מולטי טול WORX WX681 F50 400W ב435 שקלים

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
zaxxon82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

החיים מתחלקים ללפני המולטיטול הרוטט ולאחריו....:lol: באמת אחד הכלים הטובים והלא מוערכים / לא מוכרים, לפחות בארץ.
מי שמעוניין, יש לי את הכלי הבא של B&D חדש ללא שום שימוש במחיר טוב נקנה באמזון UK (קניתי 2 ובסוף אין צורך)
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... ROKL5A1OLE
לפנות בפרטי

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 206 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

לא מצליח למצוא ערכה נורמלית לכלי.
חיפשתי גם רוקוול.
אני מחפש ערכה עם עזרים להסרת צבע, שיוף גס ועדין, הסרת רובה וסיליקון, הסרת דבק מתחת לריצוף, חיתוך קרמיקה.
מישהו מכיר ערכה שתתאים לכלי הזה?

OBIONE1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 540
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

minime כתב:לא מצליח למצוא ערכה נורמלית לכלי.
חיפשתי גם רוקוול.
אני מחפש ערכה עם עזרים להסרת צבע, שיוף גס ועדין, הסרת רובה וסיליקון, הסרת דבק מתחת לריצוף, חיתוך קרמיקה.
...
באיזו רמת מחיר?
יש באמזון אתה ה fein עם ערכת אביזרים מורחבת
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01B03I8RM/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1490354804&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=fein+multimaster+350&dpPl=1&dpID=41aJ4PcaebL&ref=plSrch

אני הזמנתי יום ראשון וקיבלתי את זה כבר אתמול בבוקר למרות שלפי אמזון הייתי אמור לקבל את זה רק לקראת סוף שבוע הבא

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

minime כתב:לא מצליח למצוא ערכה נורמלית לכלי.
חיפשתי גם רוקוול.
...
·אלה בדיוק הדברים שהמולטיטול לא טוב בהם.
חיתוך קרמיקה? יקח לך חצי שעה למרצפת קטנה.
שיוף זה פשוט לא משהו שעובד טוב עם הכלי הזה כי כמו שאמרתי, החלק המרכזי פשוט לא מסתובב ולא מוריד צבע. הסרת סיליקון מהירה ופשוטה יותר עם סכין יפנית.
הסרת רובה, כן, עם תוספת איכותי מצופה יהלומים.

פשוט תקנה חלק חלק.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #35 

אולי לא הייתי ברור
ה-WORX בדרך...מחפש ערכה בשבילו
למה שלא יחתוך בקלות קרמיקה בעובי 5 מ"מ עם דיסק יהלום ?
מצאתי את זה בכ-60$ אך המוכר אינו אמזון

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #36 

minime כתב:אולי לא הייתי ברור
ה-WORX בדרך...מחפש ערכה בשבילו
למה שלא יחתוך בקלות קרמיקה בעובי 5 מ"מ עם דיסק יהלום ?
מצאתי את זה בכ-60$ אך המוכר אינו אמזון
...
·יש להם סידק יהלום לחיתוך קרמיקה?

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #37 

אני משער שזה היהלום, מסרטונים אחרים שראיתי לפי הצורה שלו.
בכל מקרה לפי התגובות שם נראה שזה מספיק טוב ויחתוך.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #38 

minime כתב:אני משער שזה היהלום, מסרטונים אחרים שראיתי לפי הצורה שלו.
בכל מקרה לפי התגובות שם נראה שזה מספיק טוב ויחתוך.
...
·בערכה זה הכלי לרובה.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #39 

מישהו רשם בתגובות שם שהוא בעל מקצוע וזה חותך TILES. יכול להיות שאני טועה והוא התכוון לרעפים, אך זה יכול להיות גם אריחים.
נעשה ניסוי על חתיכה שבורה. מקסימום נזמין בנפרד ב-10$ את היהלום.
בכל מקרה זו החבילה הטובה ביותר שמצאתי שנשלחת לפה. הרוב לא שולחים ועם איביי אני לא מתעסק במקרה הזה.
חשבתי שאנשים פה מתמצאים ויכולים להמליץ על ערכות (לפי מה שאני מבין של כמעט כל מותג יתאים לי) שוות לשיפוץ. לכן שאלתי

