·Crossover-Shop כתב:·......
זה לא LCD - וחבל שלא חידדות את זה בכתבה אבל אני מניח שזה תוכן שיווקי אז קצת קשה לסטות ממה שמבקש המשלם
...
אמנם לא בפירוט הטכני שאתה רשמת אך נכתב במאמר ובטח שלא נאמר או נרמז שזה LCD.

·Crossover-Shop כתב:·......
זה לא LCD - וחבל שלא חידדות את זה בכתבה אבל אני מניח שזה תוכן שיווקי אז קצת קשה לסטות ממה שמבקש המשלם
...

psibeast כתב:מישהו בפייסבוק כתב לי שזה אולם מספר 1.......
הזמנתי כרטיסים ל Endgame לאולם 1, מקווה שזאת לא טעות....

·EliHaboosh כתב:·......
אמנם לא בפירוט הטכני שאתה רשמת אך נכתב במאמר ובטח שלא נאמר או נרמז שזה LCD.
בכל הקשור ל"הנחה" שמדובר בתוכן שיווקי ושרשמתי את מה שביקש המשלם, אבהיר באופן חד משמעי שלא מדובר בתוכן שיווקי והמשפט שלך לא רק שמקומם ומכעיס, אלא לא נכון בכלל ומוציא שם רע ללא כל ביסוס.
למען הסר ספק, כתבות ממומנות באתר מסומנות כממומנות באופן ברור. מלבד זאת, כתבות שחתומות על ידי אישית אינן ולא היו מעולם ממומנות.
חושב שמן הראוי להתנצל או למחוק את הדברים משום שכאחד שמקפיד כבר שנים על אמינות במאמרים שלו, "הנחה" כזו שאינה מבוססת בכלל, מכעיסה.
אם תבחר להשאיר את הדברים כך, אבקש שתרשום מאין אתה שואב את הביסוס להם...

התקשרתי לסינמה סיטי לוודא ואישרו לי שהאולם של ה Onyx זה אכן אולם מספר 1.EliHaboosh כתב:......
ייתכן וזה אכן אולם 1. בכל מקרה לא ממש הגדירו באירוע. שאלתי במפורש שוב וזו התשובה שניתנה לי:
·"ביום ראשון יופיע באתר של הסינמה סיטי אזור מיוחד לאולם החדש ובו תוצג רשימת הסרטים המשודרים על המסך החדש"...

·תודהCrossover-Shop כתב:·......
הכל ברוח טובה
המשפט הראשון נערך לבקשתך
אתה יכול להחזיר את החיוך ולהמשיך את היום ברוגע ובשלווה...

pearljam50000 כתב:הייתי עכשיו בHellboy באולם הOnyx
הייתי אומר שהחדות גבוהה ב20% יותר ממקרן, רואים די טוב פחות או יותר אבל....
המסך לא הרגיש לי מספיק גדול.
האולם מעוצב בצורה כזאת שהמסך הוא מעליך ואתה צריך להסתכל למעלה כל הזמן גם בשורות הגבוהות יותר. משום מה הוא תלוי ממש גבוה.
הרמקולים חשופים וממוקמים מתחת למסך .
הסאונד היה גם די מוזר הוא היה מאוד "ישיר" והרגשת שהוא מגיע ברובו מרמקולים מלפניך ופחות מקיף וסראונדי כמו באולם רגיל.
החלק הכי חלש (תרתי משמע) בסאונד היו הדיאלוגים, בכל פעם כשמישהו דיבר שמעו את זה יחסית מאוד חלש וזה הרגיש שזה מגיע מרמקול סנטר מלפניך חלש מבחינת הווליום ולא איכותי בכלל....