הכל תלוי בשימוש ובאורך הכבל. אחד טוב שאומד בתקן הישן יעבוד לרוב האנשים בלי בעיה כי הרוב לא הולכים בכלל לתקרב ל18GB...שלא לדבר על 48 בתוכן שהם צורכים במיוחד מכל הקופסאות למיניהם...
HDMI 2.1 is backwards compatible with earlier versions of the standard, as is the new high speed cable
שרשור תגובות: HDMI 2.1 כבר כאן, ואיתו רזולוציית 10K ו-HDR דינמי
·BUGY כתב:הכל תלוי בשימוש ובאורך הכבל. אחד טוב שאומד בתקן הישן יעבוד לרוב האנשים בלי בעיה כי הרוב לא הולכים בכלל לתקרב ל18GB...שלא לדבר על 48 בתוכן שהם צורכים במיוחד מכל הקופסאות למיניהם...
HDMI 2.1 is backwards compatible with earlier versions of the standard, as is the new high speed cable...
הוא לא התכוון לbackward compatible אלא לזה שכבל איכותי של היום יעביר את כל מה שכבל 2.1 יכול להעביר. זה לגמרי לא המצב.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·F18 כתב:·......
הוא לא התכוון לbackward compatible אלא לזה שכבל איכותי של היום יעביר את כל מה שכבל 2.1 יכול להעביר. זה לגמרי לא המצב....
אני מבין, ובכל זאת, מה שאני אומר שאין לאף אחד בנתיים שימוש בכבל החדש ולא יהיה בו שימוש הרבה זמן. אז גם כבל ישן יספיק לרוב השימושים. פשוט צריך כבל טוב. Certified Premium HDMI Cable - יכול כבר היום להעביר לך יותר אינפורמציה ממש שיש לך לתת לו. אני מריץ 10 ביט, 4:4:4, 4K, HDR, ממחשב עם כרטיס 1080TI במשחקים כבדיעם, סרטים עמוסי אפקטים ועדיין לא הגעתי למצב שהכבל הוא הבעיה. לראות חדשות ביס, זאת לא ממש משימה קשה.