שרשור תגובות: CES2018 - הצצה למסכים החדשים של סמסונג - Samsung

חדשות ועדכונים של HT Magazine
Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1100
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

אם הם לא מנצלים את הוואקום וכוללים תמיכה ב 3D בדגמי המסכים החדשים, הם פשוט יורים לעצמם כדור ברגל... מסך עם יכולות של 240 הרץ ללא 3D אקטיבי הוא פשוט בזבוז ותכנון הנדסי לקוי... החזרת 3D לדגמי חדשים יכולה לעלות מכירות בלפחות 20% ביחס לחברות מתחרות...

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1818
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שרשור שלא נקרא #17 

בתמיכה הקולית הם ממשיכים לתמוך ולהשקיע והתלת ממד ביטלו כמו שזה פיצ'ר אז גם זה ..לא מבין

יחי התלת ממד!!

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4145
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 443 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

גם אני מצטרף למכנה המאוכזבים. לפחות בינתיים.
ברגע שקראתי 8K הבנתי שאין כאן שום בשורה לצרכן הרגיל.
כבר מהשם אפשר ללמוד שזה משהו בסגנון ה-85S9 מלפני 5 שנים. מסך עבור אילי הון ולא עבור בני אנוש.
גם אם הנתונים נכונים, זה הולך להיות מסך סופר יקר.
צריך להמתין ולראות מה יהיו השיפורים בסדרות היותר עממיות וכמובן מה יהיה המחיר.
כי פרט ל-Q9S לא ראיתי בין השורות משהו שלא שמעתי מסמסונג גם שנה שעברה שלטעמי הייתה מאכזבת כי ספק אם נעשה צעד קדימה מבחינת איכות התמונה אבל בהחלט דרשו פרמיה גבוהה ולא מוצדקת על ה-Q.
אומנם גם LG לא הפכו עולמות אבל ה-77C8 זאת בהחלט בשורה עבורנו וגם נתנו להבין שהם עשו דברים יפים עם סדרה 9500 ו-9000 בגזרת ה-LED.
לסיכום - נמתין בסבלנות לליין-אפ העממי ולא נגרר לחלומות באספמיה עם ספינת הדגל החדשה...

forest
טרול
טרול
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #19 

Rekcuf כתב:אם הם לא מנצלים את הוואקום וכוללים תמיכה ב 3D בדגמי המסכים החדשים, הם פשוט יורים לעצמם כדור ברגל... מסך עם יכולות של 240 הרץ ללא 3D אקטיבי הוא פשוט בזבוז ותכנון הנדסי לקוי... החזרת 3D לדגמי חדשים יכולה לעלות מכירות בלפחות 20% ביחס לחברות מתחרות...
...
·
יש אנשים שההגיון אצלם עובד בצורה הפוכה. התלת מימד עבר מהעולם כי אנשים הצביעו ברגליים ולא רצו אותו ולא את המשקפיים המטופשות שהוא הביא איתו. עכשיו אתה מכריז שלו החברות יחזירו אותו בכוח שוב אז אלה שלא רצו אותו קודם ירוצו לקנות... מצחיק אתה. :lol:

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

@rwg1
·
גיל, מצאתי הרגע מאמר מאתר מקביל שאני פחות מעריך אך נראה שהם סדרו את המידע שנמסר שם בצורה יותר ברורה והגיונית (לפחות בעיניי).

כמו שאני מבין את משם הדברים זה נראה שיש הצהרות על שני דברים נפרדים מסמסונג - אחת היא לגבי ה- Q9S שיוצג וישווק החל מהאביב כחלק מהליינאפ והצהרה שניה היא לגבי טכנולוגיה עתידית יותר שכרגע בקנה ותוצג בצורה סופית בחצי השני של שנת 2018. בטכנולוגיה השניה נראה שמדברים על כ- 4000 ניטס ועל 10000 אזורי תאורה וכן הלאה (בגדלים של 75 ו- 82 אינץ'). נראה שב- Q9S מדברים כרגע על "מעל 2000" ניטס וכמה מאות אזורי תאורה נפרדים.
אז לא יודע לומר כרגע מי נגד מי ומי עשה סלט מהמידע (שגם ככה קשה להבנה בגלל כל העמימות והמונחים השיווקיים שיצרנים כל כך אוהבים לדבר בהם), אבל לי לפחות נראה הגיוני יותר מפת הדרכים ש- trustedreviews הציגו.
ושוב, אשמח למצוא שאני טועה.

http://www.trustedreviews.com/news/sams ... ed-3367473
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שרשור שלא נקרא #21 

@jacko-il

אחרי קריאה והקשבה לעוד כמה מקורות, המצב באמת מתחיל מעט יותר להתבהר, עוד לא לגמרי, אבל מעט יותר
מהבוקר. לפי איך שהבנתי את המצב מה שכתבו ב- AVForums לגבי ה- Q9S כנראה נכון ואת המסך הזה יציגו בחצי
השני של 2018. שאר הליינאפ שלהם יוצג במלואו באביב, כאשר לדגמים העליונים בסידרה Q (או לדגם העליון אחרי
ה- Q9S ) גם תהיה תאורת FALD אך רק של כמה מאות אזורים והם יגיעו לעוצמת הארה של מעל 2000 ניט.

זה לפחות איך שאני מבין את הדברים, ויכול להיות שאני טועה, אני מניח שנדע יותר בימים הקרובים. מעבר לעניין המסכים
הללו אותי מאוד מעניין מה סוני תציג להתחרות במסכים הללו של סמסונג.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

@rwg1
·
כן, גם המצב שאתה מתאר כאן בהחלט ייתכן ונראה סביר.
טוב, נאלץ להמתין עוד קצת ולראות לאן הדברים יילכו.

וכן, אכן מעניין גם מה סוני (ואחרים) תציג. האם הם יציגו יורש מעניין ל- ZD9 שלוקח את היכולות שלו צעד קדימה או שהם יתמקדו, כמו פנסוניק, על OLED לספינות הדגל שלהם?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”