מבצעי Black Friday של ח.י.

פורום מסכי OLED בחסות LG
orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #391 

@Eliran15
·

נעשה. הבעיה שזה לוקח זמן.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15221
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 266 פעמים

שרשור שלא נקרא #392 

orn כתב:@keyser
·

שלום מני,

אני מבקש את עזרתך כי אני כבר אובד עצות ואני מקווה מאוד שתוכל לעזור לי.

הזמנתי טלוויזיה במסגרת בלאק פרדיי מאתר שהוא משווק מורשה שלכם, שמופיע גם בעלון שהוצאתם בתקופת המבצע. שם האתר: p1000.

תאריך הרכישה היה ב -27.11.2017. כמה שעות לאחר שרכשתי מהם ביטלתי את ההזמנה, כי החלטתי לבסוף לקנות מחנות מתמחה. דיברתי עם אחראית בשם רוני והיא אישרה שהביטול בוצע והבטיחה שתוך כמה ימים אראה את הזיכוי בחשבון.

עברו כמה ימים ולא ראיתי שום זיכוי אז התקשרתי לשירות לקוחות שלהם. מעבר לשירות הזוועתי שלהם "ולרובוטים" שנמצאים שם כמענה אנושי הבטיחו לי שהזיכוי יתבצע ב- 6.12 ולאחר מכן יעודכן באשראי.

חלפו עוד כמה ימים ועדיין לא ראיתי את הזיכוי אז התקשרתי לחברת האשראי. הם לא ראו שום זיכוי, אז התקשרתי שוב ל - p1000. הם מצידם טוענים שלא בוצע חיוב כי בקבלה מופיע 0 ומצד שני גם טוענים שבוצע זיכוי.

אז לא רק שגבו ממני כבר תשלום אחד עבור הטלוויזיה (עשיתי בשני תשלומים) גם את הזיכוי לא קיבלתי. כאשר אני מנסה לברר מול p1000 מה קורה עם הזיכוי, אני מקבל תשובות מתחמקות, פתאום האחראית "בישיבה", הנציגים הכל כך מטומטמים שלהם (יש 4 סה"כ!) אומרים שהם רואים שיש זיכוי, למרות שאני שולח אליהם דף חשבון שמראה שיש חיוב ואין זיכוי.

עבר כמעט חודש! ואני מרגיש שבאמת מדובר בעוקץ. לא הגיוני שכל כך הרבה זמן אני לא אראה זיכוי. זה אמור לקחת כמה ימים במקרה הטוב. מחיפוש בגוגל ראיתי בביקורות עליהם שיש עוד כמה אנשים שקרה להם אותו הדבר.

אני פונה אליך כי אתם מפרסמים את האתר העלוב הזה כמשווק מורשה שלכם. אין לי למי לפנות. חברת האשראי מנסה לעזור לי לפני ההורדה השניה, אבל גם הקבלה שהם שלחו על ביטול העסקה לא מספיקה, כי אין חותמת של החברה וחתימה של מורשה חתימה. כשאמרתי לנציגה שלהם (אחת בשם ליזט) את זה, היא ענתה שזה מה שיש.

אני מבקש את עזרתך. יצא שפעמיים שילמתי על הטלוויזיה ולא מדובר על תשלום של 50 ש"ח, אלא על הוצאה מאוד מאוד גדולה. אתה רושם בכל פעם שאתם מכוונים לשירות הכי טוב, אז כדי שגם תבדקו את המשווקים שלכם. לא מתאים בכלל לרמת השירות שאתם מנסים להחיל כאן.

תודה מראש.
...
ערב טוב.
קודם כל, מדוע חברת האשראי לא מבטלת את העסקה בטענת כשל תמורה?
שנית, שלח לי בהודעה פרטית את מספר ההזמנה ואנסה לקדם לך את זה מול האתר.

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #393 

@keyser
·

ערב טוב מני.

רק היום התחלתי בתהליך כשל עסקה מול חברת האשראי, מילאתי את הפרטים ואמרו שינסו לקדם זאת. בכל השיחות הקודמות עם חברת האשראי לא נאמר לי שיש את האפשרות הזאת, אלא רק היום וגם זה בבדיקה, כי באישור ההזמנה שנשלח אליי רשום שהחיוב לא בוצע. כמובן שזה לא נכון כי החיוב כן בוצע וחברת האשראי רואה זאת. אני מקווה שיספיקו לבטל לפני החיוב הקרוב.

אשלח אליך בפרטי את הפרטים. תודה על המענה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #394 

·

ערב טוב מני.

רק היום התחלתי בתהליך כשל עסקה מול חברת האשראי, מילאתי את הפרטים ואמרו שינסו לקדם זאת. בכל השיחות הקודמות עם חברת האשראי לא נאמר לי שיש את האפשרות הזאת, אלא רק היום וגם זה בבדיקה, כי באישור ההזמנה שנשלח אליי רשום שהחיוב לא בוצע. כמובן שזה לא נכון כי החיוב כן בוצע וחברת האשראי רואה זאת. אני מקווה שיספיקו לבטל לפני החיוב הקרוב.

