שלום רב,
י
לפני כמה ימים הגיע אלי הביתה נציג של YES כדי לשכנע אותי לעבור ל YES (אני כרגע בHOT)
ואחד הדברים שהוא אמר שכל ערוצי הסרטים של YES הם בפורמט HD
אני הייתי בשוק וביקשתי ויברר את העניין (ולאחר כמה טלפונים כולל למנהל שלו) הוא אומר שזה נכון האם זה יכול להיות לדעתכם ???
הנציג היה אצלי 7.06.07 ומה שהוא אמר ש קודם כל יש 2 ערוצים בפורמט HD שזה סרטים בהזמנה ועוד אחד לא זוכר
ואחר כך אמר שגם ערוצי הסרטים הם HD ואני עוד דרשתי שיברר והוא התקשר פעמיים וגם למנהל שלו
ובסוף אמר שזה ודאי נכון
RIDE אבל מה בנוגע לשאלה שלי ?
הניסויים הם בכל ערוצי הסרטים ?? או שזה רק ערוץ מסויים ???
וגם האם אני צריך ממיר אחר ? (כי הנציג אמר לי שלא צריך ממיר חדש שזה גם הפתיע אותי)
אדוני הנשיא ( ),
הוא כנראה טעה במונחים ובוודאי התכוון למסך רחב ולא ל-HD.
אין מצב בעולם שמעבירים HD בממירים הנוכחיים, חייבים ממיר אחר, היציאה המינימלית להעברת HD היא קומפוננט, יציאה שלא קיימת בממירים הנוכחיים, וסביר שלממיר תהיה יציאה דיגיטלית ואודיו 5.1
זה מזכיר לי סיפור נפלא על היום שבו באו להתקין לי את המג'יק. קודם כל, בא טכנאי עם שוליה (שהיה נראה שיכור) והחזיק בידו ממיר תומסון ישן (חשבו שיש לי מג'יק והוא לא בסדר). אח"כ (עברו כמה שעות) חזרו עם מג'יק ולא בדיוק ידעו מה ההבדל בין החיבורים השונים, מה מחובר עם מה במערכת שלי ומה זה הכבל המוזר בעל 3 ראשים בצבעים אדום לבן צהוב, אז אמרו שיחברו כמו שמחובר עכשיו והם לא נוגעים בזה. במעמד עדכון הגרסה הם היו צריכים ייעוץ טלפוני בביצוע הפעולה המסובכת כי נסיונותיהם לא צלחו...
לאחר כמה שעות התחילו להופיע ריבועים בתמונה, צלילים צורמים וכו וכו, התקשרתי ואיימתי ובא באותו ערב טכנאי בכיר שגילה שהקוד של האזור לא נכון (דהיינו שהממיר מכוון לקבל שידור מת"א ולא מרחובות). לאחר יום הפריזים והצווחות חזרו...החליפו לממיר המג'יק הנוכחי (כי הממיר הקודם לא היה בסדר)
זה על קצה המזלג...