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #40 

minime כתב:מישהו רשם בתגובות שם שהוא בעל מקצוע וזה חותך TILES. יכול להיות שאני טועה והוא התכוון לרעפים, אך זה יכול להיות גם אריחים.
נעשה ניסוי על חתיכה שבורה. מקסימום נזמין בנפרד ב-10$ את היהלום.
בכל מקרה זו החבילה הטובה ביותר שמצאתי שנשלחת לפה. הרוב לא שולחים ועם איביי אני לא מתעסק במקרה הזה.
חשבתי שאנשים פה מתמצאים ויכולים להמליץ על ערכות (לפי מה שאני מבין של כמעט כל מותג יתאים לי) שוות לשיפוץ. לכן שאלתי
...
·אתה שועל אבל מתעלם מהתשובה כי היא לא מתאימה למה שאתה רוצה לשמוע. הכלי הזה לא נועד לחיתוך קרמיקה, אין לו תוספים לעבודה הזאת. אין לו דיסק, זה לא מסתובב, זה מרצד מצד לצד. וגם מה שיש שנראה כמו דיסק בציפוי יהולם זה להוצאת רובה מהאריחים, אולי זה מה שהטעה אותך, אבל זה לא לחיתוך. כמובן שאתה יכול לחתוך איתו, אתה יכול לחתוך גם עם סכין מטבח אבל זה יקח זמן, ידפוק את התוסף ופשוט לא יעיל במיוחד. לעבודה מזדמנת פה ושם לחלק קטן אשר דורש חיתוך מדוייק או חיתוך אחרי התקנה, אפשרי, אבל ככלי לחיתוך קרמיקה הוא פשוט גרוע מאוד.

mh430
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #41 

@minime
מולטי טול יכול לחתוך קרמיקה עם להב מתאים. כל עוד לא מדובר על עבודה בהיקפים של בעל מקצוע אלא עבודות קטנות וגימורים, אז אין בעיה. יקח קצת יותר זמן, אבל עם הניסיון גם יצאו לך חיתוכים יפים ונקיים. אתה יכול להזמין סטנד למשחזת זוית ואז יהיה לך גם קיבוע מכני לכלי במקום לנסות ולדייק באחיזה ידנית ולהסתכן בקפיצה פה ושם מקו החיתוך. הזמנת ערכת להבים נשמעת כדבר חסכוני, אך בפועל חלק מן הלהבים שם ישכבו ללא שימוש במשך תקופה ארוכה. הכי נכון להזמין להבים נפרדים. אם תשאל אותי- רק בוש. אפילו ה FEIN מתעייפים לפני הבוש. אני להבים מזמין מאמזון גרמניה, מבחר גדול וזול בהרבה מאשר בארץ, במיוחד בלהבים המיוחדים שם ההפרשים מעל 50% ויותר. אם אתה עם ה WORX הכתום אז קח בחשבון לא להעמיס עליו יותר מידי כי זה כלי מליין ביתי.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #42 

תודה על המידע (Y)
התכנון הוא לתיקון קרמיקה סדוקה\שבורה...לא עבודה רצינית.
בעלי מקצוע רצו מינימום 500₪ והיו כאלו שרצו 1000₪
בשנה שעברה פרסמו פה את הפיין והסתכלתי על היכולות של הכלים הללו.
ועכשיו בדיוק בא לי פה המבצע הזה, אז כבר השקעתי בכלי :)

mh430
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #43 

@minime
עדיין, על אף מה שכתבתי, מולטי טול הוא לא כלי אופטימלי לחיתוך קרמיקה, אלא נקודתית למי שלא רוצה לרכוש משחזת זוית או כלי מקצועי יותר. המולטי טול גם מייצר פחות אבק ממשחזת זוית, כך שאם רוצים להמנע מלכלוך, אפשר לעבוד עמו נקודתית.
לגבי הלהבים כמה דגשים. הם יגמרו לך מהר יותר מדיסק יהלום של משחזת, יחסית פר עבודה נתונה, בשל אופן העבודה של הכלי. מאחר ואינו מסתובב, הרי שחלוקת הבלאי אינה שווה בכל היקף הלהב. על כן, נסה לשנות זויות עבודה בכדי שהיהלומים/קרביד לא יישחקו בנקודה אחת. יהלומים חזק יותר מקרביד לענייננו.
בקרמיקה איכותית, הגלזורה עבה וחזקה מהרגיל ולכן חלק מהלהבים יתקשו לחרוץ את השכבה העליונה וקצת יזגזגו על האריח. כדאי לך לנסות ולחרוץ את פני האריח עם סכין יהלום (כמו של זגגים. 10 ש'ח) וסרגל. בצע 3-4 מעברים לאורך הסרגל ואז הלהב של המולטי טול יוכל להתפס בחריץ שיצרת.
מחיר טוב ללהבי יהלום של בוש באמזון גרמניה בסביבות 16 יורו. 4-5 להבים עד הבית יעלו לך כמו אחד בארץ.

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #44 

שוב תודה.
אכן, יש לי סכין יהלום ואני מתכוון לחרוץ בעזרת סרגל את קו החיתוך לפני שאתחיל עם המולטיטול.

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”