ספק עם IP חיצוני ללא NAT
-
rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 437
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
מחפש ספק שמוכן לספק חיבור עם IP חיצוני ללא NAT.
פניתי להוטנט ו- 018, אבל הם כפי הנראה למדו את השיטה ומוכנים להציע IP חיצוני רק תמורת תשלום נוסף ל- IP קבוע.
האם יש ספקים שמוכנים להתחייב לחיבור ללא NAT ובלי תוספת ל- IP קבוע?
פניתי להוטנט ו- 018, אבל הם כפי הנראה למדו את השיטה ומוכנים להציע IP חיצוני רק תמורת תשלום נוסף ל- IP קבוע.
האם יש ספקים שמוכנים להתחייב לחיבור ללא NAT ובלי תוספת ל- IP קבוע?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
·dima_vy כתב:018 נותנים IP חיצוני (חוקי) ללא תשלום נוסף. אל תתבלבל רק עם כתובת קבועה, שהיא, סביר להניח, בתשלום נוסף...
@rafib65
·
אני לא מבין אם אתה מחפש ip חיצוני ללא NAT אבל לאו דווקא קבועה או שחשוב לך IP קבוע?
IP חיצוני ללא NAT דווקא קל מאד לקבל בהוטנט וגם ב-018 וזה ללא תשלום נוסף:
בהוטנט תמיד קיבלתי IP חיצוני ללא NAT. יכול להיות שחלק קטן מהכתובות שלהם כן מאחורי NAT ואם היה לך את החוסר מזל ליפול לכתובת כזאת, פשוט צריך להחליף כתובת עד שתקבל אחת ללא NAT.
ב-018, אחרי שמתחברים, צריך להתקשר לתמיכה הטכנית ומבקשים שיוציאו אותך מה-NAT. תגיד שאתה צריך כתובת חיצונית לשרת משהו/טורנטים/כל דבר אחר אבל אל תגיד מצלמות (כי עבור מצלמות הם ירצו לתת לך IP קבוע שזה כן בתשלום נוסף ודרך השירות לקוחות).
בבזב"ל ואני משאר גם בכל שאר הספקים הגדולים אתה פשוט מקבל כתובות חיצונית ללא NAT בלי צורך לבקש את זה וללא תשלום נוסף.
לגבי IP קבוע, כמה שיודע לי, זה בתשלום נוסף בכל הספקים.
·
אני לא מבין אם אתה מחפש ip חיצוני ללא NAT אבל לאו דווקא קבועה או שחשוב לך IP קבוע?
בהוטנט תמיד קיבלתי IP חיצוני ללא NAT. יכול להיות שחלק קטן מהכתובות שלהם כן מאחורי NAT ואם היה לך את החוסר מזל ליפול לכתובת כזאת, פשוט צריך להחליף כתובת עד שתקבל אחת ללא NAT.
ב-018, אחרי שמתחברים, צריך להתקשר לתמיכה הטכנית ומבקשים שיוציאו אותך מה-NAT. תגיד שאתה צריך כתובת חיצונית לשרת משהו/טורנטים/כל דבר אחר אבל אל תגיד מצלמות (כי עבור מצלמות הם ירצו לתת לך IP קבוע שזה כן בתשלום נוסף ודרך השירות לקוחות).
בבזב"ל ואני משאר גם בכל שאר הספקים הגדולים אתה פשוט מקבל כתובות חיצונית ללא NAT בלי צורך לבקש את זה וללא תשלום נוסף.
לגבי IP קבוע, כמה שיודע לי, זה בתשלום נוסף בכל הספקים.
-
rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 437
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אני רוצה IP חיצוני ללא NAT.eran405 כתב:@rafib65
·
לגבי IP קבוע, כמה שיודע לי, זה בתשלום נוסף בכל הספקים....
היום אני מחובר בהוטנט אבל משלם עבור IP קבוע כי נמאס לי שכל כמה ימים אני מקבל כתובת פנימית וצריך להתחיל להחליף כתובות או להתקשר לתמיכה ולבקש שוב שישנו לי כתובת.
כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הוטנט בתקווה שהמצב השתפר ואפשר לקבל IP ללא NAT, הם טענו שאם אני רוצה כתובת חיצונית ללא NAT אז זה אפשרי רק אם IP קבוע...
בעבר הייתי מחובר ל-018 ללא NAT. התקשרתי אתמול גם אליהם וקיבלתי את אותה התשובה, אבל לא הייתי מודע לסיפור של "מצלמות" . אני אנסה שוב מבלי להזכיר את המילה...
