שרשור תגובות: CES 2018: סוני מתייעלת ומציגה את הכח הטכנולוגי שלה בעולמות הא

חדשות ועדכונים של HT Magazine
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8408
נתן תודות: 1376 פעמים
קיבל תודות: 1228 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

ותגובה אחרונה בנושא ואמשיך הלאה, כי לדעתי הסברתי את עצמי מספיק בנושא ואביא ציטטה שלך:
אבל השאלה החשובה וגם זו שהציתה את הדיון הזה היא האם כבר יצא לך לראות את התצוגה המדוברת של סוני,
ואם כן אז אולי תוכל לשתף אותנו מהתרשמות שלך מצפיה בתוכן ברמת הארה של 10,000 ניט.
...
כפי שאתה מצפה להתייחסות ענינית של עופר שיענה לך משהו בסגנון של:
* וואו, מושלם - אין דברים כאלה !!
* לא מה שחשבתי, ציפיתי לראות א, ב, ג והם לא היו שם...
* חלק מהסצינות נראה ככה וככה וחלק נראה בכלל אחרת וכדומה...

לא היית רוצה לקבל ממנו תשובה של: "לך חפש באינטרנט או בסרטוני יוטיוב, כי הנושא נטחן דיו, הוסבר והודגם ואף כתבתי על זה תזה בסיום הפרופסורה וגו'..."

ומכאן >>> זה מה שהיינו רוצים לקבל ממך (מדבר בשם עצמי אבל מרגיש חופשי לרשום לך ברבים).
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.

Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

@avihuli

אני רק יכול לחזור ולכתוב שוב שאני מצטער אם נפגעת מהתגובה שלי לא הייתה בדברים שלי כל כוונה לפגוע, ושאני כן
מאוד מעוניין לקיים דיון רציני בעניין. אז אם אתה עוד מעוניין להמשיך את הדיון הזה אני מציע שתפתח שירשור חדש בנושא
ואני אצטרף אליך לדיון רציני, אך גם אם אתה לא מעוניין להמשיך את הדיון אני לפחות מקווה שבזה יישרנו את ההדורים.

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1910
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 256 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

@rwg1
@עופרפולק

למען האמת השרשור הזה הפך להיות מאוד משעמם מפוצץ מלל והסברים טכניים וללא קשר של ממש לנושא שלו (שאותי באופן אישי מאוד מעניין). חבל!

אני מסכים לחלוטין עם עופר שכל ההסברים הטכניים והארוכים לא רלוונטיים לנושא השרשור, יחד עם זאת מבין גם את הרצון של rwg1 להרחיב בעניין ולדון בנושאים המעניינים אותו.

rwg1 - אם יש נושאים מסוימים (עוצמות הארה, ניטים וכו') שעליהם אתה רוצה להרחיב את הדיון אני מציע שתפתח שרשור משלך עם כותרת ראויה ומי שמעוניין להצטרף לדיון יוכל לעשות זאת שם.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #49 

@shiki

אני מבין ומסכים עם דבריך ואתה יכול לראות שזה בדיוק מה שהצעתי בתגובה הקודמת שלי ל- @avihuli. אני גם מעריך
את הצורה בה אתה כותב את הדברים ומזל שיש כאן עוד אנשים שמוכנים להתייחס ולדבר עם אחרים כמו עם בני אדם,
ולא בצורה שפנו אלי בתגובות הקודמות.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #50 

גיל, הכל טוב... התקדמנו (ההדורים היו מיושרים גם קןדם).
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.

Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6378
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

@rwg1
נדמה לי שלפני זמן מה כבר הומלץ לך בפורום שיפתחו איזשהו תת פורום משלך בו תוכל לשפוך את כל המושגים הלא ברורים, העניינים המשעממים, וכמובן החפירות. ואם לא פשוט פתח שרשור משל עצמך ורשום בו מגילות ארוכות כאורך הגלות כאוות נפשך במקום להשתלט ולהרוס כל פעם שרשורים מעניינים קיימים.
ולכל שאר החברה כאן מומלץ ורצוי שגם אתם לפסיקו לענות לו ולחפור על מנת שנוכל לחזור ולהתרכז בנושא השרשור שכבר יצא לגמרי משליטה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #52 

@עופרפולק
עופר, אתה יודע שאוהבים אותך, אבל לפעמים צריך לדעת מתי לעצור... :wink:
התקדמנו הלאה, יאללה תזרום... (Y)

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #53 

@עופרפולק

אני באמת מנסה לסכם את העניין אך אתה בעצמך קורא לי שוב לחזור ולהגיב. אני מבין שאתה בטוח שהפורום הזה הוא
הרכוש הפרטי שלך ושאתה זה שתקבע למי מותר לכתוב כאן ועל מה, אך לשמחתי זה עוד לא המצב כאן. אז אני אמשיך
לכתוב בפורום עד שלמי שבאמת יש לו את הסמכות כאן יאמר לי להפסיק, ואתה יכול להמשיך להגיב את התגובות
התומכות שלך (f) .

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #54 

רשמים ראשונים של וינסנט מהמסך של סוני סדרה 900

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #55 

פורסמה ממש לפני כמה שעות ביקורת ב RTINGS של המסך:

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f

Evii
טרול
טרול
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #56 

shiki כתב:פורסמה ממש לפני כמה שעות ביקורת ב RTINGS של המסך:

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900f
...
·
מסך מעולה אבל כפי שניתן ללמוד בסיכום די זהה עם שיפורים מינימליים על הדגם של שנה שעברה הx900e.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”