שלום וברכה,
מבקש את עזרתכם בבחירת טלוויזיה בגודל 42 אינץ
מתכנן בעיקר להשתמש בטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים/סדרות מהאינטרנט דרך מחשב שיחובר אליה בכבל HDMI או ב-WIFI
אני מעוניין להשקיע במוצר איכותי שהאיכות צפייה תהיה גבוהה יותר גם אם זה יעלה עוד כמה מאות שקלים
המלצתכם אודות טלוויזיה בגדול 42 אינצ
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
א. טעית בפורום כי אתה מחפש מסך LED ולא OLED (עקב שיתוף פעולה מסחרי בין האתר לח.י. פורום המסכים פוצל).
ב. יצרניות נוהגות לא להשיק מסכים בגודל 42 בסדרות הגבוהות שלהם כך שלא תוכל לשאוף לטופ. סמסונג למשל מציע רק את מסך ה4K הכי בסיסי שלה MU7000 בגודל 43. אצל LG תמצא מסך מסדרת הביניים מדגם UJ75 (שהוא עם סוג של QD) שמגיע בגודל 43. אצל הייסנס את הM5010 בגודל 43. לא הוזמנו להשקות של היתר אז אין לי נתונים לתת לך בשלוף. ממה שנתתי, על הנייר הLG הוא המסך הכי טוב אבל בגלל שהוא IPS אז השחורים שלו לא יהיו משהו.
ב. יצרניות נוהגות לא להשיק מסכים בגודל 42 בסדרות הגבוהות שלהם כך שלא תוכל לשאוף לטופ. סמסונג למשל מציע רק את מסך ה4K הכי בסיסי שלה MU7000 בגודל 43. אצל LG תמצא מסך מסדרת הביניים מדגם UJ75 (שהוא עם סוג של QD) שמגיע בגודל 43. אצל הייסנס את הM5010 בגודל 43. לא הוזמנו להשקות של היתר אז אין לי נתונים לתת לך בשלוף. ממה שנתתי, על הנייר הLG הוא המסך הכי טוב אבל בגלל שהוא IPS אז השחורים שלו לא יהיו משהו.