הספקים הגדולים פשוט יותר יקרים או שיש הרבה תלונות עליהם על בעיות אם הגבלות בהורדות, אז לא בא לי להתעסק איתם.
אבדוק אותם, תודה.Cleaner כתב: מניסיון שלי פרטנר, 015, עמיתנט מאפשרים....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
dima_vy
שאתה צודק.
rafib65
אני ב 018 אמרתי שאני לא מגיע למצלמות אחרי דקה הוציא אותי מ NAT והכל עובד.
שאתה צודק.
rafib65
אני ב 018 אמרתי שאני לא מגיע למצלמות אחרי דקה הוציא אותי מ NAT והכל עובד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- zahik11
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- שם מלא: צחי ק.
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הרגע התקשרתי לנציגי בזק.
הנציג השיווקי שיקר לי שה IP חיצוני ואין בעיה להתחבר למצלמות (אפילו לא עבור IP קבוע)
אבל חשדתי והתקשרתי לנציג הטכני של בזק
וענתה נציגה והודתה שהספק החדש של בזק (והם כבר לא עובדים עם בזק בינלאומי בגלל החוק הדפוק החדש)
באמת עובד רק דרך NAT
ורק עם IP קבוע בתשלום אפשר לקבל חיצוני.
עצוב מאד שהנציגים או בורים או משקרים ללקוחות שצריכים לוודא ברחל בתך הקטנה אם ה IP חיצוני ומשתנה
(או ואבוי אם היה קבוע) ובכך גורמים להם נזק ובזבוז זמן יקר לשווא.
בסלקום מאשרים ש IP חיצוני.
וזה מסתדר עם כל החברות הגדולות הישנות שקנו הרבה IP ולכן יש להם חיצוני.
וכל הספקים החדשים (כולל בזק שרק עכשיו נכנסה לתחום הספק) שמתקמצנים כנראה, משתמשים ב NAT,
וזה לא טוב ליוזרים המקצועיים כמונו.
עצוב החוק החדש הזה.
הנציג השיווקי שיקר לי שה IP חיצוני ואין בעיה להתחבר למצלמות (אפילו לא עבור IP קבוע)
אבל חשדתי והתקשרתי לנציג הטכני של בזק
וענתה נציגה והודתה שהספק החדש של בזק (והם כבר לא עובדים עם בזק בינלאומי בגלל החוק הדפוק החדש)
באמת עובד רק דרך NAT
ורק עם IP קבוע בתשלום אפשר לקבל חיצוני.
עצוב מאד שהנציגים או בורים או משקרים ללקוחות שצריכים לוודא ברחל בתך הקטנה אם ה IP חיצוני ומשתנה
(או ואבוי אם היה קבוע) ובכך גורמים להם נזק ובזבוז זמן יקר לשווא.
בסלקום מאשרים ש IP חיצוני.
וזה מסתדר עם כל החברות הגדולות הישנות שקנו הרבה IP ולכן יש להם חיצוני.
וכל הספקים החדשים (כולל בזק שרק עכשיו נכנסה לתחום הספק) שמתקמצנים כנראה, משתמשים ב NAT,
וזה לא טוב ליוזרים המקצועיים כמונו.
עצוב החוק החדש הזה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
טוב שהקפצתם שרשור מלפני 6 שנים, במיוחד כשיש אחד קצת יותר מעודכן.
בכל מקרה הספקים היחידים שנותנים IP אמיתי ללא תוספת תשלום הם סלקום (אין NAT בכלל), פרטנר (אין NAT בכלל), בזק בינ"ל (אין NAT בכלל - אבל הם כבר לא מקבלים לקוחות פרטיים חדשים, ככה שזה רלוונטי רק למי שכבר מחובר אליהם), הוטנט (מאפשרים לצאת מה-NAT בחינם) ובמידה מסויימת אקספון 018 (רק ב-DSL וזה זמני ל-3 חודשים ואז צריך להתקשר ולבקש שוב).
בכל מקרה הספקים היחידים שנותנים IP אמיתי ללא תוספת תשלום הם סלקום (אין NAT בכלל), פרטנר (אין NAT בכלל), בזק בינ"ל (אין NAT בכלל - אבל הם כבר לא מקבלים לקוחות פרטיים חדשים, ככה שזה רלוונטי רק למי שכבר מחובר אליהם), הוטנט (מאפשרים לצאת מה-NAT בחינם) ובמידה מסויימת אקספון 018 (רק ב-DSL וזה זמני ל-3 חודשים ואז צריך להתקשר ולבקש שוב).