זרוע מפרקית לתליית B6
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1632
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
האם יש מניעה כלשהי מלתלות את ה-OLED על זרוע מפרקית?
אני במצב בו יש לי יותר מדי שקעים ומפסקים בחדר קטן יחסית וזרוע מפרקית תתאים לי מעולה.
כמו כן, האם מישהו יכול להמליץ על זרוע מסויימת?
עריכה: כמדומני המתקינים של LG הציעו לי 700 שקל בזמנו על מתקן תליה כזה...
אני במצב בו יש לי יותר מדי שקעים ומפסקים בחדר קטן יחסית וזרוע מפרקית תתאים לי מעולה.
עריכה: כמדומני המתקינים של LG הציעו לי 700 שקל בזמנו על מתקן תליה כזה...
·mrraz111 כתב:אתה חייב זרוע מפרקית כדי לתלות טלויזיה כזו
הזרוע של LG מצוינת רק שממני ביקשו בזמנו כ-500 ש"ח...
למה חייב?
אתה חייב רק אם אתה רוצה לשנות את זוויות הצפיה או לקרב ולהרחיק את המסך.
אחרת הוא יכול להיות תלוי על מתקן רגיל או על סטנד.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·כל זרוע של ברקן ב200 שקל תתאים, כמו זאת לדוגמה:9xcalibur9 כתב:האם יש מניעה כלשהי מלתלות את ה-OLED על זרוע מפרקית?
עריכה: כמדומני המתקינים של LG הציעו לי 700 שקל בזמנו על מתקן תליה כזה......
http://www.pompa.co.il/product/%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%9F-%D7%AA%D7%9C%D7%99%D7%94-%D7%9C%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%A7%D7%9F-0?aff=Zap&aff_a=1
אישית תמיד מעדיף זרוע ולא מתקן קיר. רוב הזרועות יושבות צמוד כמו המתקן אבל ניתן לשנות זווית ויש גישה נוחה לחלק האחורי של המסך
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1632
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
ה3400L של ברקן נראה כמו בדיוק מה שאני צריך.
לא ייאמן שהדבר הזה מסוגל להחזיק 50 קילו במרחק של חצי מטר מהקיר...
אה וכמובן, תוצרת כחול לבן.
מעניין למה בח.י לוקחים כל כך הרבה כסףעל דבר כזה. אפשר לחשוב שזו טלויזיה ב2000 שקל...
אני מוכרח להזדהות עם מי שציין שחובה גישה נוחה לחיבורים מאחור. הייתי צריך להוסיף חיבור למכשיר חדש ורעד לי הפופיק כשהטתי את הטלויזיה על מתקן הצמוד קיר שלה. וגם אז הייתי ממש צריך להתאמץ על מנת לחבר את הכאבל.
תודה לכולם
לא ייאמן שהדבר הזה מסוגל להחזיק 50 קילו במרחק של חצי מטר מהקיר...
אה וכמובן, תוצרת כחול לבן.
מעניין למה בח.י לוקחים כל כך הרבה כסףעל דבר כזה. אפשר לחשוב שזו טלויזיה ב2000 שקל...
אני מוכרח להזדהות עם מי שציין שחובה גישה נוחה לחיבורים מאחור. הייתי צריך להוסיף חיבור למכשיר חדש ורעד לי הפופיק כשהטתי את הטלויזיה על מתקן הצמוד קיר שלה. וגם אז הייתי ממש צריך להתאמץ על מנת לחבר את הכאבל.
תודה לכולם
אני משתמש בזרוע של חברת North Bayou , דגם NB-767 .. כלכך אהבתי אותה שהזמנתי עוד אחת לחדר שינה.
מוצר יקר אבל איכותי ומוצלח
בעבר היו לי כמה נסיונות ברקן וגם שיח .. ה NB ליגה מעליהם למרות שלמען ההגינות ייאמר שלא ניסיתי ברקן או שיח בשנים האחרונות
מוצר יקר אבל איכותי ומוצלח
בעבר היו לי כמה נסיונות ברקן וגם שיח .. ה NB ליגה מעליהם למרות שלמען ההגינות ייאמר שלא ניסיתי ברקן או שיח בשנים האחרונות