שלום רב
אני רוצה להתקין בבית 4 מצלמות בשני חדרים ובסלון מטבח
מצלמות ללא חוטים
(הולך להיות מטפלת בבית) ואני רוצה ליראות שהכל בסדר כל פעם
שאראה את הבית מתי שאני ואישתי לא נמצאים בבית
ואני די חדש בענין של המצלמות פה
(אגב סתם קניתי שתי מצלמות בבלק פראדי אז אני רואה את החדר שינה דרך הפלאפון והחדר ילדים)
אבל זה לא איכותי מספיק
אשמח להמצלמה יעוץ או בן אדם שעושה את זה צריך די דחוף
עזרה לגבי 4 מצלמות לבית אבל ללא חוטים!!
אם בכל הבית יש וויפי אז אתה רק צריך מצלמות wifi נורמליות .. ללא חוטים בכלל זה בעייתי כי אתה צריך מתח וסוללות לא יתאים פה..
לא הזכרת תקציב או מה מי מו, אני יכול להגיד שיש לי את הדור הראשון של ה Logi circle והיא ממש אחלה. אבל לא ניסתי בסביבה מרובת מצלמות וכו'
אבל אם קניתי 2 מצלמות סתם שעובדות סבבה, מה הבעיה בהן ? תקנה עוד 2 ...
לא הזכרת תקציב או מה מי מו, אני יכול להגיד שיש לי את הדור הראשון של ה Logi circle והיא ממש אחלה. אבל לא ניסתי בסביבה מרובת מצלמות וכו'
אבל אם קניתי 2 מצלמות סתם שעובדות סבבה, מה הבעיה בהן ? תקנה עוד 2 ...
- NoamKamary
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 8 פעמים
אם יש לך תקרה אקוסטית אתה יכול לקנות מצלמות IP שתומכות בPOE וכך אתה יכול לחבר אותם רק עם כבל רשת שבו הכבל רשת יעביר גם את הDATA וגם את הPOWER.
בכל מקרה אם אתה שם מצלמות WIFI אתה חייב שליד כל מצלמה יהיה שקע חשמל.
אם אתה בקטע של מצלמות שעובדות על WIFI אז יש ים של חברות (לי לא יצא לי לנסות יותר מידי חברות שעובדות על WIFI) ,תחפש באייבי או בעלי אקספרסס -אל תקנה את הכי זולות.
מה אתה רוצה לעשות עם מערך המצלמות שלך?אתה רוצה רק לצפות?להקליט?אתה רוצה מצלמות PTZ? אם כן תצטרך NVR או מחשב שדולק כל הזמן או שתוכל לקנות מצלמות שיש להם כרטיסי SD שאתה יכול להקליט עליהן.
מקווה שעזרתי
בכל מקרה אם אתה שם מצלמות WIFI אתה חייב שליד כל מצלמה יהיה שקע חשמל.
אם אתה בקטע של מצלמות שעובדות על WIFI אז יש ים של חברות (לי לא יצא לי לנסות יותר מידי חברות שעובדות על WIFI) ,תחפש באייבי או בעלי אקספרסס -אל תקנה את הכי זולות.
מה אתה רוצה לעשות עם מערך המצלמות שלך?אתה רוצה רק לצפות?להקליט?אתה רוצה מצלמות PTZ? אם כן תצטרך NVR או מחשב שדולק כל הזמן או שתוכל לקנות מצלמות שיש להם כרטיסי SD שאתה יכול להקליט עליהן.
מקווה שעזרתי