YESMAX דמי שימוש חודשי

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
web פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

שלום

רכשתי (אז לא היתה אפשרות של פיקדון) לפני שנה מכשיר YESMAX, סיימתי לשלם עבורו ואני ממשיך לשלם 15 ש"ח כל חודש "דמי שימוש". דרך אגב אנחנו מאוד מרוצים מהמכשיר ופרט לבעית "הסאונד הקטוע" לעיטים מאוד רחוקות אין תלונות (טפו טפו טפו)
היום ביררתי ויש אפשרות לקבל YESMAX 2 בפיקדון 700 ש"ח ל3 שנים ותשלום חודשי של 10 ש"ח לחודש. WTF איתם !!!
תעזבו את early adopters ששילמנו יותר כסף על הטכנולוגיה, לא מתלונן.
אבל בתנעים אלה עדיף לי לשים את הMAX 1 בבוידעם (או למכור יד שניה) ולקנות MAX 2 במחיר זול יותר.
האם זאת מדיניות הגיונית? :roll:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

יש כבר כמה שרשורים על הנושא.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... max#253437

Merit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

מה שחבל שמכשיר כזה כובל אותך לספק שירותים מסוים. קח אותי לדוגמא, אם לא היה ברשותי YES MAX, הייתי עובר ל-HOT.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

קח YESMAX2 ב 25 ש"ח לחודש בלבד וחבר את השיני לנקודה אחרת בבית ותהנה מימנו ללא דמי שימוש נוספים...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

למה סתם לשים בבויידם כאשר אפשר לחבר את ה YES MAX 1 על הקיר בחדר אמבטיה במקום מפזר החום. ההספק פחות או יותר שווה וכבונוס תוכל גם לצפות בסדרות האהובות עליך בזמן המקלחת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #6 

אם עושים כזה דבר ומבטלים את התשלום על המקס הראשון 15 ש"ח דמי שימוש, מזמינים את המקס השני ואז דמי השימוש 15 ש"ח כלולים, האם אפשר עדיין להשתמש במקס הישן על חשבון המקס החדש או שצריכים לכל אחד בנפרד.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

bsh כתב:אם עושים כזה דבר ומבטלים את התשלום על המקס הראשון 15 ש"ח דמי שימוש, מזמינים את המקס השני ואז דמי השימוש 15 ש"ח כלולים, האם אפשר עדיין להשתמש במקס הישן על חשבון המקס החדש או שצריכים לכל אחד בנפרד.
...
אם אני לא טועה, דמי השימוש על המקס מבוטלים רק במקרה ובו המכשיר מוחזר ל YES פיזית. כל עוד המכשיר אצלך, בין אם הוא מחובר ומחמם את הסלון, או סתם יושב בבוידעם, אתה תמשיך לשלם עליו את דמי השימוש החודשיים.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”