היי לכם,
ברשותי רובוט מנקה חלונות hobot, אותו רכשתי מהיבואן roboteam לפני כשנתיים ולאחר שהייתי מאוד מרוצה ממנו החלטתי לפני כשנה וחצי לצרף אליו חבר - iclebo.
אני מאוד מרוצים מהרובוט. עובד אצלי מספר פעמים בשבוע ועושה עבודה נהדרת.
לאחרונה התבלה המגב שנמצא בתחתית הרובוט וגם נשרט הפאנל העליון.
התקשרתי וביקשתי את רונן, איתו הייתי בעבר בקשר.
רונן חזר אליי ומיד אמר לי שיחליף לי את שני החלקים ללא תשלום!!! לא הופתעתי כלל, מכיוון שאני מכיר את רמת השירות של החברה, אך מכיוון שהדבר נדיר במחוזותינו - רציתי לשתף בחוויה.
רונן היקר - המון תודה וחג שמח!:)
דוגמא לשירות מצטיין - Iclebo
אבא שלי נכה צה"ל מוגבל מחכה לרונן כבר כמה חודשים , כל פעם יש תירוץ חדש .
הוא אפילו ביטל טיפולים בבית חולים כי רונן קבע איתו אבל כל פעם הוא פשוט הבריז לו , זה פשוט בושה .
לקבוע עם אדם נכה לבטל לו טיפולים ולהבריז לו פעם אחר פעם .
מי שרוצה לקבל שירות שיתרחק מהיבואן הזה.
הרובוט הגיע ללא חלקי חילוף עם דף שכתוב שלצערנו אין את החלקים במלאי , אבל אנחנו נשלח לך בדואר תוך 30 יום .
לקח לי חודשיים לקבל את זה וגם אחרי שצלצלתי פעם בשבוע לשאול מה עם זה וכל פעם סיפרו לי סיפור חדש .
רק שאיימתי לבטל את העסקה המשלוח יצא אלי .
זהירות , גם אני שמעתי על רונן , היה נחמד עד שנעלם ואיתו השירות האחריות והחברה . זהירות !
התנהלות מול רונן מרגיש כאילו עושים לך טובה .
הרובוט עבד מצויין עד שהתחילו התקלות .
הרובוט נסע למעבדה וחזר מקולקל יותר ומאז אין עם מי לדבר .
כל יום תירוץ אחר.
נחזור אליך מחר, נבוא אליך מחר , אני בדיוק בסביבה אני אבוא לבדוק , צץ לי בית משפט .
פעם אחרונה שאני קונה מהיבואן הזה .
עדיין מחכה לרונן כבר חצי שנה !!!
אז שצריך לתת ביקורת חובה לתת ביקורת !
הוא אפילו ביטל טיפולים בבית חולים כי רונן קבע איתו אבל כל פעם הוא פשוט הבריז לו , זה פשוט בושה .
לקבוע עם אדם נכה לבטל לו טיפולים ולהבריז לו פעם אחר פעם .
מי שרוצה לקבל שירות שיתרחק מהיבואן הזה.
הרובוט הגיע ללא חלקי חילוף עם דף שכתוב שלצערנו אין את החלקים במלאי , אבל אנחנו נשלח לך בדואר תוך 30 יום .
לקח לי חודשיים לקבל את זה וגם אחרי שצלצלתי פעם בשבוע לשאול מה עם זה וכל פעם סיפרו לי סיפור חדש .
רק שאיימתי לבטל את העסקה המשלוח יצא אלי .
זהירות , גם אני שמעתי על רונן , היה נחמד עד שנעלם ואיתו השירות האחריות והחברה . זהירות !
התנהלות מול רונן מרגיש כאילו עושים לך טובה .
הרובוט עבד מצויין עד שהתחילו התקלות .
הרובוט נסע למעבדה וחזר מקולקל יותר ומאז אין עם מי לדבר .
כל יום תירוץ אחר.
נחזור אליך מחר, נבוא אליך מחר , אני בדיוק בסביבה אני אבוא לבדוק , צץ לי בית משפט .
פעם אחרונה שאני קונה מהיבואן הזה .
עדיין מחכה לרונן כבר חצי שנה !!!
אז שצריך לתת ביקורת חובה לתת ביקורת !