קונסולה ps4 סלים 500GB פלוס 2 שלטים 1144 עד הבית
:חדש: באנדל PS4 סלים + שלט נוסף (דגם חדש) ב 1200 שקלים עד הבית
https://www.amazon.es/gp/product/B06W577PBT
צבע לבן
מחיר אמאזון: 249 יורו
עד הבית: 1200 שח
רשום שלא נשלח, אך אין בעיה להוסיף לעגלה ולבצע הזמנה
צבע לבן
מחיר אמאזון: 249 יורו
עד הבית: 1200 שח
רשום שלא נשלח, אך אין בעיה להוסיף לעגלה ולבצע הזמנה
-
- 41lGajo2xpL.jpg
- (20.35 KiB) הורד 2923 פעמים
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
רק שם את זה כאן, עבור כל החוששים למינהם להזמנות מאמזון..
לפני כחודש הזמנתי (עבור חבר) מאמזון דיל דומה שפירסם כאן החבר @shuali :
PS4 עם שני שלטים ומשחק ב- 990 ש"ח עד הבית מאמזון אנגליה.
יצא שבאחד השלטים שהגיעו איתו הכפתור של ה- X קצת נתקע כזה כשלוחצים ולא חוזר במהירות למקום. השלט סה"כ עובד אבל זה די מציק. פתחתי מיד פניה לאמזון ובקשה להחלפה. תוך דקות כמובן קבלתי הודעה ששלט חליפי מוכן עבורי למשלוח וקבלתי הנחיות לאיך עליי להחזיר אליהם תוך חודש מקבלת השלט החדש את השלט התקול. (הם גם המליצו איך לשלוח אליהם ורשמו שמזכים עד 8 פאונד עלות שילוח). עד כאן הכל הגיוני ואחלה. אחרי שעתיים אני מקבל מייל מנציג מאמזון שעבר על הקייס, הוא התנצל על חוסר הנעימות והטרחה וכמובן ציין, כפי שכבר ידעתי, ששלט חדש לחלוטין כבר יוצא אליי. בנוסף הוא גם רשם שבמקרה הזה אין צורך להחזיר אליהם את השלט התקול. רשם לי שאני יכול לשמור אותו, לזרוק אותו, לטרום אותו או לעשות איתו כל מה שבא לי.
החבר שלי פשוט היה בהלם. הוא לא האמין כשאמרתי לו ורק אחרי ששלחתי לו צילום מסך של האימייל הוא קיבל את זה. התגובה שלו היתה שזה השירות הכי טוב שהוא נתקל בו עד היום. בכל תחום. לאט לאט גם החבר הזה מתחיל לבדוק כל דבר שהוא מעוניין בו קודם כל באמזון.
יצא שבאחד השלטים שהגיעו איתו הכפתור של ה- X קצת נתקע כזה כשלוחצים ולא חוזר במהירות למקום. השלט סה"כ עובד אבל זה די מציק. פתחתי מיד פניה לאמזון ובקשה להחלפה. תוך דקות כמובן קבלתי הודעה ששלט חליפי מוכן עבורי למשלוח וקבלתי הנחיות לאיך עליי להחזיר אליהם תוך חודש מקבלת השלט החדש את השלט התקול. (הם גם המליצו איך לשלוח אליהם ורשמו שמזכים עד 8 פאונד עלות שילוח). עד כאן הכל הגיוני ואחלה. אחרי שעתיים אני מקבל מייל מנציג מאמזון שעבר על הקייס, הוא התנצל על חוסר הנעימות והטרחה וכמובן ציין, כפי שכבר ידעתי, ששלט חדש לחלוטין כבר יוצא אליי. בנוסף הוא גם רשם שבמקרה הזה אין צורך להחזיר אליהם את השלט התקול. רשם לי שאני יכול לשמור אותו, לזרוק אותו, לטרום אותו או לעשות איתו כל מה שבא לי.
החבר שלי פשוט היה בהלם. הוא לא האמין כשאמרתי לו ורק אחרי ששלחתי לו צילום מסך של האימייל הוא קיבל את זה. התגובה שלו היתה שזה השירות הכי טוב שהוא נתקל בו עד היום. בכל תחום. לאט לאט גם החבר הזה מתחיל לבדוק כל דבר שהוא מעוניין בו קודם כל באמזון.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מניח שעם שימוש לאורך זמן גם זה יסתדר בשלט ואז ייצא שהוא קנה באנדל של 3 שלטים, משחק וסוני סלים ב1000 ש"ח, בארץ אתה יכול רק לחלום למצוא את הסוני עם שלט במחיר שמתקרב לזה.(המינימום אני מניח לסלים הוא 1300-1400 ש"ח בארץ).jacko-il כתב:רק שם את זה כאן, עבור כל החוששים למינהם להזמנות מאמזון..
