטימאלי למגדיל-טווח:
יש נקודות חשמל גם בקומה הבסיסית ליד הנתב וגם בקומת גג קרוב למכשירים שלהם אבל אז מה הרווחנו ? זה צריך להיות באמצע הדרך ואין אמצע דרך בתוך הדירה.
אבל במחיר הזה לא חשבתי פעמיים.
אגב, יש למכשיר שימוש נוסף כמתאם wi-fi לעת מצוא.
למשל, אם רוצים לחבר זמנית קונסולה כמו Xbox 360 לאינטרנט בלי להגדיר בה WiFi או טלויזיה עם כניסת RJ45 בלבד כל מכשיר אחר שלא עובד עם Wifi.
@EyeKey
·
אני בטוח ב99٪ שזה אפשרי וTP-Link לא עד כדי כך סתומים כדי לא להכניס את זה כאופציה בהגדרות. אם יש מישהו שרוצה אפשר להוריד את החוברת הוראות ולבדוק בוודאות.
אתה מוזמן לבדוק. תאמין לי שבדקתי. אין איזכור לזה בשום מקום, בכל מקום ששואלים אומרים שאי אפשר, אין כזאת אופציה בהגדרות והתוכנה לא מאפשרת את זה. ככה זה בכל הre. ורוב האנשים שמורידים lede לre450 עושים את זה בגלל זה. עשיתי דבר דומה גם לRE200, רק שם ערכתי את הfirmware ולא התאמתי openwrt... (ביטלתי את מה שחוטף בקשות DNS אם הוא לא מזהה חיבור לwifi אחר, ואז אם מגדירים IP סטטי זה פשוט עובד כAP)
@EyeKey
·
טוב, לפי http://static.tp-link.com/resources/sim ... index.html מסתבר שאתה צודק. טיפשי מצידם, ההגדרות כל כך פשוטות וחסרות שזה הזוי, אין שום אפשרות להגדיר רשת אלחוטית שלא מחוברת לרשת אלחוטית קיימת וגם לא להגדיר סיסמה שונה. אני כבר לא מדבר על DNS וערוצים אלחוטיים.