שרשור תגובות: האייפון X - שבועיים אחרי. לקנות?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

אני רגיל לעבוד עם טלפון ביד אחת ואין לי אצבעות של כדורסלן ולכן הפלוס דורש ממני תפעול בעזרת שתי ידיים.

עם האייפון X אני מתפעל עם יד אחת (אם כי יש נקודות קשות כמו הורדת ה-control center מצד ימין למעלה). המסך שלו כמעט כמו הפלוס והגוף שלו גדול רק טיפה מהמודל הרגיל... זה יתאים לשני סוגי המשתמשים.

אגב, לחזור לאייפון אחר אחרי ה-X פשוט לא אפשרי - המסך שלו גדול, התפעול שלו אחרת - המח מסתגל מהר מאוד ואי אפשר לחזור אחורה.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5196
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 1440 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

עפר תפעיל reachability בנגישות זה יעזור לך מאוד לשימוש ביד אחת.
אני משתמש בזה בערך פעם בדקה כבר מעל שנה על האייפון 7 פלוס,
באייפון 10 המחווה שונה כי אין כפתור, אבל עדיין חובה להפעיל את זה.

זה יפתור לך את הבעיה עם מרכז הבקרה

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

ברור שהפעלתי אבל יש לזה המון מקרים שזה מזהה בטעות כאילו הפעלתי את זה מבלי שעשיתי זאת... החלפנו בעיה אחת בבעיה שניה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 16671
נתן תודות: 973 פעמים
קיבל תודות: 2092 פעמים

שרשור שלא נקרא #19 

oferlaor כתב:ברור שהפעלתי אבל יש לזה המון מקרים שזה מזהה בטעות כאילו הפעלתי את זה מבלי שעשיתי זאת... החלפנו בעיה אחת בבעיה שניה.
...
·

תחליפו את הבעיה הראשית :lol: :lol:

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1228
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

לטעמי המכשיר לא חף מחסרונות כמו הface id , לטעמי הוא גם קצת כבד מדי וה”קרניים״ (נוטצ׳) מציק בעין, אבל וזה אבל גדול מבחינתי, סוף סוף עשו את הצעד שחיכיתי לו, יישרו קו עם כל הפיצ׳רים שהיו במתחרים ולא נראה שחסכו במשהו.
ונכון הוא יקר.

רק חבל שאין לי אומץ ללכת איתו נייקד ;) לו רק היה לנו apple care..

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.

לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).

למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

Huber כתב:בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.

לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).

למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.
...
אכן לא ברור למה . גם לא ברור לי למה בשביל לסגור אפליקציה אני צריך ללחוץ לכמה שניות עד שיופיע x אדום ולא פשוט לסגור אותם עם האצבע למעלה מבלי שיופיע x אדום .

בסהכ אני מרוצה מהטלפון.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5196
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 1440 פעמים

שרשור שלא נקרא #23 

shaulch מסכים שזה מיותר.
אבל טיפ קטן: אל תסגרו אפליקציות. זה לא חוסך סוללה (זה סתם מיתוס ישן, למעשה פתיחה מחודשת של אפליקציות שאתה משתמש בהן באופן תכוף אחרי שביצעת סגירה מאולצת רק מבזבזת משאבים ועושה בדיוק ההיפך מהרצוי)

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”