שרשור תגובות: הוט משיקים את ממיר הוט Fiber 4K ושתפ עם נטפליקס
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 795
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אז איזה ערוצים של 4K זמינים בהוט?
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 795
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
·kobi_lo כתב:·עדיין אין ערוץ שמשדר 4K רק כמה תוכניות ב VOD.......
בינתיים אין אפילו את ערוץ one 4k....
פשוט חוצפה, הנציגה אמרה לי שיש ערוץ ONE 4K
אני פשוט לא מאמין שהסכמתי לעצמי לחזור לחברה המטונפת הזה
מתקשר לבטל.
תעבור על רשימת ערוצי הספורט שלהם. אין זכר ל one 4K.
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/SportChannels/
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/SportChannels/
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.
·אז מה הם כל כך מתלהבים מהשיתוף פעולה עם נטפליקס? את האפליקציה עצמה אפשר להתקין בכל סטרימר או טלויזיה חכמה, ומי שיש לו מסך 4K כמעט בטוח שיש לו טלויזיה חכמה.kobi_lo כתב:·כן.........
בקיצור אני מרגיש מרומה, אין נטפליקס ואין מונדיאל ב 4K, בשביל להיכנס לנטפליקס או לאתר של ערוץ 11 לא צריך ממיר חדש.
רשימתי להוט תגובה חריפה מאוד
איך זה שיס עקפה אותם שנות אור
שנה + שיס כבר הוציאה את ממיר ה4K שלהם ורק לא מזמן הוט נתנה מענה לזה
כבר קרוב לשנה שיש ערוצי 4K בעיקר ערוץ ONE 4K ביס והוט אפילו עוד לא חשבה על לברר לגבי הערוץ
כולה 4 סדרות בויאודי שיש להוט בפורמט הזה ביס יש כבר ספרייה כוללת של סרטים וסדרות וטבע והכל
מה נסגר עם הוט?
כל יום מפתה מאוד לעבור ליס
הוט לא נותנים מענה
התשובה שלהם:
"אנחנו תמיד דואגים להוסיף ערוצים באיכות שידור HD ו – K4 . כאשר הערוץ ישודר באיכות K4 אנחנו נשמח לעדכן.
בכל בירור או שאלה נוספת, נשמח לסייע"
אה וואלה? את זה ידענו שאתם דואגים איזה חידוש פה לתשובה יש לשאלה שלי?
קיצר אין להם מענה לשאלה "תמיד דואגים להוסיף ערוצי 4K" חחחח ערוצי HD בקושי יש לכם מה דואגים פה ואגב, ערוצי 4K אין לכם איך את באה ואומרת לי שאתם דואגים להוסיף?
קיצ' הוט לוזרים, תמיד היו ותמיד יהיו אפילו עם החברה החדשה שהולכת לקנות אותם או קנתה לא יודעת.
כבר קרוב לשנה שיש ערוצי 4K בעיקר ערוץ ONE 4K ביס והוט אפילו עוד לא חשבה על לברר לגבי הערוץ
כולה 4 סדרות בויאודי שיש להוט בפורמט הזה ביס יש כבר ספרייה כוללת של סרטים וסדרות וטבע והכל
מה נסגר עם הוט?
הוט לא נותנים מענה
התשובה שלהם:
"אנחנו תמיד דואגים להוסיף ערוצים באיכות שידור HD ו – K4 . כאשר הערוץ ישודר באיכות K4 אנחנו נשמח לעדכן.
קיצר אין להם מענה לשאלה "תמיד דואגים להוסיף ערוצי 4K" חחחח ערוצי HD בקושי יש לכם מה דואגים פה ואגב, ערוצי 4K אין לכם איך את באה ואומרת לי שאתם דואגים להוסיף?
קיצ' הוט לוזרים, תמיד היו ותמיד יהיו אפילו עם החברה החדשה שהולכת לקנות אותם או קנתה לא יודעת.
·מונדיאל יהיה בערוץ 1 ב4K אבל בשביל זה אתה צריך את הממירshay79 כתב:·אז מה הם כל כך מתלהבים מהשיתוף פעולה עם נטפליקס? את האפליקציה עצמה אפשר להתקין בכל סטרימר או טלויזיה חכמה, ומי שיש לו מסך 4K כמעט בטוח שיש לו טלויזיה חכמה.......
בקיצור אני מרגיש מרומה, אין נטפליקס ואין מונדיאל ב 4K, בשביל להיכנס לנטפליקס או לאתר של ערוץ 11 לא צריך ממיר חדש....
התשובה שערוץ 1 שלח לי
53 משחקים ישודרו בכאן 11 ובערוץ 4k ייעודי (511) לבעלי ממירים וטלוויזיות תומכי האיכות.
רוב המשחקים יעברו לראשונה בישראל בשפה הערבית בערוץ בכאן 33.
שאר המשחקים ישודרו בקשת (ערוץ 12) וערוץ הספורט, ויהיו זמינים לצפייה גם בדיגיטל של כאן....
·גם לי זה מרגיש ככה. כאילו זה תוכן שעבר Upscale ולא תוכן 4K אמיתי.shay79 כתב:@yanivst9
·
תודה, לפחות את זה יהיה...
דרך אגב, זה רק אני או שהאיכות של הסדרות ב4K ב- VOD הם לא באיכות הכי טובה? כשאני רואה תוכן 4K בסטרימר או בהזרמה מהמחשב נראה לי שהאיכות הרבה יותר טובה....
·BgirlPica כתב:רשימתי להוט תגובה חריפה מאוד
מה נסגר עם הוט?
הוט לא נותנים מענה
התשובה שלהם:
...
כי עדיין השיטה של 4K כולל במדינת ישראל היא מאוד חדשה,
בגלל זה גם ביס אין הרבה ערוצים לינארים בשיטה כזאת,
כמה יש רק 2?
נראה לי שאת הספורט 5 4K יש גם בהוט.
·kobi_lo כתב:תעבור על רשימת ערוצי הספורט שלהם. אין זכר ל one 4K.
http://www.hot.net.il/heb/TV/channels/SportChannels/...
לא תמיד כל מה שכתוב ברשימה זה נכון
למשל גם עכשיו לא עידכנו ברשימה הערוצים שלהם שערוץ סוריה הוחלף בערוץ בפורטוגזית.