תוכן לצפייה?
שלום לכם,
בינתיים צופה רק בעידן פלוס בB6 שלי. נגמר המנוי בספריית האוזן:( (צפיתי דרך החיבור למחשב).... ואולי תוכלו, בבקשה, לעזור למאותגרת טכנולוגית שכמוני במה אפשר לצפות?
ניסיתי אתר לצפייה ישירה אבל פחדתי להתקין מה שביקשו כי עלו תמונות של נשים ערומות....האם זה בכלל אפשרי?
בסמרט tv ביקשו פרטי מנוי למרות שכתוב שזה חינם.?
את ההטבה של הנטפליקס לחודש אני לא מעוניינת דווקא עכשיו להפעיל, (למרות שראיתי הודעה קודמת שגם אנשים נתקעו בזה).
ודווקא עכשיו ביוטיוב לא עולה על סרטים....
צריך רק לקנות משהו חיצוני, במידה ולא רוצה מנוי כבלים?
בבקשה אשמח לעזרה:)
בינתיים צופה רק בעידן פלוס בB6 שלי. נגמר המנוי בספריית האוזן:( (צפיתי דרך החיבור למחשב).... ואולי תוכלו, בבקשה, לעזור למאותגרת טכנולוגית שכמוני במה אפשר לצפות?
ניסיתי אתר לצפייה ישירה אבל פחדתי להתקין מה שביקשו כי עלו תמונות של נשים ערומות....האם זה בכלל אפשרי?
בסמרט tv ביקשו פרטי מנוי למרות שכתוב שזה חינם.?
את ההטבה של הנטפליקס לחודש אני לא מעוניינת דווקא עכשיו להפעיל, (למרות שראיתי הודעה קודמת שגם אנשים נתקעו בזה).
ודווקא עכשיו ביוטיוב לא עולה על סרטים....
צריך רק לקנות משהו חיצוני, במידה ולא רוצה מנוי כבלים?
בבקשה אשמח לעזרה:)
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
הכי קל זה נטפליקס,
לא יקר - האפליקציה מובנית בטלוויזיה
נהנים מאיכות גבוהה מאוד לרבות HDR
וכמובן חודש ראשון במתנה
לא יקר - האפליקציה מובנית בטלוויזיה
נהנים מאיכות גבוהה מאוד לרבות HDR
וכמובן חודש ראשון במתנה
@kika
אם הבנתי אותך נכון קנית מסך מצוין אבל את לא מעוניינת להשקיע עוד כמה גרושים בשביל לקבל תוכן איכותי שיאפשר לך להנות ממנו וצופה רק בעידן פלוס החינמי. זה בערך כמו שאקנה עכשיו ג׳יפ יוקרתי ומפנק אבל אתקמצן לשים לו דלק בכמה מאות שקלים כדי להתחיל לנסוע.
אם הבנתי אותך נכון קנית מסך מצוין אבל את לא מעוניינת להשקיע עוד כמה גרושים בשביל לקבל תוכן איכותי שיאפשר לך להנות ממנו וצופה רק בעידן פלוס החינמי. זה בערך כמו שאקנה עכשיו ג׳יפ יוקרתי ומפנק אבל אתקמצן לשים לו דלק בכמה מאות שקלים כדי להתחיל לנסוע.