עזרה , מחפש להחליף את המכונה ... זקוק להמלצתכם :) |נספרסו

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 504
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם .
כיום יש ברשותי את הלטיסמה וואן. אני מאוד אוהב את הרעיון שבלחיצת כפתור יוצא הקפה שאני רוצה .
אני מעוניין להחליף את המכונה מכמה סיבות :
1. ניקוי המכונה:
את המקציף לא אכפת לי לנקות כל יום אבל את המכונה אני צריך לנקות (מאבנית ) כל חודש ולעיתים פעמיים בחודש . התהליך לוקח די הרבה זמן בשבילי ויש צורך להיות ליד המכונה ברוב התהליך . אין לי את הזמן הזה .
(אנחנו מכנים בבית הרבה קפה , וכמובן משתמשים במקציף עבור שוקו לילדים )
2. מיכל המים :[/u]
אני צריך למלא אותו פעם ביומיים ... בסופי שבוע אפילו פעם ביום . להערכתי אני צריך מיכל גדול יותר
3. הייתי רוצה לשדרג את המקציף אבל לא חובה .

אני מחפש מכונה שאצטרך לקנות אותו פחות/ או שכוללת ניקוי אוטומטי מאבנית + עם מיכל מים גדול יותר . מבקש עזרה מכולם . אני מעדיף מכונה עם מקציף מובנה אך גם ללא מקציף זה סבבה בתנאי שהמכונה נמכרת במחיר סביר . במקסימום אקנה מקציף בנפרד .
אפשרות קנייה מהארץ או מאמזון . ולא חייב בהכרח של נספרסו אפשר גם רק תואם קפסולות נפסרסו (מהדור הישן )

תודה רבה מראש לכל העוזרים !!!

עריכה | עזרה מישהו ??? סעיף 1 הקריטי ביותר . שוב לא חייב שהמציף יהיה מובנה ...
נערך לאחרונה על ידי haj9 ב 04/10/2019 10:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

lolmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מצטער שאני קצת לא קשור.
אבל איך אתה משתמש במקציף לא לשם קפה? הרי שאתה לוחץ עליו אחרי ההקצפת חלב הוא מוציא ישר תרכיז קפה(במידה ואם אין קפסולה אז מים מלוכלכים.) תקן אותי אם אני טועה.

haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

פשוט...

שרשור שלא נקרא #3 

@lolmit
·
פשוט אני לוחץ על כפתור הלאטה אחרי הוצאת החלב המוקצף (לחיצה על כפתור זה עוצרת את פעילות המכונה )

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

בנוגע לניקוי המכונה- כנראה שהמים אצלכם מאוד קשים. לא יעזור לך להחליף מכונה במקרה כזה, כל מכונה שתיקח תתמלא אבנית במהירות. הנספרסו דווקא מאוד סלחנית לאבנית. מכונות יותר יקרות הרבה יותר רגישות לאבנית ממנה.
מציע לך בשלב ראשון לעבור לעבוד עם מים מרוככים מקנקן בריטה ולראות אם זה משפר את המצב. בהמשך תוכל להתקין מרכך יותר מסיבי מתחת לכיור.

הקצפת חלב בקיטור מייצרת המון אבנית. אין קיצורי דרך. כל מכונה שמקציפה חלב עם קיטור תדרוש מים מרוככים. אופציה נוספת זה לקנות מקציף חלב נפרד כמו האירוצ׳ינו שלא משתמש בקיטור.

יש בפורום שרשורים רבים בנושא ריכוך מים אם תרצה להרחיב את הידע בנושא, אני משתמש וממליץ על פילטר bestmax מתחת לכיור.
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה :)

haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #5 

@BarDar
·
קודם כל תודה על המענה .
אני ממלא את המיכל של של הנספרסו במים מהתמי 4 , לא אומרה להיות פחות אבנית ?
שאלה שנייה - אני הנחתי שהמכונה שברשותי לא באמת זהה אם יש אבנית או לא ... אלא מודדת לפי מספר הלחיצות ? לא ?
שאלה שלישית - האם יש הבדל ניכר בין הקצפת קיטור לבין הקצפה במקציף מסוג האירוצ׳ינו ?
שאלה רביעית - לאיזו מכונה של נספרסו(הקפסולות הרגילות) יש הכי הרבה מקום במיכל של הפסולת (הקפסולות המשומשות )?
תודה רבה על העזרה !!!
והמשך יום מצוין .

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 489
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

@haj9
בשמחה
1. תמי 4 לא מרכך בכלל, הוא מנקה את המים מכלור וחלקיקים. בשביל ריכוך צריך לטפל ביוני הסידן המומסים במים. אתה יכול לרכך ע"י קנקן בריטה או לזרוק שקיק שרף ישירות למיכל המים ולהחליף פעם ב 3 חודשים.
2. המכונה מקפיצה הודעת אבנית לפי כמות השימוש. היא לא באמת מזהה אבנית. אבל אם אתה לא מרכך את המים- כנראה שבאמת מצטברת אבנית.
3. אישית אני דווקא מעדיף את ההקצפה באירוצ׳ינו על זו שבלטיסימה. האירוצ׳ינו יכול להוציא הקצפה יותר עדינה בלי בועות גדולות. יש לו מין סליל קפיצי על המערבל שניתן להסרה ואז ההקצפה טובה.

מציע שתקפוץ לאחד מהבוטיקים של נספרסו, הם מציגים שם את כל מגוון המכונות שלהם וגם נותנים לטעום. לא ממליץ לקנות שם מכונה כי המחיר יקר יותר מברשתות החשמל/אמזון. גם הם לא ממש מנסים למכור מכונות שם, את הכסף הם עושים מהקפסולות.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”