שרשור תגובות: אז נפגשנו עם נטפליקס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
לטובת החברים כאן,
אחרי שרכשתי רוקו בעצת תמיכת נטפליקס (ל4 טלויזיות בבית!) בכדי לקבל עברית בממשק והתבדתי (לא נתמך עברית) , החזרתי את המוצרים ו נטפליקס פיצו אותי בחודש חינם.
רכשתי 4 אמאזון פיירטיוי ( אחד מהם עם יציאת רשת , המכשיר שתומך ב 4K )
התקנתי עליהם נטפליקס (בעברית) וקודי במכשיר עם יציאת הרשת fire tv 4k ,
הכל עובד מצוין !
אני כבר לא משתמש בסלון ב cubox והכל עבר לאמאזון fire tv
יש לי 3 ילדים בגילאי 11 ו4 , יצרתי פרופיל לילדים ולהורים בנטפליקס וכולם מוצאים במה לצפות ,
דרך הקודי אפשר להזרים תוכן "מקומי" בבית מה qnap ,
אז אומנם כבר מעל 10 שנים אני לא מחובר ליס / הוט וחבריהם , אבל אני אומר שזו קריאת השקמה לחברות האלו ! העתיד בטלוזייה אינטרנט , צפיה על פי דרישה + עידן פלוס , 50 -100 שח לחודש (גג!!) ואכן נראה שהן מבינות זאת (ראו סלינג טיוי וכו')
כלקוח עם prime באמאזון + מכשירי alexa echo show , הרי שהכל עובד בסנכרון מלא עם אלקסה ועם שרותי התמונות/מוזיקה של אמאזון ואין מאושר ממני.
אחרי שרכשתי רוקו בעצת תמיכת נטפליקס (ל4 טלויזיות בבית!) בכדי לקבל עברית בממשק והתבדתי (לא נתמך עברית) , החזרתי את המוצרים ו נטפליקס פיצו אותי בחודש חינם.
רכשתי 4 אמאזון פיירטיוי ( אחד מהם עם יציאת רשת , המכשיר שתומך ב 4K )
התקנתי עליהם נטפליקס (בעברית) וקודי במכשיר עם יציאת הרשת fire tv 4k ,
הכל עובד מצוין !
אני כבר לא משתמש בסלון ב cubox והכל עבר לאמאזון fire tv
יש לי 3 ילדים בגילאי 11 ו4 , יצרתי פרופיל לילדים ולהורים בנטפליקס וכולם מוצאים במה לצפות ,
דרך הקודי אפשר להזרים תוכן "מקומי" בבית מה qnap ,
אז אומנם כבר מעל 10 שנים אני לא מחובר ליס / הוט וחבריהם , אבל אני אומר שזו קריאת השקמה לחברות האלו ! העתיד בטלוזייה אינטרנט , צפיה על פי דרישה + עידן פלוס , 50 -100 שח לחודש (גג!!) ואכן נראה שהן מבינות זאת (ראו סלינג טיוי וכו')
כלקוח עם prime באמאזון + מכשירי alexa echo show , הרי שהכל עובד בסנכרון מלא עם אלקסה ועם שרותי התמונות/מוזיקה של אמאזון ואין מאושר ממני.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
·uris כתב:
...
יש תוכן לילדים בעברית בנטפליקס? כמות סבירה? לא בדקתי את הנושא האמת כי הנחתי שלא...
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6782
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
הילדים בגילאי 11 מוצאים הרבה תוכן (סדרות רבות (חלק כבר סיימו) , סרטים) ללא בעיה,
הילדה בת 4 מאחר ויש פחות תוכן מדובב ויותר מתורגם , היא אינה יודעת לקרוא ,אז לה התוכן קצת מוגבל אך קיים.
הילדה בת 4 מאחר ויש פחות תוכן מדובב ויותר מתורגם , היא אינה יודעת לקרוא ,אז לה התוכן קצת מוגבל אך קיים.