רכישת מצלמה

קומפקטיות, Prosumer, DSLR, עדשות ומה שבינהם.
ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

הי

יש לי היום מצלמת סופר זום panasonic fz-35 שרכשתי לפני כ 7-8 שנים ושירתה אותי נאמנה. אני מחפש להשתדרג ומתלבט אם לרכוש מצלמה עדכנית יותר של פנסוניק (לדעתי fz80 ) או להתקדם ל dslr

דרישות מהמצלמה: צילום נופים, ותמונות משפחתיות + ילדים, גם בתאורה ביתית ובחוץ ולטיולים (לכן עדיף אולי שתהיה קומפקטית או ללכת על המצלמות סופר זום?) - עדיף שתהיה אפשרות להעביר בנוחות את התמונות לסמארטפון וצילום וידאו

תקציב: 2,000- 2,500 ש"ח .

הבנתי מקריאה בפורום שהמומלצות זה nikon d3400 או canon d700/760 להתחלה. איזה עדשה מומלץ לרכוש להתחלה?

תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

ellevy12 כתב:הי

יש לי היום מצלמת סופר זום panasonic fz-35 שרכשתי לפני כ 7-8 שנים ושירתה אותי נאמנה. אני מחפש להשתדרג ומתלבט אם לרכוש מצלמה עדכנית יותר של פנסוניק (לדעתי fz80 ) או להתקדם ל dslr

דרישות מהמצלמה: צילום נופים, ותמונות משפחתיות + ילדים, גם בתאורה ביתית ובחוץ ולטיולים (לכן עדיף אולי שתהיה קומפקטית או ללכת על המצלמות סופר זום?) - עדיף שתהיה אפשרות להעביר בנוחות את התמונות לסמארטפון וצילום וידאו

תקציב: 2,000- 2,500 ש"ח .

הבנתי מקריאה בפורום שהמומלצות זה nikon d3400 או canon d700/760 להתחלה. איזה עדשה מומלץ לרכוש להתחלה?

תודה
...
·אולי לא זה ולא זה?
למה לא מצלמה קומפקטית קטנה ואיכותית או איזה חסרת מראה קטנה?

ellevy12 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

@BUGY
·
להבנתי מצלמות חסרות מראה יקרות יותר ומעל התקציב שלי. קומפטית קטנה ואיכותית - אם כבר , אז את הפנסוניק fz-80 שהיא ממשיכה ישרה של הדגם שיש לי היום ואני די מרוצה ממנו) - אבל אני רוצה להתקדם למצלמות קצת יותר איכותיות - וזה כבר העולם של ה DSLR

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6683
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

ellevy12 כתב:@BUGY
·
להבנתי מצלמות חסרות מראה יקרות יותר ומעל התקציב שלי. קומפטית קטנה ואיכותית - אם כבר , אז את הפנסוניק fz-80 שהיא ממשיכה ישרה של הדגם שיש לי היום ואני די מרוצה ממנו) - אבל אני רוצה להתקדם למצלמות קצת יותר איכותיות - וזה כבר העולם של ה DSLR
...
·תראה, יש כיום מצלמות קומפקטיות מאוד איכותיות עם חישינים כמו של מצלמות DSLR אבל הזום נמוך (זה עניין פיזיקלי, אם רוצים עדשות מעולה וגוף קטן, צריך להקטין את הזום), אבל אתה מקבל יכולת צילום בתנאים שהם fz-80 שלך או כל סופר זום חדשהב, פשוט לא יכולים אפילו לפקס בהם, שלא לדבר על להוציע תמונה סבירה. ויש גם מצלמות DLSR טובות עם עדשות קיט מעולות, להתחלה, ויש מצלמות חסרות מראה מבחירים סבירים. אבל בכל מקרה, אתה צריך לעלות את התקציב שלך לסביבות ה3 אלף ואז כל האפשריות פתוחות בפניך. כי אפילו הערכה הבסיסית ביותר של Canon EOS 760D + 18-55 עולה כ3 אלף.
לדומגה מצלמות קומפקטיות מעולה (קישורים):

Canon PowerShot G1 X Mark II

Canon Powershot G7 X mark II

והנה חסרת מראה עם הגוף הכי טוב ועדשה סבירה.

וזה קישור לDSLR ועדשה, הערכה המומלצת מצד קנון, יש גם ניקון.

madror
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2454
נתן תודות: 361 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אם אתה מרוצה מהתוצאות של ה panasonic fz-35 , אז למה באמת שלא ללכת על הדגם האחרון שלהם ה Panasonic Lumix DMC-FZ300 שקיבלה המלצות רבות , ואפילו הוזכרה כמצלמה הטובה ביותר ב dpreview"במצלמות עם הזום הגדול הטוב ביותר (במצלמות קומפקטיות)".

https://www.dpreview.com/reviews/2017-r ... ompacts/10

מה גם שהמחיר שלה בארץ יחזיר לך עודף מהתקציב שלך.

לגבי מעבר ל מצלמת DSLR או מצלמת מירורלס , זה תמיד מעבר מבורך , אבל לדעתי אתה עלול להיכנס להוצאה גדולה מעבר לתקציב והצורך בלימוד/הסתגלות לציוד החדש , אם אתה מוכן להרפתקאה , תבורך !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1735
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 168 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

לפי מה שפותח השרשור כתב, הוא בכלל לא צריך סופר זום.
גם אני הייתי עם סופרזום, שבזמנו היה נחשב לטוב בקטגוריה שלו(פנסוניק FZ150). מצאתי את עצמי לא משתמש בזום כמעט, ואם כן, התמונות לא היו מספיק טובות. המצלמה גם כבדה מדי בשביל טיולים, אחרי 3 שעות על הצוואר, זה מתחיל לכאוב.
לכן העדפתי להחליף אותה בפוקט טוב. בהמלצתו של BUGY קניתי קנון G7X מארק II, וזה נותן תמונות הרבה יותר טובות מהסופרזום עם חיישן קטן ובטח בתנאי אור קשים או בתוך הבית.
המצלמה קצת יותר יקרה מהתקציב (2669 שח לפי זאפ), אבל אפשר לקנות דגם ראשון של G7X או מתחרה דומה עם חיישן גדול וזום קטן.

שלח תגובה

חזור אל “מצלמות ועדשות”