שרשור תגובות: האייפון X - שבועיים אחרי. לקנות?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אני רגיל לעבוד עם טלפון ביד אחת ואין לי אצבעות של כדורסלן ולכן הפלוס דורש ממני תפעול בעזרת שתי ידיים.
עם האייפון X אני מתפעל עם יד אחת (אם כי יש נקודות קשות כמו הורדת ה-control center מצד ימין למעלה). המסך שלו כמעט כמו הפלוס והגוף שלו גדול רק טיפה מהמודל הרגיל... זה יתאים לשני סוגי המשתמשים.
אגב, לחזור לאייפון אחר אחרי ה-X פשוט לא אפשרי - המסך שלו גדול, התפעול שלו אחרת - המח מסתגל מהר מאוד ואי אפשר לחזור אחורה.
עם האייפון X אני מתפעל עם יד אחת (אם כי יש נקודות קשות כמו הורדת ה-control center מצד ימין למעלה). המסך שלו כמעט כמו הפלוס והגוף שלו גדול רק טיפה מהמודל הרגיל... זה יתאים לשני סוגי המשתמשים.
אגב, לחזור לאייפון אחר אחרי ה-X פשוט לא אפשרי - המסך שלו גדול, התפעול שלו אחרת - המח מסתגל מהר מאוד ואי אפשר לחזור אחורה.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
עפר תפעיל reachability בנגישות זה יעזור לך מאוד לשימוש ביד אחת.
אני משתמש בזה בערך פעם בדקה כבר מעל שנה על האייפון 7 פלוס,
באייפון 10 המחווה שונה כי אין כפתור, אבל עדיין חובה להפעיל את זה.
זה יפתור לך את הבעיה עם מרכז הבקרה
אני משתמש בזה בערך פעם בדקה כבר מעל שנה על האייפון 7 פלוס,
באייפון 10 המחווה שונה כי אין כפתור, אבל עדיין חובה להפעיל את זה.
זה יפתור לך את הבעיה עם מרכז הבקרה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ברור שהפעלתי אבל יש לזה המון מקרים שזה מזהה בטעות כאילו הפעלתי את זה מבלי שעשיתי זאת... החלפנו בעיה אחת בבעיה שניה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
·oferlaor כתב:ברור שהפעלתי אבל יש לזה המון מקרים שזה מזהה בטעות כאילו הפעלתי את זה מבלי שעשיתי זאת... החלפנו בעיה אחת בבעיה שניה....
תחליפו את הבעיה הראשית
לטעמי המכשיר לא חף מחסרונות כמו הface id , לטעמי הוא גם קצת כבד מדי וה”קרניים״ (נוטצ׳) מציק בעין, אבל וזה אבל גדול מבחינתי, סוף סוף עשו את הצעד שחיכיתי לו, יישרו קו עם כל הפיצ׳רים שהיו במתחרים ולא נראה שחסכו במשהו.
ונכון הוא יקר.
רק חבל שאין לי אומץ ללכת איתו נייקד
לו רק היה לנו apple care..
ונכון הוא יקר.
רק חבל שאין לי אומץ ללכת איתו נייקד
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.
לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).
למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.
לגבי הרכב, אני פשוט תמיד מפעיל וייז, אין סיבה שלא (גם אם אני מכיר את הדרך בע"פ, אני מקבל עידכונים על תנועה חריגה, משטרה וכו).
למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון.
אכן לא ברור למה . גם לא ברור לי למה בשביל לסגור אפליקציה אני צריך ללחוץ לכמה שניות עד שיופיע x אדום ולא פשוט לסגור אותם עם האצבע למעלה מבלי שיופיע x אדום .Huber כתב:בהחלט מציק העובדה שכאשר הוא כבר מזה את הפנים, הוא עדיין לא נכנס ישר למסך הבית, אלא צריך בכ"ז "לפתוח" אותו עם ההקלקה כלפי מעלה. למה? מודה שבהתחלה חשבתי שאולי ה FECEID פשוט לא עובד כמו שצריך, רק אחרי שקראתי קצת ברשת הבנתי שזה המצב התקין משום מה.
למזלי אני עברתי מאנדרואיד (כבר 4-5 דורות שם, מהאייפון 5S בזמנו), ככה שהמחסור בכפתור בית וכו לא חסרו לי, הכל די היה לי חדש, זה במקרה הזה לדעתי יתרון....
בסהכ אני מרוצה מהטלפון.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
shaulch מסכים שזה מיותר.
אבל טיפ קטן: אל תסגרו אפליקציות. זה לא חוסך סוללה (זה סתם מיתוס ישן, למעשה פתיחה מחודשת של אפליקציות שאתה משתמש בהן באופן תכוף אחרי שביצעת סגירה מאולצת רק מבזבזת משאבים ועושה בדיוק ההיפך מהרצוי)
אבל טיפ קטן: אל תסגרו אפליקציות. זה לא חוסך סוללה (זה סתם מיתוס ישן, למעשה פתיחה מחודשת של אפליקציות שאתה משתמש בהן באופן תכוף אחרי שביצעת סגירה מאולצת רק מבזבזת משאבים ועושה בדיוק ההיפך מהרצוי)