קונסולה ps4 סלים 500GB פלוס 2 שלטים 1144 עד הבית

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
b2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4628
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 228 פעמים
קיבל תודות: 753 פעמים

:חדש: באנדל PS4 סלים + שלט נוסף (דגם חדש) ב 1200 שקלים עד הבית

שרשור שלא נקרא #2 

https://www.amazon.es/gp/product/B06W577PBT

צבע לבן

מחיר אמאזון: 249 יורו
עד הבית: 1200 שח

רשום שלא נשלח, אך אין בעיה להוסיף לעגלה ולבצע הזמנה
41lGajo2xpL.jpg
(20.35 KiB) הורד 2923 פעמים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59332
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #3 

המבצע חזר!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

רק שם את זה כאן, עבור כל החוששים למינהם להזמנות מאמזון..

לפני כחודש הזמנתי (עבור חבר) מאמזון דיל דומה שפירסם כאן החבר @shuali :
PS4 עם שני שלטים ומשחק ב- 990 ש"ח עד הבית מאמזון אנגליה.
יצא שבאחד השלטים שהגיעו איתו הכפתור של ה- X קצת נתקע כזה כשלוחצים ולא חוזר במהירות למקום. השלט סה"כ עובד אבל זה די מציק. פתחתי מיד פניה לאמזון ובקשה להחלפה. תוך דקות כמובן קבלתי הודעה ששלט חליפי מוכן עבורי למשלוח וקבלתי הנחיות לאיך עליי להחזיר אליהם תוך חודש מקבלת השלט החדש את השלט התקול. (הם גם המליצו איך לשלוח אליהם ורשמו שמזכים עד 8 פאונד עלות שילוח). עד כאן הכל הגיוני ואחלה. אחרי שעתיים אני מקבל מייל מנציג מאמזון שעבר על הקייס, הוא התנצל על חוסר הנעימות והטרחה וכמובן ציין, כפי שכבר ידעתי, ששלט חדש לחלוטין כבר יוצא אליי. בנוסף הוא גם רשם שבמקרה הזה אין צורך להחזיר אליהם את השלט התקול. רשם לי שאני יכול לשמור אותו, לזרוק אותו, לטרום אותו או לעשות איתו כל מה שבא לי.

החבר שלי פשוט היה בהלם. הוא לא האמין כשאמרתי לו ורק אחרי ששלחתי לו צילום מסך של האימייל הוא קיבל את זה. התגובה שלו היתה שזה השירות הכי טוב שהוא נתקל בו עד היום. בכל תחום. לאט לאט גם החבר הזה מתחיל לבדוק כל דבר שהוא מעוניין בו קודם כל באמזון.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

jacko-il כתב:רק שם את זה כאן, עבור כל החוששים למינהם להזמנות מאמזון..

יצא שבאחד השלטים שהגיעו איתו הכפתור של ה- X קצת נתקע כזה כשלוחצים ולא חוזר במהירות למקום. השלט סה"כ עובד אבל זה די מציק. פתחתי מיד פניה לאמזון ובקשה להחלפה. תוך דקות כמובן קבלתי הודעה ששלט חליפי מוכן עבורי למשלוח וקבלתי הנחיות לאיך עליי להחזיר אליהם תוך חודש מקבלת השלט החדש את השלט התקול. (הם גם המליצו איך לשלוח אליהם ורשמו שמזכים עד 8 פאונד עלות שילוח). עד כאן הכל הגיוני ואחלה. אחרי שעתיים אני מקבל מייל מנציג מאמזון שעבר על הקייס, הוא התנצל על חוסר הנעימות והטרחה וכמובן ציין, כפי שכבר ידעתי, ששלט חדש לחלוטין כבר יוצא אליי. בנוסף הוא גם רשם שבמקרה הזה אין צורך להחזיר אליהם את השלט התקול. רשם לי שאני יכול לשמור אותו, לזרוק אותו, לטרום אותו או לעשות איתו כל מה שבא לי.

