שרשור תגובות: נטפליקס בוחרת מסכים לשנת 2019
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
·לא קשור ליצרן - שים לב מה הם כתבו שם. הדרישה היא שהיצרן יתן להם לרוץ ברקע. לא בטוח שזה דבר כזה חכם מצד היצרן וגם לא בטוח שאני שש שתוך כדי שאני צופה באפלקיציה אחרת שנטפליקס מחליט על דעת עצמו להוריד דברים ברקע. האמת שמעט מפליא אותי שהיצרניות האחרות כן מסכימות לזה...avihuli כתב:קצת מוזר שהם לא שמו את LG גם. בכל זאת הם לא שחקן "קטן" שלא שווה את ההתייחסות אליו.
מריח כאילו יש פה אינטרס כלשהו מאחורי הקלעים שלא משאיר ניחוח טוב לאובייקטיביות הבדיקה.
אגב, בבוקר שמעתי בחדשות שהם גם מעלים את המחירים של כלל החבילות שלהם....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8408
- נתן תודות: 1376 פעמים
- קיבל תודות: 1228 פעמים
@oferlaor
אני מסכים.
אבל אם אתה גדול מספיק (ראה ערך נטפליקס/גוגל/פייסבוק וכו'...), אז אתה יכול להרשות לעצמך "לאנוס את השטח" בשביל לקבל את מה שאתה רוצה.
אם LG בחרה בתור החלטה אסטרטגית שלהם, לא להתקפל לדרישה הזו שלהם, אז זה רק מעלה את המניות של LG בעייני.
אני מסכים.
אבל אם אתה גדול מספיק (ראה ערך נטפליקס/גוגל/פייסבוק וכו'...), אז אתה יכול להרשות לעצמך "לאנוס את השטח" בשביל לקבל את מה שאתה רוצה.
אם LG בחרה בתור החלטה אסטרטגית שלהם, לא להתקפל לדרישה הזו שלהם, אז זה רק מעלה את המניות של LG בעייני.
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@ahersko
·
rtings.com, ואיך בדיוק הם קשורים?
תתפלא לדעת שלא כולם מונעים מאינטרסים כלכליים.
RTINGS מרוויחים כסף מהכנסות referrals כשמשתמשים רוכשים מוצרים דרך הקישור באתר שלהם.
·
rtings.com, ואיך בדיוק הם קשורים?
תתפלא לדעת שלא כולם מונעים מאינטרסים כלכליים.
RTINGS מרוויחים כסף מהכנסות referrals כשמשתמשים רוכשים מוצרים דרך הקישור באתר שלהם.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
כולם מונעים מאינטרסים כלכלים, אם זה בגלוי ואם זה נראה לך שלא... אז זה פשוט לא גלוי לך.
נתתי אותם רק כדוגמה לכך שכדאי להיות קצת יותר ספקניים כשמקבלים המלצות מגופים מסחריים או אתרי אינטרנט.
נתתי אותם רק כדוגמה לכך שכדאי להיות קצת יותר ספקניים כשמקבלים המלצות מגופים מסחריים או אתרי אינטרנט.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
·עופרפולק כתב:נטפליקס אמרו ? מי הם בכלל...
סתם חברת תוכן בעיקר למסכי טלויזיה עם כ 200 מיליון מנויים.
משהו איזוטרי...