...
אחלה.
גם אתה תתקדם מול חברת האשראי וגם אני אנסה לקדם מול האתר.
במצב כזה חברות האשראי מגלגלות את חובת ההוכחה אל בית העסק, כך שבמצב של חוסר מענה מהעסק זה אמור לעזור לך.

shai19862
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 206
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #395 

מני,
אתה עושה עבודת קודש.
כן יירבו אנשים כמוך.

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3321
נתן תודות: 881 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שרשור שלא נקרא #396 

·

ערב טוב מני.

...
·לפי דעתי זו רשלנות חד וחלק של חברת האשראי שלא הציגו לך את אחד החוקים הבסיסיים ביותר של כשל תמורה מוחלט בעסקת רכישה.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #397 

@orn
שוחחתי עם האתר.
הם אומרים (ואני מאמין להם) שאתמול עבר זיכוי לחברת האשראי.
חכה עוד יום, תבדוק מחר מול חברת האשראי שבאמת עבר אליהם.
גם הבנתי את הטעות שהיתה. אני מניח שהסבירו לך, ואם לא, אז בוא לפרטי ואעדכן אותך. מטעמי צנעת הפרט לא נפרט כאן.

תעדכן אותי אם משהו לא מסתדר וצריך עוד משהו.

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #398 

@sky1sky10
·

גם נכון, אבל לא רק. מבירור איתם אפשר להגיש כשל עסקה אם בהזמנה רשום שמועד האספקה נניח הוא 7 ימי עסקים והמוצר לא מגיע אחרי תקופת הזמן הזאת, רק אז אפשר להגיש את הבקשה. אז התשלום הראשון אבוד כי הוא ירד אחרי כמה ימים, את התשלום השני אפשר לבטל וגם זה עדיין בבירור. חבל באמת שרק אחרי כמה שיחות עם כמה נציגים בחברת האשראי נאמר שיש את האופציה הזאת.

@keyser
.

דיברתי איתם כרגע. הם גם אמרו לי שהעבירו את הזיכוי אתמול. אין לי בעיה לשתף על "הטעות" שהם עשו.

בהתחלה הזמנתי עם כרטיס אשראי אחד ולאחר מכן שינתי לכרטיס אשראי אחר כי הראשון לא עבר. הביטול נעשה על הכרטיס האשראי שחוייבתי עליו, כך גם נאמר לי בפעם הראשונה.

כאשר ראיתי שהזיכוי לא מתבצע, התקשרתי והם אישרו שהזיכוי בוצע לכרטיס האשראי ממנו הזמנתי (שכמובן לא קרה). לפני כמה ימים גם קיבלתי את האישור שבוצע זיכוי על כרטיס האשראי שממנו הזמנתי ובשיחה איתם כרגע הם פתאום טוענים שהזיכוי בוצע לכרטיס האשראי השני שממנו לא בוצעה ההזמנה.

איך קיבלתי אישור שבוצע זיכוי לכרטיס האשראי הנכון והם טוענים שבוצע זיכוי לכרטיס האשראי השני?? איפה האישור? (כי הם לא מוכנים לשלוח אליי את האישור הזה. מה שיש להם זה רק את האישור על הכרטיס האשראי ממנו הזמנתי!).

בכל מקרה, תודה רבה, מעריך מאוד את עזרתך ואבדוק מחר מול חברת האשראי.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #399 

למיטב הבנתי - טעות אנוש, שבילבלה שם את כל המערכת. ואני מבין אותך לגמרי.
העיקר שהכסף חזר הביתה, למקומו הטבעי :wink:
תעדכן אם צריך ממני משהו נוסף.

orn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #400 

עדיין לא חזר :) אבל אני יותר אופטימי.

לגבי טעות אנוש, הייתי מאמין להם אלמלא שלחו אליי את אישור הזיכוי לכרטיס האשראי הנכון...

שוב, תודה רבה.

visual_boy
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

פרחים מח.י

שרשור שלא נקרא #401 

רכשתי במסגרת מבצעי בלאק פריידי
B7y וקיבלתי היום פרחים מחברת ח.י
עוד מישהו קיבל?

dmnwng
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #402 

קיבלתי אתמול

HK2014
טרול
טרול
תגובות: 11
נתן תודות: 0

Re: פרחים מח.י

שרשור שלא נקרא #403 

visual_boy כתב:רכשתי במסגרת מבצעי בלאק פריידי
B7y וקיבלתי היום פרחים מחברת ח.י
עוד מישהו קיבל?
...
·
לכבוד מה הפרחים? ניחומים על הפאנל?

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1818
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שרשור שלא נקרא #404 

מה זה פרחים מטריות לפני זה שוקולדים

קניתי מהם 6 טלויזיות בשנים האחרונות לא קיבלתי כלום8O

HK2014
טרול
טרול
תגובות: 11
נתן תודות: 0

שרשור שלא נקרא #405 

Eliran15 כתב:מה זה פרחים מטריות לפני זה שוקולדים

קניתי מהם 6 טלויזיות בשנים האחרונות לא קיבלתי כלום8O
...
·
מנסים קצת לפצות על הפאנל הגרוע שהגיע בסדרה b. מי שזה ינחם אותו שיבושם לו.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”