החבר שלי פשוט היה בהלם. הוא לא האמין כשאמרתי לו ורק אחרי ששלחתי לו צילום מסך של האימייל הוא קיבל את זה. התגובה שלו היתה שזה השירות הכי טוב שהוא נתקל בו עד היום. בכל תחום. לאט לאט גם החבר הזה מתחיל לבדוק כל דבר שהוא מעוניין בו קודם כל באמזון.
...
מניח שעם שימוש לאורך זמן גם זה יסתדר בשלט ואז ייצא שהוא קנה באנדל של 3 שלטים, משחק וסוני סלים ב1000 ש"ח, בארץ אתה יכול רק לחלום למצוא את הסוני עם שלט במחיר שמתקרב לזה.(המינימום אני מניח לסלים הוא 1300-1400 ש"ח בארץ).
יוצא שהסוני עצמו עלה באזור ה400 שקל.. מטורף

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 369 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

jacko-il כתב:רק שם את זה כאן, עבור כל החוששים למינהם להזמנות מאמזון..

...
עוד יום שגרתי עבר על שירות הלקוחות הטוב בעולם

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #7 

תשמעו, זה לא עניין של מה בכך. זה שירות ברמה אחרת. ובאמת שלא ציפינו לזה, סהכ רצה שלט תקין במאה אחוז, כבר התחלתי להנחות אותו איך הוא אמור לשלוח להם את התקול וכו' ואז הגיע המייל.

אגב, את התגובה הזו אני רושם בעודי מודד נעליים שבדיוק הגיעו מאמזון איטליה.. חח

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #8 

הנה, עוד הפתעה מבית אמזון.
זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מזכים את החשבון שלי ב 23 פאונד, סתם ככה, בגלל עודף גביית מס שהם לקחו כביכול על רכישת הבאנדל של ה PS4. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה. עכשיו מה, זה שם אותי במצב לא נעים. אני רוצה לכתוב להם מייל תלונה על האי נוחות שנגרמת לי. באמת, לא ברור לי איך הם מרוויחים בכלל כסף..

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 369 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

@jacko-il
·

אם זה היה מחנות X בארץ, הסיפור היה הולך ככה:

"זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מחייבים את החשבון שלי ב-80 ש"ח נוספים, סתם ככה, בגלל שנגמר המבצע כביכול על רכישת הבאנדל של ה-PS4 והם לקחו ממני מחיר שגוי. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה."

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #10 

@Elwin
·
כן, קלעת בול. :lol:

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

jacko-il כתב:הנה, עוד הפתעה מבית אמזון.
זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מזכים את החשבון שלי ב 23 פאונד, סתם ככה, בגלל עודף גביית מס שהם לקחו כביכול על רכישת הבאנדל של ה PS4. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה. עכשיו מה, זה שם אותי במצב לא נעים. אני רוצה לכתוב להם מייל תלונה על האי נוחות שנגרמת לי. באמת, לא ברור לי איך הם מרוויחים בכלל כסף..
...
·אני במקומך לא הייתי דואג להם
תגגל ותבין למה ומדוע
ואתה עדיין בשלב ההתלהבות(מה שרובנו עברנו ממזמן)

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6037
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 978 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

תשמע, אתה גזעי מדי לאתר הזה..

miki775
טרול
טרול
תגובות: 1844
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

gal-cohen כתב:תשמע, אתה גזעי מדי לאתר הזה..
...
·אנא ממך,אל תגיב להודעות שלי.
אני לא זקוק לפרשנויות שלך.
תודה

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6037
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 978 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

miki775 כתב:
...
...
·אנא ממך,אל תגיב להודעות שלי.
אני לא זקוק לפרשנויות שלך.
תודה
...
אל תחמיא לעצמך, לא זכית לפרשנות שלי, לא הפעם ולא בכלל.

שלח תגובה

חזור אל “Amazon Deals”