החבר שלי פשוט היה בהלם. הוא לא האמין כשאמרתי לו ורק אחרי ששלחתי לו צילום מסך של האימייל הוא קיבל את זה. התגובה שלו היתה שזה השירות הכי טוב שהוא נתקל בו עד היום. בכל תחום. לאט לאט גם החבר הזה מתחיל לבדוק כל דבר שהוא מעוניין בו קודם כל באמזון....
יוצא שהסוני עצמו עלה באזור ה400 שקל.. מטורף
עוד יום שגרתי עבר על שירות הלקוחות הטוב בעולםjacko-il כתב:רק שם את זה כאן, עבור כל החוששים למינהם להזמנות מאמזון..
החבר שלי פשוט היה בהלם. הוא לא האמין כשאמרתי לו ורק אחרי ששלחתי לו צילום מסך של האימייל הוא קיבל את זה. התגובה שלו היתה שזה השירות הכי טוב שהוא נתקל בו עד היום. בכל תחום. לאט לאט גם החבר הזה מתחיל לבדוק כל דבר שהוא מעוניין בו קודם כל באמזון....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

תשמעו, זה לא עניין של מה בכך. זה שירות ברמה אחרת. ובאמת שלא ציפינו לזה, סהכ רצה שלט תקין במאה אחוז, כבר התחלתי להנחות אותו איך הוא אמור לשלוח להם את התקול וכו' ואז הגיע המייל.
אגב, את התגובה הזו אני רושם בעודי מודד נעליים שבדיוק הגיעו מאמזון איטליה.. חח
אגב, את התגובה הזו אני רושם בעודי מודד נעליים שבדיוק הגיעו מאמזון איטליה.. חח
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הנה, עוד הפתעה מבית אמזון.
זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מזכים את החשבון שלי ב 23 פאונד, סתם ככה, בגלל עודף גביית מס שהם לקחו כביכול על רכישת הבאנדל של ה PS4. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה. עכשיו מה, זה שם אותי במצב לא נעים. אני רוצה לכתוב להם מייל תלונה על האי נוחות שנגרמת לי. באמת, לא ברור לי איך הם מרוויחים בכלל כסף..
זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מזכים את החשבון שלי ב 23 פאונד, סתם ככה, בגלל עודף גביית מס שהם לקחו כביכול על רכישת הבאנדל של ה PS4. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה. עכשיו מה, זה שם אותי במצב לא נעים. אני רוצה לכתוב להם מייל תלונה על האי נוחות שנגרמת לי. באמת, לא ברור לי איך הם מרוויחים בכלל כסף..
@jacko-il
·
אם זה היה מחנות X בארץ, הסיפור היה הולך ככה:
"זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מחייבים את החשבון שלי ב-80 ש"ח נוספים, סתם ככה, בגלל שנגמר המבצע כביכול על רכישת הבאנדל של ה-PS4 והם לקחו ממני מחיר שגוי. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה."
·
אם זה היה מחנות X בארץ, הסיפור היה הולך ככה:
"זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מחייבים את החשבון שלי ב-80 ש"ח נוספים, סתם ככה, בגלל שנגמר המבצע כביכול על רכישת הבאנדל של ה-PS4 והם לקחו ממני מחיר שגוי. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה."
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Elwin
·
כן, קלעת בול.
·
כן, קלעת בול.
·אני במקומך לא הייתי דואג להםjacko-il כתב:הנה, עוד הפתעה מבית אמזון.
זו פשוט חוצפה. קבלתי עכשיו אימייל שאומר שהם מזכים את החשבון שלי ב 23 פאונד, סתם ככה, בגלל עודף גביית מס שהם לקחו כביכול על רכישת הבאנדל של ה PS4. פשוט חוצפה. בא לקוח, קונה, משלם ויוצא לדרכו שמח וטוב לב, פתאום חודש אחרי נופל עליך מייל כזה. עכשיו מה, זה שם אותי במצב לא נעים. אני רוצה לכתוב להם מייל תלונה על האי נוחות שנגרמת לי. באמת, לא ברור לי איך הם מרוויחים בכלל כסף.....
תגגל ותבין למה ומדוע
ואתה עדיין בשלב ההתלהבות(מה שרובנו עברנו ממזמן)