ה B7 הגיעה! איך בודקים שאני באמת רואה 4K בנטפליקס?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 8929
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1046 פעמים
- קיבל תודות: 890 פעמים
נכתב פה כבר הרבה פעמים - רוב התוכן בנטפליקס שהוא HDR (למשל כל הסדרות של מארוול) מגיע עם גרעיניות מובנית ואין מה לעשות עם זה
-
psibeast
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1940
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 162 פעמים
טוב, חזרתי הביתה ובדקתי. אני מקבל 4K עם דולבי ויז'ן והכל בנטפליקס ב Wifi, ביטרייט של 15Mb, אפילו לא בחיבור קווי. האיכות, אפילו של 4K בנטפליקס לא מדהימה בגלל אותה בעיית גרעיניות. בדקתי גם את סנטה קלריטה דיאט שנאמר שפחות סובלת מהתופעה, ואכן - הגרעיניות פחות מורגשת שם, אבל היא עדיין קיימת ברמה נמוכה.
בדקתי וידאו 4K HDR מיוטוב ושם מצויין. חבל שלא יכולים לצלם את הסדרות בנטפליקס באיכות שעושים וידאו הדגמה ל 4K HDR...
בדקתי וידאו 4K HDR מיוטוב ושם מצויין. חבל שלא יכולים לצלם את הסדרות בנטפליקס באיכות שעושים וידאו הדגמה ל 4K HDR...
·psibeast כתב:טוב, חזרתי הביתה ובדקתי. אני מקבל 4K עם דולבי ויז'ן והכל בנטפליקס ב Wifi, ביטרייט של 15Mb, אפילו לא בחיבור קווי. האיכות, אפילו של 4K בנטפליקס לא מדהימה בגלל אותה בעיית גרעיניות. בדקתי גם את סנטה קלריטה דיאט שנאמר שפחות סובלת מהתופעה, ואכן - הגרעיניות פחות מורגשת שם, אבל היא עדיין קיימת ברמה נמוכה.
בדקתי וידאו 4K HDR מיוטוב ושם מצויין. חבל שלא יכולים לצלם את הסדרות בנטפליקס באיכות שעושים וידאו הדגמה ל 4K HDR......
בדקת את התכנים שהזכרתי פה?
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@g77 @psibeast
·
כן ולא. תלוי מאד בסרט.
·
כן ולא. תלוי מאד בסרט.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@psibeast
·
TruMotion = Off.
·
TruMotion = Off.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תראה את הסרטון הזה, הוא עובר על כל ההגדרות במסך.