מי שמעוניין, יש לי את הכלי הבא של B&D חדש ללא שום שימוש במחיר טוב נקנה באמזון UK (קניתי 2 ובסוף אין צורך)
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... ROKL5A1OLE
לפנות בפרטי

באיזו רמת מחיר?minime כתב:לא מצליח למצוא ערכה נורמלית לכלי.
חיפשתי גם רוקוול.
אני מחפש ערכה עם עזרים להסרת צבע, שיוף גס ועדין, הסרת רובה וסיליקון, הסרת דבק מתחת לריצוף, חיתוך קרמיקה.
מישהו מכיר ערכה שתתאים לכלי הזה?...

·אלה בדיוק הדברים שהמולטיטול לא טוב בהם.minime כתב:לא מצליח למצוא ערכה נורמלית לכלי.
חיפשתי גם רוקוול.
אני מחפש ערכה עם עזרים להסרת צבע, שיוף גס ועדין, הסרת רובה וסיליקון, הסרת דבק מתחת לריצוף, חיתוך קרמיקה.
מישהו מכיר ערכה שתתאים לכלי הזה?...

·אתה שועל אבל מתעלם מהתשובה כי היא לא מתאימה למה שאתה רוצה לשמוע. הכלי הזה לא נועד לחיתוך קרמיקה, אין לו תוספים לעבודה הזאת. אין לו דיסק, זה לא מסתובב, זה מרצד מצד לצד. וגם מה שיש שנראה כמו דיסק בציפוי יהולם זה להוצאת רובה מהאריחים, אולי זה מה שהטעה אותך, אבל זה לא לחיתוך. כמובן שאתה יכול לחתוך איתו, אתה יכול לחתוך גם עם סכין מטבח אבל זה יקח זמן, ידפוק את התוסף ופשוט לא יעיל במיוחד. לעבודה מזדמנת פה ושם לחלק קטן אשר דורש חיתוך מדוייק או חיתוך אחרי התקנה, אפשרי, אבל ככלי לחיתוך קרמיקה הוא פשוט גרוע מאוד.minime כתב:מישהו רשם בתגובות שם שהוא בעל מקצוע וזה חותך TILES. יכול להיות שאני טועה והוא התכוון לרעפים, אך זה יכול להיות גם אריחים.
נעשה ניסוי על חתיכה שבורה. מקסימום נזמין בנפרד ב-10$ את היהלום.
בכל מקרה זו החבילה הטובה ביותר שמצאתי שנשלחת לפה. הרוב לא שולחים ועם איביי אני לא מתעסק במקרה הזה.
חשבתי שאנשים פה מתמצאים ויכולים להמליץ על ערכות (לפי מה שאני מבין של כמעט כל מותג יתאים לי) שוות לשיפוץ. לכן שאלתי...